STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Juli
2010-07-31, 22:48:25





Ordered
2010-07-31, 20:44:25


I går gjorde jag samma sak som tusentals andra också gjorde, det vill säga beställde en iPhone 4. :P Har velat ha en sådan läääänge och mitt abonnemang går ändå ut nu i höst, så det kändes lika bra! Nice! :D




Afraid of Everyone
2010-07-27, 22:27:52


Jobbat två dagar nu efter semestern. Känns rätt okej förutom när klockan ringer strax innan 06.00. ;) Där är inte alls mycket folk på mottagningen nu så det är väldigt lugnt och skönt. Var uppe på BB hela förmiddagen i dag och satte in journaler i arkivet (det var alltså en rejäl hög!). Men det var rätt skönt att stå och pyssla med det en stund.

I kväll var jag ute och gick min vanliga runda, 4 700 steg blev det. ;) Sen bakade jag en sockerkaka med blåbär i och medan den stod i ugnen kom Emilia hit! Så sen fikade vi och snackade en massa.

Här får ni lyssna på ännu en av mina favoritlåtar med The National. ;) Extremt bra! :D

God natt på er! :)


But I don't have the drugs to sort, I don't have the drugs to sort it out...



Leave it all up in the air
2010-07-25, 23:14:40


Söndagsångest deluxe! Kan inte fatta att semestern redan är slut! 4 veckor!! Den blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig... men det har ju varit skönt att vara ledig i alla fall.

I går kväll kom Emilia hit. Vi fikade med rabarberpaj och kollade på Orphan, bra film! Mysig kväll!

I dag tog jag först en promenad med paus på ÖB. När jag kom hem igen lagade jag fiskgratäng (my favourite!) och när den var klar vid klockan 15.00 kom Peter hit och hjälpte mig att äta upp den. Sen lyssnade vi på massa musik, kollade på TV och gick ut en sväng. Fikade lite nu i kväll och sen cyklade han hem vid 22.00. :)

Nu måste jag sova! God natt! :)


When life was easier... ;)



Boxer
2010-07-23, 16:35:59


Denna dag började jag med att städa och fixa i ordning lite. Sen gick jag bort till biblioteket. Lånade några skivor, bland annat Boxer med The National. (Ska köpa den men lånade så länge.) Det blev även en bok om positiv psykologi, Vad optimister vet och du kan lära dig. Jag borde nog läsa den. :P

Nu ska jag plocka fram fiolen! Sen i kväll kommer Christopher hit och då gissar jag på att det blir film.

Ha en skön fredagskväll mina kära läsare!





Conversation 16
2010-07-23, 00:14:38


I kväll har jag spelat fiol.

Det gick bättre än väntat. Var så länge sedan jag spelade, men ändå kändes det rätt bra! Hade velat komma igång med musiken igen. Öva och bli bättre. Det är ju faktiskt kul. And I love my violin! :)




APC/NIN
2010-07-22, 23:51:42


Måste bara visa mina fina linnen! ;) Tim är ju så pysslig av sig så han gjorde dessa tryck till mig med hjälp av mallar, textilfärg och sprayfärg. Tyckte att det blev kanon! (Men det var ju väntat, Tim gör ingenting halvdant!)




Köpenhamn
2010-07-21, 22:09:10


I går var jag i Köpenhamn med familjen. Åkte hemifrån 09.30. Tog bussen till Lund och sedan tåget till Köpenhamn. Gick först en sväng på Ströget, sen gick jag och Elin till Tivoli. Hade inte varit där sedan jag var liten!

Började med att ställa oss i kö till berg- och dalbanan Dæmonen. Har velat åka den länge! Den var kul men tog slut väldigt snabbt och gav en ganska mycket huvudvärk. Sedan gick vi till Det gyldne tårn. Det kändes lite högre än vad det såg ut att vara. Men tornet var nog det roligaste. Åkte också Snurretoppen, Odinexpressen (berg- och dalbana) och Himmelskibet (slänggungor som gick 80 meter upp i luften). Blev Dæmonen en gång till sen och Det gyldne tårn två gånger till. Skoj!! :D

Utöver det så blev det sandwich, restaurang med god mat och glass! :)

Tog tåget tillbaka till Lund vid 21.30 och var tillbaka i Sjöbo igen vid 00.00. Trevlig dag med min underbara familj!




Muddle i Ystad
2010-07-17, 20:26:34


I dag åkte jag in till Ystad ett par timmar. Fick veta i går att lite lokala band skulle spela där i dag under eftermiddagen och kvällen. Mötte Joakim vid 14.30, sen gick vi bort till Norra Promenaden. Muddle, som var det band jag ville se, spelade först. Kanske inte så jätteinne på sådan musik just nu, men det var kul att se dem igen i alla fall! Sen åkte jag hem igen. :P




Marknadsfynd
2010-07-17, 17:55:11


Detta är ungefär vad jag köpte på marknaden. Gillar armbandet, brunt och fint. :)

Köpte 15 par strumpor till också men tyckte att det var lite onödigt att fotografera alla. ;) Filmen vet jag inte om den är bra, men vi får väl se!




Sjöbo marknad
2010-07-17, 00:11:37


Då har man gått några vändor på Sjöbo marknad. Det är ju tradition! Men OMG som folk ser ut!! Känns som att det var värre än någonsin, men jag vet inte. köpte några grejer i alla fall, vad får ni se i nästa inlägg. :)

Annars har jag mest tagit det lugnt. Gått en runda med Deftones i öronen (som vanligt nuförtiden) och fikat lite.





Presents from Zakynthos
2010-07-15, 00:54:48


I kväll fick jag presenter av min underbara syster! Hon hade köpt dem på den grekiska ön Zakynthos nu när hon var där. Så himla gulligt! Världens finaste örhängen och världens sötaste tygkasse med katter på! Blev sååå glad! :D

Men gladast är jag över att jag har den bästa syster man kan tänka sig!!

Jag älskar dig! ♥




Today
2010-07-15, 00:39:21


...has been a pretty good day.

Packade väskan och klockan 12.00 tog jag 1:an mot Hörby. Hoppade av vid torget där Joakim mötte mig. (Vi har skrivit till varandra ett tag och för någon dag sedan kom jag på att vi var esteter tillsammans på gymnasiet, lite kul!). Vi köpte glass och gick runt en sväng i byn. Sen gick vi hem till honom och kollade på TV och lyssnade på musik. Trevligt! :)

Åkte sedan vidare till Sjöbo för att hälsa på familjen. Det är ju dessutom marknad nu torsdag och fredag, hör ju till att man ska gå på den! I kväll har vi varit hos min faster. Suttit ute och fikat med chokladkaka och jordgubbspaj. :)




Risk
2010-07-13, 22:35:36


I'll find a way



Gave Up
2010-07-13, 19:30:29


perfect little dream
the kind that hurts the most



I dag har jag inte gjort mycket. Orkar inte ta tag i något. Gick en runda, sen lagade jag mat, och sen gick jag en runda till.

Så skönt att bara gå ut och gå med iPoden. Det enda jag har lyssnat på är Deftones. De är såå bra! Musik får en alltid att må lite bättre.


Gick denna runda två gånger, fast ena gången utökade jag den något :)



Beauty School
2010-07-11, 01:23:18



she shines in a world full of ugliness
she matters when everything is meaningless



Kvällens outfit
2010-07-10, 18:40:26


I kväll är det Emilia och jag!




Do You Believe
2010-07-10, 16:31:54


Do you really think
that love is gonna save the world?
Well, I don't think so.
I just don't think so.

Do you really think
that love is gonna save your soul?
Well, I sure hope so.
I really really hope so.

But I don't think so.



Sylt
2010-07-09, 16:54:31


I dag har jag stått och suttit på bussar. Sen har jag gjort jordgubbssylt för första gången och lyssnat på The National. Som vanligt är min lägenhet som en bastu. Tog en dusch, men det hjälpte väl typ i fem minuter. Man var ju lika varm igen innan man ens hade hunnit få på sig kläderna!

Snart blir jag i alla fall upphämtad av Tim. Ska hänga med till Kallinge och träffa Ted (var ungefär ett år sedan sist så det ska bli såå kul) och de andra. Det är ju marknad i Ronneby just nu så det blir en sväng där.

Lyssnar på Deftones nu, very nice!! :D

Hoppas ni får en bra fredagskväll! :)




A Stroke of Luck
2010-07-08, 19:55:03


Var inte så jätteglad i går när jag vaknade eftersom jag inte hade några planer alls för dagen. Har lite svårt för att vara ensam, i alla fall om man inte har något att göra. Men sen dök det ändå upp lite saker och dagen blev bara bättre och bättre tills den slutade med förra inlägget.

I dag hade jag inte heller någonting att göra så jag bestämde mig för att ha följe med Sara till Lund (hon skulle vidare till Malmö) och sen ta bussen till Sjöbo. Blir bara en snabbvisit men har hunnit med en hel del gos med Leia i alla fall.

För övrigt,till mina kära vänner Emilia, Sara och Pernilla. :)




Lemonworld
2010-07-08, 00:40:44






Anyone's Ghost
2010-07-06, 23:11:53


I går påbörjade jag min andra semestervecka! På kvällen kom Pernilla hit och vi kollade på Twilight. Den var väl okej, men inget speciellt så. Kul att ha sett den i alla fall! Och kul att ha Pernilla här! :)

I dag har det inte hänt så mycket, handlat och röjt i garderoberna och lyssnat på musik - Deftones Diamond Eyes och The Nationals High Violet. Good stuff! ;) Sen kom Sara hit en stund, slappade mest och tog en snabb sväng på stan.

I kväll var jag ute och gick en runda med iPoden. Riktigt skönt! Enligt stegräknare var rundan 4,7 km och 5 300 steg lång. Borde gå ut och gå sådär lite oftare. :)

Btw, tack alla som har röstat på min bild i tävlingen! :D


Didn't want to be your ghost
, didn't want to be anyone's ghost, but I don't want anybody else



Vote for me, please!
2010-07-05, 23:22:39


Är med i en tävling på Barnängens sida där man kan vinna en kamera! Och det är inte vilken kamera som helst utan just den som jag har sett ut och vill ha!

Så jag är väldigt tacksam om ni vill rösta på min bild! :)





A Sorta Fairytale
2010-07-05, 18:15:05


Då var man ensam en stund, lite tomt nu när man haft mycket sällskap.

I går kväll blev det, som ni vet, grillning vid Hammarsjön. Satt ute på en liten brygga, jag och Peter. Väldigt vackert och mysigt! Sen blev det lite film hemma hos mig. Lovely evening! :)



Och i dag blev jag dessutom bjuden på restaurang! Åt buffé, men blev mest sushi vilket var gott! Enjoyed it! :)

Efter restaurangbesöket cyklade jag bort till Sara en liten stund. Och nu väntar jag på att Pernilla ska dyka upp, vi tänkte ha lite filmkväll. Det ska bli kul! Fast min lägenhet är nästan olidligt varm, trots fläkten! Men den hjälper en del i alla fall som tur är!



I dream too much , I think too much, I step too much...



When Girls Telephone Boys
2010-07-04, 17:50:12


Hemma från Sjöbo igen! Här kan ni se hur skönt jag har haft det i värmen! ;)

Nu blir det grillning vid Hammarsjön! :D




Grillkväll
2010-07-04, 00:38:23


I dag var jag först nere i byn med mor och syster. Var inne i några affärer och shoppade, bland annat Systembolaget, ICA och Unos Kläder. Sen har jag mest suttit ute i värmen! :) Nice med trädgård! Blev lite grillning i kväll och Elin bjöd hit några kompisar. I natt åker hon till Zakynthos och där ska hon stanna i en vecka.

Hoppas ni har haft en skön dag i värmen! God natt! :)




Deux Filles
2010-07-02, 00:00:03


I dag har jag och sötaste systern varit i Malmö på shoppingrunda! :)

Blev mest second hand och lite andra affärer än de vanliga. Hittade en svart blommig kjol, nya hörlurar till iPoden och en tavla. Bara fastnade för den tavlan, Deux Filles heter den. Tänkte att jag skulle måla ramen vit eller byta ram helt. Men nu tycker jag nästan att den känns lite scary, jag vet inte..?! Men rätt fin.






   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0