STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Saturday wait
2009-10-31, 23:51:31


Alla helgons dag. Är för trött för att skriva, men i dag har jag varit med familjen på tre olika kyrkogårdar och sen blev vi bjudna på restaurang av min morfar. Var på Rådhuskällaren i Malmö på filéfrossa! :)






It's Friday I'm in love
2009-10-30, 22:58:25


Lovely Friday! :)

I dag har jag jobbat på Akuten. Emilia och jag satt i eget rum och skrev. Det var rätt kul, hann ju med lite snack mellan anteckningarna. ;) Dock var det många utländska läkare som hade dikterat och det är så svårt att fatta vad de säger! Men men. Flexade hem mig lite mer än två timmar tidigare vilket var riktigt nice! Tog bussen hem till föräldrar och syster 14:35.

Så nu har man fått god middag och sen har det mest blivit slappande i soffan här. :P Precis sett på Idol. Äntligen åkte Erika ut! Det var på tiden! :D Hoppas Rabih åker ut nästa gång. Sen blir det lite svårare. Men hejar fortfarande på Mariette. Annars är Calle och Tove helt okej.



Thursday I don't care about you
2009-10-29, 21:03:06


Torsdagen avklarad! Skönt att vara hemma efter 11 timmar och 15 minuter på jobbet. Har dessutom hunnit med två maskiner tvätt i kväll. I morgon ska jag i alla fall försöka flexa så jag kommer hem några timmar tidigare. :)

Hoppas jag får sova i fred denna natten! :P I natt ringde Philip klockan 2:15; Då stod han och hans kompisar nedanför och ville att jag skulle bjuda upp dem! Sick!! Skulle liksom upp klockan 5 och jobba - nooo way!

Nu väntar jag mest på ett samtal. :) Sen ska jag sova! Fredag i morgon! :D



And Wednesday too
2009-10-28, 22:13:41


Helgen börjar närma sig med stora steg! I dag skulle jag ju varit på Dagoperation men eftersom Birgitta på IVA var sjuk fick jag ta hand om IVA. Man är ju ensam där inne och jag känner mig inte så hemma där än, men det gick bra! I morgon börjar jag på Akuten 06:45 och sen ska jag upp på Dagoperation 15:15 och jobba där till 18:00. (Hon som skulle jobbat till 18:00 är sjukskriven.) Blir en lång dag, men kan vara bra med lite extra plus på flexen/kompen. Ska ju åka till Göteborg om några veckor och då tänkte jag använda den tiden i stället för semester. :)

När jag kom hem i dag fixade jag först ihop lite Pasta Carbonara. Jag har verkligen noll fantasi och noll lust att stå och laga mat! Antingen blir det pasta och bacon eller pasta och korv. :P Och till jobbet är det nästan rutin att ha med sig paj. ;) Well well, när jag tröttnar får jag väl börja fundera ut något annat. :P

Efter det kom i alla fall Sara hit och vi begav oss ut på promenad. Gick i 1,5 timme, tror det blev ungefär 7,5 km. Sen var det skönt att sitta och slappa i soffan en stund. Slötittade på Bonde Söker Fru.

Nej, bäst jag sover nu så jag orkar med 11 timmar och 15 minuter på jobbet i morgon! God natt alla! :)



Tuesday's grey
2009-10-27, 21:59:34


I kväll ska datorn vara stängd tidigare än vad den varit de senaste kvällarna. Har varit så trött i dag! Behöver nog lite mer sömn. Dock är jag något piggare nu för jag har varit på afrodans med Sara i kväll! Det var trevligt och svettigt! ;)

Varit på IVA i dag, rätt segt. I morgon blir det Dagoperation. Tänkte söka ett jobb i Hässleholm som finns ute nu. Det är på en rättspsykiatrisk avdelning. Tyckte det lät lite spännande. Man kan ju alltid söka i alla fall! ;)

I guess I don't have much more to tell. Så god natt! :)



I don't care if Monday's blue
2009-10-26, 22:28:45


Har tänkt blogga någon dag nu men det har hela tiden kommit något i vägen. Får bli ett kort inlägg nu innan jag ska natta datorn! ;)

Det var rätt fullt schema i helgen. Dock visste jag inte om att jag skulle få så mycket att göra, men det var kul! :)

I fredags kom Sara hit och vi såg på Idol. Mysigt! Sara skulle börja jobba 22, och då sms:ade Philip och ville att jag skulle ha förfest här med honom och hans två kompisar. Så de kom hit vid 23. Blev att jag hängde med dem ut till Class sen vilket jag inte ångrar! Rolig kväll/natt! :)

I lördags promenerade jag bort till Sara i regnet. Kändes som en typisk söndag. På kvällen kom Christoffer en stund, spelade TV-spel och såg film.

I söndags var det också en typisk söndag. :P Fortsatt regn och rugg. Men jag begav mig bort till tåget i alla fall och åkte ner till Lund. Där mötte jag min fina syster och vi påbörjade vår shoppingrunda på Nova! ;) Köpte ett par skor till till min samling. ;) Jättemysiga vinterskor! Dessutom blev det en väska, jeansleggings, en klänning och en halsduk! En tusenlapp fattigare - lite lyckligare! Haha! :P

Lite drygt när man skulle åka hem igen bara. Fick vänta en timme på Lunds central, och sen var tåget försenat så jag missade tåget jag skulle bytt till i Hässleholm. Fick sitta och vänta där en halvtimme innan jag kunde ta tåget sista biten till Kristianstad. Trist, men det var det värt! ;)

I dag var det åter jobb. Fick klara mig helt själv inne på IVA på förmiddagen. Inte varit där själv innan men jag tror att det gick hyfsat bra. ;) Annars får man väl höra det snart att man har gjort massa felregistreringar eller nåt. :P Tisdag i morgon - helgen börjar närma sig! ;)

Nej, dags att natta datorn nu. Blev i alla fall en liten uppdatering av helgens händelser. :) God natt!



You Had Time
2009-10-21, 16:27:58


and you will take the heavy stuff
and you will drive the car
and i'll look out the window and make jokes
about the way things are




Tuesday
2009-10-20, 18:08:49


Well, nu är snart tisdagen också avklarad. Och fy vad jag blev trött nu när jag satte mig i soffan! Bestämde mig för att göra allt sånt tråkigt i dag efter jobbet som att handla och städa. Hade lätt kunnat somna här i soffan nu. Men kvällen är inte slut än, halv åtta blir det afrodans med Sara! :)

För övrigt hade det ju inte gjort något om tiden gick lite snabbt nu i en månad.



Taking Pictures
2009-10-18, 22:14:02


Söndag kväll igen. Dock har jag inte riktigt lika mycket söndagsångest i dag som förra söndagen. Denna veckan är det Akuten 3 dagar och så slutar jag tidigt på fredag. Alltid något.

I torsdags fyllde pappa år så i helgen har jag varit i Sjöbo och firat honom! Har hunnit med att spela lite piano med. Försökte spela Ghosts 36 med Nine Inch Nails, den är ju såå underbar! Bara slutet jag inte kom fram riktigt till hur det skulle vara. I dag var Elin och jag ute en sväng och fotograferade. Det är alltid kul! :)

Det är väl dags att sova igen. God natt alla! :)





Vimmel
2009-10-14, 20:02:43


Nu är man lite mer än halvvägs till helg igen! Härligt! Längtar efter sovmorgon! I morgon ska jag i alla fall inte gå upp förrän 6:00! Bättre än i dag när jag gick upp 5:00. :)

Såg på Kristianstadbladets vimmelsida i dag att Emilia och jag hade fastnat på foto när vi var på Grand i lördags! Kul! :D Elin och Frida hade kommit med på två bilder med.

Annars har det inte hänt något speciellt i dag. Varit halva dagen på IVA och halva på Dagoperation. Blev vaccinerad mot svininfluensan. Jag hade inte tänkt göra det först men ja, nu blev det så. Kanske kan vara bra. Känns en hel del i armen nu.

Får väl slötitta på Bonde Söker Fru nu så man kan hänga med när alla snackar. :P




24
2009-10-13, 21:54:32


Jag vet att jag har varit jättedålig på att blogga på sistone. Det får bli lite uppdatering nu!

I torsdags fyllde jag 24 år! Vad gammal man börjar bli! ;) Åkte hem till familjen på kvällen och blev bjuden på trerättersmiddag. Riktigt lyxigt! Sen fick jag lite presenter och så. :) Mysig kväll!

På fredagen var jag flexledig, underbart! Träffade Gabriella en liten stund, har inte sett henne på ett år! (Träffade henne när jag praktiserade på musikskolan i Sjöbo, hon jobbar som pianolärare där.) Tycker jättemycket om henne! Sen åkte Elin och jag hem till mig igen och hann med en snabb runda på stan innan det var dags för middag och Idol.

På lördagen var det en del att fixa med till min inflyttningsfest / födelsedagsfest. Men trots det hann Elin och jag med en sväng till på stan. :P Klockan 19:00 kom i alla fall gästerna, vi blev sju stycken. Det blev mat, jordgubbsmousse, godis, vin, spel och musik! Sen vid 00:00 gick vi ut. Elin, Frida, Emilia och jag gick till Grand där det blev en massa dans! :)

Söndagen spenderade man mestadels i soffan framför datorn och TV:n. :P Såg på film med Elin och Sara. Mysdag.

Well. Sen har det mest varit som vanligt. Varit på IVA dessa två dagarna och i morgon också. Sen blir det Akuten, vilket jag ser fram emot. Jag trivs bäst där.

Time to sleep I guess. Klockan ringer 04:40. :(

Tack alla som gjorde min födelsedag och min fest så trevlig! :D






   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0