click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Grillkväll
2008-05-18, 02:35:19


Kom hem från Emilia och Daniel för en stund sedan. Var där i kväll och grillade. Det var gott och trevligt. Dock var det lite kallt, men det var okej. Satt inne sen och kollade på TV och snackade. Daniel tog fram gitarren och spelade lite. Han är duktig! Deras lilla katt är sååå söt! Lite rädd först men sen var den så gosig. Och lägenheten är jättefin! Den känns så fräsch och är så snyggt inredd. Riktigt mysig! Börjar väl bli dags att lägga sig snart. Kanske sitter uppe en liten stund till och tar en drink. ;)





ted

Låter som en kanon-kväll ni haft!
=)
vi ses kramar!

2008-05-18, 03:02:55
URL: http://teddykrueger.blogg.se
Milia

Ja, det var kul att grilla, även fast det var lite kallt..! Men shit, vad gjorde ni uppe till halv fyra, då hade vi sovit länge redan = ) Nu är jag snart sen, fasen vad snabbt denna helgen gick! Ha det bra i dag! Kram

2008-05-19, 07:07:30
URL: http://encephalon.blogg.se
Helena

Hej Emma! Tack så mycket. Oj vad tidigt du steg upp idag, men nu är det inte länge till tills du inte behöver pendla mer :). Känns det bra att sommaren snart är här? Men du, det var längesen vi snackades vid, vi får prata på msn snart! Nu väntar Ted på mig, vi ska gå till affären och handla lite mat, jag är ledig idag, skönt. men jobbar annars mycket nu i maj, men i juni blir det mycket mindre, skönt. Sköt om dig Emma och hälsa Tim och Leia, massa kramar om!

2008-05-19, 11:25:59
URL: http://charmeleon.blogg.se




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0