click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Atonement
2011-01-09, 22:27:30


Försoning bygger på den engelska författaren Ian McEwans fantastiska roman Atonement från 2001. Det är en berättelse som tar fasta på vad som vi uppfattar som verkligt och sant, hur människor främjar sig mot det orättfärdiga och falska genom att skapa alternativa sanningar. I dessa världar av halvsanning, hur ska vi då ha modet att värka fram det sanna och riktiga?

Försoning utspelas i England 1935 och 13-åriga Briony kommer från en välbeställd familj. Hon har en livlig fantasi och tillbringar sin tid med att skriva små historier och pjäser. En dag blir hon vittne till en händelse som får hennes fantasi i gungning. Denna händelse blir bara början på en kedja med obehagliga saker som förändrar familjens liv för evigt.

Såg denna film i fredags med Emilia och Caroline. Tyckte att den var bra och vacker! Gillade början av den och slutet var helt perfekt (enligt mig i alla fall). Dock ganska seg i mitten, hade inte gjort något om man kortade ner den lite där. Men helt klart sevärd! :)





Elin

Ja, så tråkigt. Använder ju den alltid, tycker inte bilder blir bra utan den om man ska ha blixt. Kameran klarade sig helt som tur är! Den hade ju varit dyrare att köpa ny. Blixten kostar typ 1500 kronor tror jag. Får se om dom rear någon. :) KRAM! <3<3

2011-01-10, 21:28:04
URL: http://distinguish.blogg.se/
Trondhilde

Hello, I found you at Altavista. You have wealth of information on your site and a nice design. Greetings from Germany

2011-11-07, 06:42:21
URL: http://trondhilde.blogbrief.com




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0