STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Oktober
2010-10-31, 21:42:42





Close To Me
2010-10-31, 15:10:38


Då var snart en helg till gången. Fast i dag fick man ju en timme extra, nice! Passade på att sova länge, gick inte upp förrän strax innan tio (nya tiden). Men känner mig ändå trött och seg.

I alla fall så började jag helgen med 40 minuter på crosstrainern. Marie fick mig att lova att följa med henne att träna efter jobbet. :P Har varit så seg med det nu, har inte alls haft lust att träna, men jag är glad att jag gjorde det för det kändes faktiskt riktigt bra! Det blir så mycket lättare med bra musik, satte igång The Cure i stället för den vanliga Rix-musiken! :)

Efter träningen träffade jag Sara och Caroline! Vi åt pizza och kebabtallrik och satt och snackade. Sen blev det bowling! Roligt, fast denna hallen var ju inte lika fin som i Malmö. Lyckades i alla fall slå två strikar i rad! :D Men inte hindrade det Sara från att vinna! ;)

I går gick Sara och jag en sväng på stan. Sen på kvällen var jag på födelsedagsfest hos Angela. Det var jag, Angela och en tjej till samt en massa killar! Var hos henne i några timmar och var hemma igen vid tolv-tiden.

I dag var jag ute och gick en liten runda i det fina vädret! Och snart kommer Tim hit. Blir nog lite tv-spel! :)

Hoppas ni har haft en skön helg! :)




Murder Me Rachael
2010-10-27, 22:40:01


I dag fick jag en timmes sovmorgon, nice! Begav mig till vårdcentralen sen för att försöka få svar på varför jag alltid är trött. Så fick ta en massa prover! Sköterskan tog fram rör efter rör som skulle fyllas och jag har haft sån ångest för detta blodprov sedan jag fick tiden. :P Men det gick hur snabbt som helst! ;) Så nu är det bara att vänta och se om de visar något!

Annars har dagen varit ungefär som vanligt. Dags att sova nu! Hoppas ni har haft det bra! :)




You Take My Breath Away
2010-10-26, 19:40:01


This girl amazes me! Verkligen älskar hennes bilder! Hade kunnat titta på dem i timmar utan att tröttna! Moa är min förebild vad gäller fotografering (och redigering)! ^^


http://withorwithout.webblogg.se



Don't leave yourself alone for too many days
2010-10-23, 14:51:04


I dag tog jag en sväng på stan, vad ska man göra när man inte har så mycket annat att hitta på?! ;)

Hittade en lite längre svart tröja, 5 par strumpbyxor i olika färger, en lila halsduk, en beige kofta till till samlingen och en svart mysig mössa.

Tyckte att Lindex hade ganska fina kläder i dag. Dessa fyra plagg här nedanför är därifrån. Provade klänningen och tyckte att den var superfin, men den kostade ändå 400 kr så jag kände att det fick vänta. Kappan såg jag inte i affären, men blev helt kär i den nu när jag såg den på hemsidan! Den har visst kostat 700 kr men nu kostar den bara 400 kr. Kanske man ska beställa den?

Förutom alla grejer till mig själv så köpte jag årets första julklapp i dag! ;) Kollade ut en annan julklapp också, men köper den lite längre fram. Det är ju ändå två månader kvar! :)





Autumn Leaves
2010-10-20, 21:29:25


Ändrade design lite. Kunde ju inte ha vårdesign nu när det är höst! Så det fick bli såhär, i alla fall för tillfället. Kanske inte riktigt lika fin, men man får ju ha lite omväxling. Vad tycker ni? Hyfsad? ;)


Före



Efter



Big Bowl
2010-10-17, 20:07:46


Nu är jag hemma igen efter en helg hos familjen!

I fredags fyllde pappa år så vi firade honom lite. Sen i lördags firade vi lite mer genom att åka till Malmö och bowla på Big Bowl ett par timmar. Tror det var fjärde gången för mig, första gången för mamma, pappa har bowlat en del innan och Elin har väl bowlat några gånger med. Verkligen kul! Sugen på att gå bowlingkurs nu eller åtminstone bowla mer!

Efter det var vi på Rådhuskällaren och åt filébuffé! Blev mest oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås, såå gott! :)

Det var trevligt, men saknar min fina familj nu! <3




Daughters of the Soho Riots
2010-10-17, 14:24:56


You were right about the end
It didn't make a difference
Everything I can remember
I remember wrong



Things
2010-10-11, 22:26:20


Alla dessa fina presenter fick jag när jag fyllde år! :)

En fin liten box med tre The National-skivor av Emilia, Dylan LeBlancs skiva och ett duschdraperi av mina arbetskamrater, en brödrost, ett våningskakfat, en jättesöt Thomas Sabo-kattberlock och en termos av mina föräldrar, Thomas Sabo-armband och engelska Oreos och ögonskugga av Elin, en jättemysig halsduk av Frida, en ugnsform av Christian och Pernilla, bakformar av Sara, en LP-skiva med A Perfect Circle av Tim, ett Playstationspel av Ted, ett spa-kit och ett skohorn av mina BB-arbetskamrater + massa söta kort! ^.^




25
2010-10-10, 22:19:54


Jaha, då har man blivit ett år äldre igen. ;)

I fredags när jag fyllde år blev jag firad av alla på jobbet och de sjöng och gav mig presenter, så gulligt! ^^ Sen på kvällen åkte jag hem till familjen där en trerättersmiddag väntande. Sen fick jag presenter och allt! Gott och mysigt! :) I går förmiddag åkte Elin och jag tillsammans hit igen. På kvällen blev det först tjejmiddag och efter det fest!

Tack Elin, Frida, Sara, Emilia, Pernilla, Christian, Marie, Tim och Ted för en jättetrevlig kväll! Så kul att alla kunde komma och tack för de fina presenterna med! ♥





24 år 364 dagar
2010-10-07, 22:43:18


Stress alltså! Tycker att det är så mycket man ska ha i huvudet hela tiden och mycket man ska göra. Men det har ju varit extra denna veckan med allt som ska fixas inför min fest på lördag. :)

Städat, handlat några gånger och i kväll fixade jag maten som jag tänkte att vi skulle äta på lördag när det är tjejmiddag! Bara bra om den står till sig lite. Det tog några timmar, men känner mig så tveksam till resultatet. Jag hoppas att det blev okej.

I kväll bakade jag även franskbrödbullar som jag ska ta med mig till jobbet i morgon. När man fyller år så får man bjuda på frukost "om man vill", de säger så men det är obligatoriskt. ;)

Nej, sova nu! God natt! :)



I've got 500 in twenties and I've got a ton of great ideas
I'm really worked up



Fair?
2010-10-05, 22:15:47


Jag funderar på om jag ska göra mitt hår ljusare igen. I så fall får det väl bli att jag slingar det ljusare i några omgångar tills det är ungefär ljusbrunt/mörkblont (eller kanske till och med blont?). Vad tycker ni? Passar jag bättre i ljusare hår?

Längden tänkte jag ju behålla som den är nu, alltså ovanför axlarna. Kanske svårt att se på bilderna, känner inte igen mig! Ändå var det bara några år sedan.




Tycker att Elin är så fin i sitt ljusa hår, fast hon var såklart fin i det mörka också.

Kan man ha en vackrare syster btw?! <3




Rosenrot
2010-10-04, 22:35:37


Ny vecka. Kände mig hyfsat pigg när jag gick upp, men det vände snabbt till den vanliga tröttheten. Blir så konstig i huvudet med när jag är så extremt trött. Minns knappt hur det känns att vara pigg längre. Men efter jobbet i dag cyklade jag bort till Maxi och inhandlade lite Rosenrot! Så jag hoppas att det kan hjälpa!!

I kväll kom Emilia hit och sen var vi på gitarrkurs! Det var rätt trevligt, inte så svårt än så länge men hastigheten kan man ju behöva öva upp!

Förresten så var det dessa hudprodukter jag köpte i går. Estèe Lauders serum Advanced Night Repair (895 kr) och Cliniques kräm Redness Solutions (475 kr). Tror att de kan vara bra båda två, med tanke på priset borde de vara det! ;)

God natt! ^^




Cupcakes
2010-10-03, 22:01:44


Fredag: Kom hem från jobbet vid halv fem, sen var det bara att fixa sig och bege sig till Sara för att fira hennes 24-årsdag. Fick cupcakes och två olika sorters tårtor, gott! Sara var sötare än någonsin och det var en väldigt trevlig kväll! :)




Lördag: Fick gå upp i tid eftersom Tims föräldrar skulle titta inom på förmiddagen. Det var väl ungefär ett år sedan de var här, så det var kul att de kom förbi. :)

Sen hade jag inga planer alls, vilket kändes ganska tråkigt. Så Elin övertalade mig att komma till Sjöbo. ;) Så jag tog bussen till Hörby där Elin hämtade mig. Sen var vi ute och gick en runda, spelade Mastermind, snackade, åt jättefina och goda cupcakes som hon och Frida hade gjort och kollade lite på film. Mysig kväll med min underbara syster!




Söndag: Malmö med mamma och pappa (som alla andra helger! :P). Kollade några affärer, åt pizzabuffé och sen hälsade vi på morfar på sjukhuset. Köpte två tavlor med Miss Tigri som det var halva priset på, fina! :) Och så blev det ett serum och en kräm till ansiktet som ska motverka torrhet och rodnader. (Denna veckan har jag nog lagt 2 000 spänn på huden med läkarbesök, läkemedel och krämer. Var på Hudkliniken i torsdags hos en specialistläkare, kändes mycket bättre än vårdcentralsbesöket. Fick utskrivet Oracea och Finacea så nu hoppas jag på att det ska bli bättre.)

Tog bussen hem sen vid 18.10  och var hemma strax innan 20.00. Lyssnade på The National hela vägen, såå underbara! Finns det någon mer fantastisk låt än Ada?! Den är helt perfekt, hade inte velat ändra en enda ton i den! ;)




Sammanfattningsvis: Trött-vecka med jobb, soffan och läkarbesök som avslutades med trevligheter som födelsedagsfest, mys med systern och shopping med föräldrarna! :)

Kan ju avsluta med att berätta att jag faktiskt har lånat nästan alla foton i dag. Festbilderna är Saras och cupcaksen är Elins. ;)




   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0