click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



En Sommardag Som Stängs Av
2011-04-25, 19:49:11


Vilken underbar helg med underbart väder! Fyra dagars ledighet var inte alls fel. Dessa dagar har spenderats uppåt landet, kom hem vid halv fyra i dag. :)

I torsdags
efter jobbet tog jag tåget till Mölndal. Gick från stationen hem till Oskar och där väntade levande ljus och ett jättefint brev. Satt och pratade lite med te i muggarna, sen tog vi en promenad i natten bort mot Kvarnbyn.



I fredags tog vi bussen till Frölunda. Där fanns ett väldigt stort köpcentrum som vi gick i ungefär en timme. Sen ville vi ut i det fina vädret så vi tog spårvagnen till Haga. Där blev jag bjuden på fika på Café Husaren. Kaffe, morotskaka och en stooor kanelbulle. Efter det köpte vi med oss lite god mat och gick i stort sett hela vägen hem till Mölndal, långt!



I lördags gick/cyklade vi bort till parken och hade lite picknick. Härligt! Man har ju längtat efter detta hur länge som helst, kan inte fatta att det har blivit sommar i april! Och körsbärsträden är ju så vackra nu! På kvällen var vi bjudna på middag hos Oskars vänner Jenny och Johan. Fick även cheesecake och så såg vi på den finaste filmen, Flying Daggers. Trevligt! :)



I går tog vi ännu en runda in till stan. Letade efter vårskor och till slut hittade jag ett par som jag tror blev bra (vid det laget var Oskar ganska less och trött på skoaffärer :P). Blev en snabb sväng över till Hisingen, sen ICA Focus och efter det spårvagn och buss tillbaka till Oskar. Som pricken över i:et avslutades kvällen med ett avsnitt Tre Kronor. ;)




Marie

Ni verkar haft en supermysig Påskhelg, du och Oskar! Ser jättetrevligt ut, fina foton, mums...

kram Marie

2011-04-25, 20:47:43




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0