STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
2008
2008-12-30, 12:25:38


Detta blir det sista inlägget jag skriver 2008. Det känns som att året har gått snabbt men när man kollar i bloggen känns det som att man har hunnit med en hel del i alla fall. Jag började ju blogga i början av detta året!


Bäst 2008
The Cure-konserten i Stockholm den 9 februari
Johan Glans på Kristianstad teater
Flytt till Kristianstad
Min MacBook

Sämst 2008
Mamma var sjuk
Julafton utan TimIntervju
2008-12-29, 12:23:00


Precis kommit hem efter en runda i Kristianstad. Var på anställningsintervju på Anestesi, CSK. Tyckte att det gick bra. Det var 24 sökande till tjänsten. Får besked antingen på fredag eller den 12 januari. Så vi får väl se vad som händer...Annandagsshopping!
2008-12-26, 21:31:37


I dag har jag faktiskt hunnit med en liten sväng på stan! Var inne på H&M och hittade massa fina saker! Även om det blev lite pengar kändes det som att jag fyndade en hel del! Halva priset på det mesta!


Tröja, 50 kr                                           Kjol, 80 kr
Jacka, 250 kr                                     Kappa, 400 krJulafton
2008-12-25, 22:25:46


Denna julen blev ju inte riktigt som man hade tänkt sig. Vi skulle åkt till mina föräldrar i går och firat julafton, men precis i går blev Tim sjuk. Visste inte hur vi skulle göra men jag åkte i alla fall själv. Men det kändes ju inte så kul när man visste att Tim var ensam hemma och sjuk. =/

Jag gav honom två julklappar i dag i alla fall, Mirror's Edge och en CD med Boards of Canada. Han ska få två till sen. :) Blir nog att vi firar lite på nyårsafton i stället. I morgon blir det nog en sväng på stan med Christian och Pernilla och sen kommer Tims föräldrar och bror hit.

Så mysigt att vara hemma hos min älskling igen! Han är så fin! :) Ska prova spelet nu! :)Sister
2008-12-21, 03:12:10


Känns nästan som att klockan är tre mitt på dagen nu. Tiden gick så fort. Har slagit in julklappar hela kvällen (och halva natten). Såg inte ut att vara så mycket men när man väl började slå in dem så var det en hel del!

Egentligen ville jag mest bara skriva att jag har världens bästa syster! Vad skulle jag gjort utan henne?! Det skulle varit så tråkigt om man inte hade några syskon. Nu har man någon att prata med om saker man har gjort ända sedan man var liten. Och man vet att man alltid har någon som finns där. Jag är så glad för det! <3
Dagens outfit?
2008-12-19, 20:26:34


Åh, vad härligt! Fredag! I kväll blir det bara Leia och jag. Tim är på julfest hos en arbetskamrat i Lund så jag tänkte ha lite mysigt för mig själv! Ska se om jag hittar någon film att sätta igång - i kväll slipper jag sci-fi! ;)

Elin brukar alltid ha "dagens outfit", så nu tänkte jag härmas lite och lägga in min outfit för dagen! :P

Tröja - H&M
Jeans - H&M
Kofta - Unos Kläder (Vero Moda)
Skor - Sko-DejHimlen kan vänta
2008-12-17, 22:01:47


"Man har tusen önskningar när man är frisk men bara en när man är sjuk."

Såg på Himlen kan vänta nu i kväll, avsnittet från i torsdags. Det är alltså en dokumentärserie om fem människor som har fått diagnosen om en dödlig sjukdom. Kan knappt se på det för det känns så sorgligt, men ändå är människorna i programmet så positiva och hoppfulla. Speciellt Helena, hon har så fina tankar om livet och döden. Hon verkade vara en underbar människa. Hon hade jättecellsglioblastom, en hjärntumör, och blev bara 35 år. Man får även följa George, Frida, Martin och Susanne. En mycket fin (men tung) serie som får en att tänka mycket.


Helena

Martin

George

Frida

SusanneCrabby Adventure
2008-12-15, 22:57:03


Nästan precis kommit hem. Blev en sväng till Nova efter jobbet i dag. Tog lite tid med stadsbussar och allt. Men det var kul i alla fall. Fick tag på en tröja (randig lila och grå), färgpatroner till skrivaren, en julklapp och ett PS 2-spel som hette Crabby Adventure. I know, låter B men det var exakt som Candyrail, ett spel som jag blev helt galen i på Blip för några år sedan! :P

I dag ringde de från Anestesi här i Kristianstad och undrade om jag ville komma på arbetsintervju. Tackade ja till det så det blir på min mammas födelsedag, den 29 december. Känns ju kul i alla fall för det är det första jag får svar på!

I går upptäckte jag att bloggen inte alls såg lika fin ut i Explorer som i Safari, så jag fick ändra tillbaka en massa mått så jag tror att det blev bättre i alla fall. Jag har ju utgått från Safari när jag pysslat med den. Lite dumt att det är så olika.
Det är väl dags att gå i säng igen. Bara 6 arbetsdagar kvar! Är så trött på att jobba just nu!! Vill bara vara ledig.

Vi hörs! God natt! :)The Day The Earth Stood Still
2008-12-14, 00:04:46


Har precis varit på bio! Såg på The Day The Earth Stood Still. Inte riktigt min typ av film, vilket jag visste om redan innan, men den var helt okej. Den är ju ganska sann. Var lite tråkigt bara för vi hade köpt biljetter på internet, men när vi kom dit så fick vi inte ut några biljetter. Så kollade vi i kassan och då hade det varit bokat biljetter till i går. (SF:s sida ville inte fungera först när vi skulle köpa biljetterna, så jag vet inte om det var därför det blev fel datum.) Vi fick ju köpa nya biljetter i dag i alla fall. Fick bra plats och så men det var ändå 170 kr i sjön. Men men.

   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0