click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Anna Järvinen på Malmöfestivalen
2011-08-28, 20:52:14


I torsdags den 25 augusti spelade Anna Järvinen på Malmöfestivalen! Var där med Oskar och det var tredje gången vi såg henne tillsammans.

Klockan 21.00 började hon spela. Vi kom dit en stund innan och ställde hos längst fram. Hon började med låten Vals för Anna och fortsatte med några till från senaste skivan. Bästa under kvällen var nästan Götgatan, man blir så glad av den. Efter den fina Ångrar inget gick hon av scenen, blev inklappad igen och spelade favoriten Äppelöga.

Efter konserten hoppades vi på att Anna skulle komma ut så att man kunde prata med henne. Vi gick runt bakom scenen men där var bara stängsel och en vakt. Men efter en stund kom hon fram till stängslet eftersom det var en annan kille som skulle in. Då sa hon till vakten att hon kände oss och att vi också skulle få komma in. (Hon kom ihåg oss från när hon spelade på Liseberg.)

Stod och pratade med henne i kanske 20 minuter och hon berättade bland annat lite om hennes låtar. Tror att hon valde Götgatan som sin favoritlåt bland hennes egna, det var låten som blev startskottet för hennes solokarriär. Hon gillade även Vårmelodi väldigt mycket, en av mina absoluta favoriter. Vi blev även presenterade för några av de andra musikerna som var där, bland annat sångaren från Granada, Magnus Vikström. Hon sa att hon kände sig trygg med oss i publiken och hoppades att vi skulle ses igen på hennes kommande konserter. Hon verkar vara en jättefin människa och mötet avslutades med att hon signerade alla mina tre skivor som jag hade med mig. Såå fint!


Låtlista
Vals för Anna
Titta vi flyger
Lilla Anna
Mer än väl
P.S. Tjörn
Här är du ett hån
Regna bort
Götgatan
Hur man lättar helt enkelt
Ångrar inget
Äppelöga





Vals för Anna


Titta vi flyger


Regna bort


Götgatan


Ångrar inget


Äppelöga




Marie

Härligt med bra konserter, vad fin hon verkar vara i sitt sätt också! Så gulligt att ni också fick komma in och prata men det är ju klart, ni är ju riktiga fans till tjej med handen i fickan... ♥

2011-08-30, 19:44:11




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0