click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Ven
2010-08-28, 20:00:00


Nu får det faktiskt bli ett inlägg! I går åkte jag till Ven med arbetskamraterna. Åkte vid lunch och var framme några timmar senare. Började med att cykla runt. Vi fick en karta där några olika platser var utmarkerade som vi skulle cykla till. Vid de platserna fanns uppgifter som skulle lösas, lite pussel och sånt. Ganska trevligt, så fin natur där!!

Efter det fick vi flytta in i våra stugor. Prästasvängen hette stället. Jag fick ett enkelrum, inte supertrevligt men det funkade ju.

Klockan sju var det middag. Först blev det en förrätt, en grov macka med skagenröra, och sen blev det kalv till middag. Det var gott, fast hade kunnat äta dubbelt så mycket. :P Efter middagen samlades vi i en av stugorna och spelade ett vett och etikett-spel. Sen blev det sängen vid tolvtiden.

Gick upp vid halv åtta i dag. Åt frukost och sen var det mest att vänta på att man skulle bege sig hemåt. Var hemma igen vid ett, vilket var skönt! Har slappat i soffan sedan dess. ;) Sov till och med ett par timmar för en stund sedan, såå trött!

Nu blir det nog lite film snart och mys för mig själv. Hoppas ni har en skön lördagskväll! :)









Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0