STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Bäst i februari
2008-02-29, 22:19:00


The Cure - Konsert på Hovet med Tim, Ted och Helena!

SSX Tricky - Lika bra som första SSX, om inte bättre! Favoritspel!

Lindt Excellence 70% Dark - Finns det någon godare choklad?!

Lumene Tender Drops - Fuktkräm till ansiktet!image27Surrender To Strangeness
2008-02-28, 22:00:11


Me
I'm not shy, I just don't feel like talking.Våfflor
2008-02-24, 23:01:03


Ännu en helg är över. Dessa två dagarna har vi bara varit hemma och slappat, skönt! :)

I går blev det en hel del SSX Tricky! Tim och jag var ute och gick en sväng och sen såg vi på Marie Antoinette på kvällen.

I dag har jag pysslat en del med mina recept. Sen röjde jag i klädkammaren några timmar. Blev lite chockad när jag hade lagt ut alla mina kläder på sängen, det var ingen liten hög!! Tim insåg att jag behövde ett hyllplan till att lägga mina kläder på, så han började snickra ihop en hylla. Det blev riktigt bra! Nu kan man till och med komma in i garderoben! :P 

Gjorde våfflor i dag! Tim tog sina våfflor med vaniljkräm(?!) och jag mina med grädde och sylt. Gott, men sen blev man rätt extremmätt.

Våfflor vsKitty Show The Birds
2008-02-23, 19:24:22


För någon dag sedan stod det i tidningen om en film för katter. Det fanns två stycken - Kitty show The Bugs och Kitty Show The Birds. Filmerna skulle ha de färger katten uppfattar bäst och katten skulle känna det precis som om den var ute och jagade på riktigt. Hittade Kitty Show The Birds, den varar i en timme och innehåller endast en bild med fåglar som sitter på en gren. Provade den på Leia nu i kväll och hon satt klistrad framför TV:n i minst en halvtimme! Kul att det fungerade!
Slut på LIA
2008-02-22, 15:06:58


Fem veckor på Hudkliniken är avklarade och på måndag blir det skola igen!

I går och i dag har jag haft det rätt bra. I går skrev jag hela förmiddagen och sen på eftermiddagen fick jag vara med Helen, enhetschefen. Jag fick sitta och pyssla med flexrättelser och schema. Skoj! Hon sa att hon gillade mig och att hon ville anställa mig om där blev någon ledig tjänst. Och i dag när jag var inne på ljusbehandlingen sa sköterskorna att jag passade så bra in där och att de ville att jag skulle börja jobba där om några år när Birgitta slutar. Kul att man är uppskattad. :)

När jag skulle gå hem i dag fick jag en present av Birgitta! Hon tyckte att jag hade ställt upp för henne och jobbat där när hon har varit iväg på saker. Så snällt! I paketet fanns en ask med choklad, och inte vilken choklad som helst utan Lindt, my favourite! ;)
Homesick
2008-02-17, 11:09:18


Hade tänkt skriva ett inlägg inatt vid 02-tiden, men då gick det inte att logga in. Så då får det väl bli ett inlägg nu istället. Mamma klagade på att det var länge sedan jag skrev. ;) Och det var ju faktiskt en hel vecka sedan!

Denna helgen har varit rolig, men som vanligt har den gått alldeles för snabbt! I och för sig är den inte slut riktigt än.

Åkte till Sjöbo i fredags eftermiddag. I går åkte vi till Burlöv Center, NetOnNet och Mobilia och shoppade! Blev en kalender, en klocka och några ansiktskrämer. Köpte en skjorta till Tim också. Man får passa på att handla kläder till honom när han inte är med, annars säger han bara att han inte behöver några. Sedan körde vi bort till morfar och åt pizza. Jag tog en Calzone Special med champinjoner och svartpeppar. Gott! När vi väl var hemma igen spelade pappa och jag lite Plocketolva. Skoj! (Jag vann! :P) Jag älskar kortspel, speciellt Priffe, Tolva, Hjärter och liknande. 

Nu ska jag snart åka hem igen. Sara kommer till mig vid 15-tiden. Blir roligt! Hon har ju inte varit här innan. Gissar på att det blir lite TV-spel i alla fall! :)
Coca = Delicatoboll?
2008-02-11, 11:00:00


Jag måste bara berätta en rolig sak från Stockholm. Innan The Cure-konserten började tänkte vi köpa Coca Cola.

Det finns ett klipp med Johan Glans på Youtube. Han berättar om när han var uppe i Stockholm och skulle beställa Coca Cola och sa "Jag vill ha en Coca" men de fattade inte vad han menade. Så var det någon bakom disken som sa "Jag tror han vill ha en kaka".

Så jag tänkte testa om det gick att säga "Coca" i stället för "Cola". Men nej, då slog han in Delicatoboll! :P

The Cure på Hovet
2008-02-10, 12:06:00


I går såg Tim, Ted, Helena och jag The Cure på Hovet i Stockholm!

Klockan 19:30 började förbandet 65 Days of Static spela. Och sen kom The Cure in klockan 20:30! De spelade i 3 timmar, totalt 36 låtar! Tyckte att det var i längsta laget, men det var kul. Som tur var hade vi sittplatser. ;)

De började konserten med Open, första låten från min favoritskiva Wish. Blev superglad när de spelade min absoluta favorit From the Edge of the Deep Green Sea också! Och sen avslutade dem "första delen" med End. ♥


Låtlista
Open
Alt.end
A night like this
The end of the world
Lovesong
Pictures of you
Lullaby
From the edge of the deep green sea
The only one
The walk
Push
How beautiful you are
Inbetween days
Just like heaven
A boy I never knew
If only tonight we could sleep
The kiss
Shake dog shake
Us or them
Never enough
Wrong number
One hundred years
End

Extranummer 1

At night
M
Play for today
A forest

Extranummer 2
Let's go to bed
Freakshow
Close to me
Why can't I be you?

Extranummer 3
Boys don't cry
Jumping someone else's train
Grinding halt
10:15 Saturday night
Killing an arab

Örebro
2008-02-09, 10:46:27


Är uppe i Örebro nu. Körde hemifrån igår vid 10:00 och var framme vid 16:30. Det var bara Ted som var hemma då så vi tog en sväng på stan. Mötte Helena när hon slutat jobba och gick och åt panpizza på ett ställe här i närheten, Pizza Planet. Väldigt gott! På kvällen sen blev det TV-spel och film.

Ska snart köra till Stockholm. Tänkte gå runt och kolla in stan lite först och sen blir det The Cure på Hovet i kväll! Verkar som att de ska spela i 3 timmar! Länge! Efter konserten åker vi till Helenas föräldrar i Järna och sover över där. Blir nog en mysig dag i dag! :)
Two hours to go
2008-02-07, 13:58:04


Är på avdelningen nu. Fick sitta i ett rum för mig själv nu en stund och fixa med ett PM. Snart är det slut för i dag! *längtar*

I kväll ska vi till Staffanstorp och lämna Leia. Hon ska vara där i helgen när vi åker upp till Örebro och Stockholm. Kan inte fatta att vi ska iväg. Om två dagar ska vi ju se The Cure! Så i morgon åker vi till Ted och Helena.

Fick förresten SSX Tricky (snowboardspel) i går. Vann det på Tradera. Har inte hunnit prova det än, men jag hoppas att jag får en liten stund till det i kväll. Verkar kul!Pinchgraft
2008-02-05, 22:00:19


Nej, vårdavdelningar är nog inget för mig. Längtar redan ner till mottagningen igen fastän jag bara varit på avdelningen i två dagar. Där är i alla fall en del sköterskor här som verkar trevliga. Och i dag snackade jag lite med en kille som var sjuksköterskepraktikant. 

Jag fick vara med på en rond i dag och även en pinchgraft. Vid en pinchgraft tar man hudflikar från låret och lägger dem i såret. Intressant, men bensår ser riktigt otäcka ut!Facebook-träff
2008-02-03, 21:43:29


I dag har det varit en bra dag! :)

Gick inte upp förrän vid 10 och då gjorde jag mig i ordning, åt frukost och bakade negerbollar. Klockan 14 åkte jag in till Kristianstad för att träffa Sara. Blev mött på resecentrum och sen gick vi hem till henne. Fikade, spelade tv-spel och lyssnade på musik. Fick träffa misen också, jättesöt! Det var roligt, Sara var väldigt trevlig. :)

Tänkte se det nästsista avsnittet av Lost säsong 3 nu innan det är dags att krypa ner i sängen.Nine Inch Nails på Hovet
2008-02-01, 21:00:00


Tisdagen den 7 augusti 2007 spelade Nine Inch Nails på Hovet i Stockholm.

Förband: Serena Maneesh


Låtlista
Hyperpower!
The beginning of the end
Last
Survivalism
March of the pigs
Piggy
Heresy
Burn
Gave up
Me, I’m not
The great destroyer
Eraser
Only
Wish
The good soldier
No, you don’t
Suck
Dead souls
The hand that feeds
Head like a hole
Hurt


Nine Inch Nails på Vega
2008-02-01, 20:00:00


Tänkte att jag skulle nämna några konserter som jag varit på innan jag började blogga.

Fredagen den 6 april 2007 såg jag Nine Inch Nails på Vega i Köpenhamn.

Jag och Tim kom till Vega strax innan 17:00. Fick stå två timmar i kö innan vi kom in och det var iskallt ute. Klockan 20:00 började i alla fall förbandet Ladytron att spela. En timme därefter kom Nine Inch Nails in på scenen. Vi stod längst fram. Ösigt och såå bra! De spelade i 1,5 timme, 21 låtar. Tim lyckades fånga en vattenflaska som Trent kastade ut. Coolt! ;)


Låtlista
Pilgrimage
Mr. Self Destruct
Last
Heresy
March of the pigs
Piggy
The beginning of the end
Ruiner
Closer
Burn
Gave up
Help me I am in hell
Eraser
The frail
Wish
Survivalism
Only
Suck
Hurt
The hand that feeds
Head like a hole


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0