Chokladkaka
2010-02-25, 18:46:57
1 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
4 msk kakao
1 krm salt
1 dl kesella
1 dl vetemjöl
1 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
4 msk kakao
1 krm salt
1 dl kesella
1 dl vetemjöl
Smörj och mjöla en rund form med löstagbar kant. Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao och salt. Tillsätt sedan kesella och mjöl och rör ihop till en jämn smet.
Häll smeten i formen och grädda i 25 minuter.
Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass eller grädde.
Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao och salt. Tillsätt sedan kesella och mjöl och rör ihop till en jämn smet.
Häll smeten i formen och grädda i 25 minuter.
Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass eller grädde.
Trackback