click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Wargens bröd
2016-02-15, 23:08:00


2 dl havregryn
5 dl dinkelmjöl
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
2 tsk bikarbonat
en nypa havssalt
3 msk honung
1 rivet äpple
4 dl naturell yoghurt
solroskärnor


Rör ihop alla torra ingredienser. Riv ner äpplet och tillsätt honung och yoghurt.

Klä en brödform med bakplåtspapper och häll/kleta i smeten. Strö över solroskärnor. 

Grädda i 200 grader, 45-60 minuter. 










Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0