click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Cupcakes
2010-10-03, 22:01:44


Fredag: Kom hem från jobbet vid halv fem, sen var det bara att fixa sig och bege sig till Sara för att fira hennes 24-årsdag. Fick cupcakes och två olika sorters tårtor, gott! Sara var sötare än någonsin och det var en väldigt trevlig kväll! :)




Lördag: Fick gå upp i tid eftersom Tims föräldrar skulle titta inom på förmiddagen. Det var väl ungefär ett år sedan de var här, så det var kul att de kom förbi. :)

Sen hade jag inga planer alls, vilket kändes ganska tråkigt. Så Elin övertalade mig att komma till Sjöbo. ;) Så jag tog bussen till Hörby där Elin hämtade mig. Sen var vi ute och gick en runda, spelade Mastermind, snackade, åt jättefina och goda cupcakes som hon och Frida hade gjort och kollade lite på film. Mysig kväll med min underbara syster!




Söndag: Malmö med mamma och pappa (som alla andra helger! :P). Kollade några affärer, åt pizzabuffé och sen hälsade vi på morfar på sjukhuset. Köpte två tavlor med Miss Tigri som det var halva priset på, fina! :) Och så blev det ett serum och en kräm till ansiktet som ska motverka torrhet och rodnader. (Denna veckan har jag nog lagt 2 000 spänn på huden med läkarbesök, läkemedel och krämer. Var på Hudkliniken i torsdags hos en specialistläkare, kändes mycket bättre än vårdcentralsbesöket. Fick utskrivet Oracea och Finacea så nu hoppas jag på att det ska bli bättre.)

Tog bussen hem sen vid 18.10  och var hemma strax innan 20.00. Lyssnade på The National hela vägen, såå underbara! Finns det någon mer fantastisk låt än Ada?! Den är helt perfekt, hade inte velat ändra en enda ton i den! ;)




Sammanfattningsvis: Trött-vecka med jobb, soffan och läkarbesök som avslutades med trevligheter som födelsedagsfest, mys med systern och shopping med föräldrarna! :)

Kan ju avsluta med att berätta att jag faktiskt har lånat nästan alla foton i dag. Festbilderna är Saras och cupcaksen är Elins. ;)








Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0