STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Hey I'm in the band
2010-03-29, 21:13:58


Har inte hunnit med bloggen alls på sistone, så nu kände jag bara att jag måste skriva! Började få lite abstinens! ;)

I fredags var jag på fest med mina arbetskamrater hos Irene. Var var 9 stycken. Hade beställt buffé - gott! Sen blev det TP och massa skratt! Det var kul! :)


I lördags var jag bjuden på fest hos Philip. Emilia och Sara kom först hem till mig på lite förfest. Efter det tog Sara bussen hem eftersom hon hade jobbat hela dagen, och Emilia och jag gav oss bort till Söder. Där var det rätt livat! Stannade tills klockan var strax efter elva, sen gick vi hem till mig igen och festade för oss själva en stund! :D Gick bort till Banken sen, tänkte träffa Angela där och kolla in bandet som Peter skulle spela i, men vi blev lite sena så de släppte inte in fler just då. Ställde oss i kön först men ganska snabbt insåg vi att det var lönlöst så vi gick bort till Burger King i stället och köpte med oss lite mat. :P

Sammanfattningsvis kan man väl säga att det var en rolig kväll! Det är omöjligt att ha tråkigt med Emilia!! ^^

Tack för festen Philip! :)




Some old pics
2010-03-24, 22:25:19


Fullt upp! I måndags kom Christian och Pernilla hit på fika och vi kollade på Svenska Hollywoodfruar. Mycket trevligt! I går var jag på japanskakurs, lektion 7. Det var fortsättning på siffror och så började vi på lite adjektiv. Lite snurrigt, men det är väl bara att plugga på. I dag kom Emilia hit och det blev fika, snack och TV. :)

Måste sova nu, men har letat fram några gamla bilder som jag tänkte kunde vara kul att lägga in. Det är från den gamla goda gymnasietiden. ;) Det är mest Åsa, Pernilla och jag på bilderna, och min kära syster är med på ett hörn. ;)




Ett tidsfördriv att dö för
2010-03-21, 22:22:23


Nu får det bli ett söndagsinlägg innan det är dags att sova! Det har varit en fullspäckad helg! :)

I fredags när jag kom hem från jobbet var det bara att byta om och fixa till sig lite. Sedan mötte jag Erica här nedanför och vi gick tillsammans bort till O'Learys för att träffa resten av gänget från anestesi (mina före detta arbetskamarater alltså). Där blev det tacobuffé. Kul att träffa Erica igen, har saknat henne! Kul att träffa Hanna och de andra med. :) Satt där tills klockan var 22.30 och sedan begav alla sig hemåt.

Strax efter midnatt kom Per hit. Han hade varit på konsert här i stan, så han sov över här till i går. Lördagen spenderade vi mest inomhus för det var regnigt och tråkigt ute. Blev en snabb sväng på stan och lite fotografering här hemma. ;) Kollade på Kvarteret Skatan med.

Strax efter 18.00 kom Sara och Emilia hit på filmkväll! Vi gottade oss med lite chokladkaka, chips och popkorn. ^^ Kollade först på The Strangers. Den är rätt otäck, men slutet är väl lite sådär. Efter det såg vi på den lite mer lättsamma Fucking Åmål. Länge sedan man såg den, men den var kul! Mysig kväll med mina underbara vänner! ♥

I morse när jag vaknade hade jag inga planer för dagen, men när jag loggade in på MSN frågade mina föräldrar om de fick komma och hälsa på. Det är inte så ofta de är här, de har ju en timme att köra med, så det var skoj! Vi började med att fika lite, sen åkte vi till Eko och Maxi och efter det blev det middag. Köpte bland annat två orkidéer och en vit avlång skål på Eko. De åkte hem igen vid 20.00. Tack för en trevlig dag! ♥

Det har med andra ord varit en väldigt lyckad helg! Hoppas ni har haft det lika bra som jag! ;)


Jag i fredags


Pers och min fotosession :P


Erica på O'Learys / Sara och Emilia på filmkväll / Mina föräldrar på besök



Visitors
2010-03-18, 22:11:23


Vad många det är som besöker min blogg varje dag! Om jag räknar bort mig själv så är det 14 stycken som besökt mig i dag (om det stämmer)! Hade varit kul att veta vem det är, vissa vet jag men kanske inte alla?! (Emilia är given, hon vinner lätt när det gäller att kommentera mest! ;) För övrigt tror jag att Sara, Pernilla Elin, Philip, Åsa och mamma brukar läsa.) Jag är i alla fall glad att ni tittar in! :)

Annars har det väl inte hänt så mycket sedan sist. Stannade kvar i Malmö efter konserten i söndags ju. (Tog semesterdag på måndagen. Skönt!) Började veckan med frukostpicknick med Per. Det var rätt kallt men skönt ändå! Åkte hem på eftermiddagen och sen kom Emilia hit. Ni kan ju gissa vad vi gjorde! :P Japp, fika och Svenska Hollywoodfruar blev det! ;)

I tisdags var jag på den sjätte japanskalektionen. Lärde oss siffror och klockan. Har redan kollat själv på det innan, men det blev en liten uppfräschning och fördjupning. :)

I går kom Sara hit. Vi kollade på Fjärilen i Glaskupan, en verklighetsbaserad film om en man som får en hjärnblödning och drabbas av locked-in-syndrome. Han kan inte röra sig och inte prata, bara blinka med ett öga. Han skrev en hel bok på det sättet. Trodde att den skulle vara bra men tyckte att den var rätt seg. Dessutom kändes alla människor helt konstiga.

I dag har jag handlat, städat, tvättat och bakat. Måste ju ha lite ordning inför helgen! I morgon ska jag träffa mina före detta kollegor (anestesi) och gå ut och äta med dem. Kan nog bli trevligt!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Bara en tidig morgon kvar denna veckan, yey!




Kent på Malmö Arena
2010-03-15, 23:28:38


I går var jag på konsert, Kent spelade på Malmö Arena! Vann biljetterna på Tradera för ett tag sedan. Kom inte riktigt på att jag verkligen ville dit förrän ståplatsbiljetterna var slut på Ticnet, och är det konsert vill jag helst stå!

Gick tillsammans med Per. Känner ingen som är så intresserad av Kent så jag fick lura med honom. ;) Fick ju dessutom automatiskt sovplats i Malmö då. :P Men det var trevligt att åka dit med honom. :)

Vi fick plats rätt långt fram, stod typ på femte raden. Camela Leierth var förband och började spela vid 20.00. Kan nog vara rätt mysig musik men man kände väl inte riktigt att det var det man vill höra då. Strax innan 21.00 kom Kent in på scenen. De öppnade med Taxmannen från nya skivan. De spelade först 17 låtar, sedan blev de inropade igen och spelade 3 låtar till. Tror att de spelade i ganska exakt 2 timmar. De var riktigt bra live! Jag gillade Saker man ser och jag blev glad när de spelade låten jag hoppades mest på, Vals för satan (din vän pessimisten). Älskade slutet på Krossa allt också. Ljuset var helt blått då, kändes lite magiskt. Sista låten var Mannen i den vita hatten (16 år senare). Tror det var under den låten det började regna ner massa röda fåglar av silkespapper där det stod delar av låttexter från Röd. Fint! :) Kändes bara som att det gick så fort, jag hann ju knappt fatta att jag var där. :P


Låtlista
Taxmannen
Palace & Main
Vinternoll2
Töntarna
Socker
Sjukhus
Romeo återvänder ensam
LSD, någon?
Musik non stop
Idioter
Saker man ser
Vals för satan (din vän pessimisten)
FF
Ingenting
Vy från ett luftslott
Krossa allt
Dom andra
På drift
Kevlarsjäl
Mannen i den vita hatten (16 år senare)






Melodifestivalen 2010
2010-03-13, 23:54:48


I kväll har jag kollat Melodifestivalen! :) De senaste åren har jag varit helt off vissa år och helt on andra. :P Men detta året har jag sett alla delfinaler och allting. Det är rätt kul faktiskt! Jag hejade ju mest på Salem Al Fakir, men tyckte att Anna var en värdig vinnare! Duktig tjej, skön låt och så söt och glad! ^^


Om jag hade fått bestämma hade resultatlistan sett ut ungefär såhär:
1. Salem Al Fakir – Keep On Walking
2. Anna Bergendahl – This Is My Life
3. Andreas Johnson – We Can Work It Out
4. Peter Jöback – Hollow
5. Ola Svensson – Unstoppable
6. Jessica Andersson – I Did It For Love
7. Darin – You're Out Of My Life
8. Timoteij – Kom
9. Eric Saade – Manboy
10. Pernilla Wahlgren – Jag Vill Om Du Vågar


Och såhär såg den ut på riktigt:
1. Anna Bergendahl – This Is My Life
2. Salem Al Fakir – Keep On Walking
3. Eric Saade – Manboy
4. Darin – You're Out Of My Life
5. Timoteij – Kom
6. Andreas Johnson – We Can Work It Out
7. Ola Svensson – Unstoppable
8. Jessica Andersson – I Did It For Love
9. Peter Jöback – Hollow
10. Pernilla Wahlgren – Jag Vill Om Du Vågar





Maria Montazami
2010-03-10, 22:00:51


Kort inlägg. Måste verkligen sova i tid i dag! Det var nästan så att jag höll på att somna mitt i anteckningarna på jobbet i dag. :P

Kvällen har gått fort som vanligt. Har i alla fall hunnit med att kolla lite på japanskan. En av mina arbetskamrater tyckte att jag skulle ta chansen nu medan jag är ung och fri att åka till Japan och plugga där. Det hade ju varit extremt spännande! (Samtidigt är jag lite feg och det hade ju varit mycket att fixa med...)

I går träffade jag Emilia. Vi fikade (som alltid) med äppelsmulpaj och såg på Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami är bara så bäst! ♥






1408
2010-03-08, 23:34:28


I dag blev jag bjuden på filmkväll hos Angela! Det var vi två och sex killar. Kollade på 1408. Den var väl rätt bra, kanske lite för lång bara. Hon hade en fin lägenhet, riktigt mysig! Och det bjöds på massa chips och godis. Kul att vara där! :)

När jag cyklade hem mötte jag Sara som var på väg hem från jobbet. Kändes rätt oväntat, men kul att se henne med. :)

I morgon blir det japanska och sen fika och TV med Emilia! Very nice! Så nu har den där tunga känslan nog försvunnit lite igen. Svårt att vara nere när man träffar så många fina trevliga söta människor. :)

Nu måste jag verkligen sova!! Natti natti!



Helgen
2010-03-07, 19:48:00


Nu är helgen nästan slut igen. I morgon blir det åter Kvinnokliniken. Känns lite jobbigt för nu har jag ju vant mig vid IVA. :P Men egentligen trivs jag nog bättre där, så när man kommit in i det igen ska det väl bli bra. :)

I fredags blev det ju lite fest här. Vi var åtta stycken, nio en liten stund. Tyckte det var rätt bra med tanke på att jag frågade bara några timmar innan!

TACK mina vänner för en trevlig kväll! :)



I går blev det en liten sväng på stan med Per. Köpte en ny duk eftersom min favoritduk blev full av vinfläckar. (Fick till och med vin i taket! :P) Efter det gick vi en sväng på spången. På kvällen blev det middag och melodifestival, sen tog Per bussen hem.

I dag kändes det lite trist när man vaknade. Ville helst bara sova vidare men i stället ringde jag till Sara och frågade om hon ville hitta på något, vilket hon ville! :) Så hon kom hit och vi lyssnade lite på musik och snackade. Sen blev det ännu en runda på spången. Mycket trevligt! Jag är sååå glad över att ha en så fin vän som Sara! Man vet att hon alltid finns där. Jag vet att jag har skrivit det ett antal gånger innan men åh, vad jag tycker om dig!! ♥

Nu = något att äta, lite mys för mig själv i soffan och japanskaplugg! ^^



Into the void
2010-03-07, 00:58:33


nothing ever grows and the sun doesn't shine all day
tried to save myself but myself keep slipping away






Party
2010-03-05, 19:14:16


Jaha, då blir det fest i kväll då! Det fanns egenligen inte alls med i planerna, men eftersom Sara var så festsugen så blir det så! ;) Så det kommer väl samlas lite folk här om en stund! Såhär snygg blev jag i kväll:




Here comes the weekend
2010-03-04, 21:15:01


Torsdag kväll och jag ligger mest i soffan och softar och lyssnar på musik. Härligt! Har egentligen inget nytt att berätta. Jobbade till halv fyra i dag och sen var jag på Maxi och inhandlade lite smått och gott inför helgen. Väntar ju fint besök från Malmö i morgon! ;)

Drömde i förrgår natt att Elin och jag skulle åka till USA. Och Elin packade hur mycket som helst och hon skulle tvunget ha med sin dator så att hon skulle kunna blogga. ;) Vet inte riktigt varför men vi skulle till Roswell. ^^

Ska nog krypa ner i sängen lite nu och mysa! Natti natti på er! :)




Fake Plastic Trees
2010-03-03, 22:31:47


Har tagit det lite lugnt med bloggandet nu de senaste dagarna. Kanske för att det inte har hänt något speciellt. Mest jobbat och slappat här hemma.

I går var jag på japanskakursen i alla fall, lektion 4. Det var lite klurigt. Fick lära oss meningar som till exempel りんご が つくえ の うえ に あります (ringo ga tsukue no ue ni arimasu = det finns ett äpple på bordet) och ねこ が いす の した に います (neko ga isu no shita ni imasu = det finns en katt under stolen).

I dag har jag varit på nätdejt igen! ;) Vi hade skrivit lite med varandra på Helgon och bestämde oss för att ta en fika i dag. Så vi sågs på stan vid 18-tiden och gick till ett fik. (Om jag inte hade glömt kameran hemma hade jag tagit någon trevlig bild på kaffekoppen och morotsmuffinsen och lagt in här. :P) Satt där i en timme tills de stängde, sen hängde hon med mig hem en liten stund, Angela. Trevlig tjej och trevlig kväll! :)

Jag gör väl bäst i att sova nu. God natt på er! ^^





   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0