STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Nova
2008-03-30, 00:22:57


I dag har vi varit på Nova i Lund och shoppat lite! Försöker dock spara lite på pengarna nu när vi ska flytta och man inte vet säkert hur det blir med jobb och så. Men fick tag på lite presenter och det var det viktigaste. Blir födelsedagskalas för tre nästa lördag. Annars blev det lite ansiktskräm och strumpor! ;)

Nu i kväll köpte vi pizza, vars en Calzone. Var ett tag sedan man åt pizza nu så det var gott! Har sparat en liten bit till i morgon med! ;) Såg klart på "Femte Elementet", en film som Tim gillar. Inte riktigt min smak, men det gick att se på. Dock missade jag nästan slutet för jag somnade i soffan. :P När jag vaknat igen tog Elin och jag några rundor Maxi-Yatzy på Blip. Kul! :)

YatzyJohan Glans
2008-03-28, 21:08:23


I onsdags var min familj, Tim och jag på Kristianstad teater och lyssnade på Johan Glans! Det började halv sex och höll på till strax efter halv åtta. Först var det en annan kille, Martin Svensson, som snackade i ungefär en halvtimme. Sen kom Johan in närmare halv sju. Han är helt bäst! Man satt och skrattade en timme i streck! Synd att man glömmer bort vad han sa bara. Men kul att ha sett honom. Det var verkligen superbra!!! :D
Påsk
2008-03-24, 22:47:51


Kom hem från Kallinge igår. Hela helgen har gått ut på att slappa, äta och spela SSX Tricky! ;) Ted och Helena var också där vilket var mycket trevligt! Det blev inte att man gjorde något speciellt. Vädret var inte så trevligt, massa snö och slask. Helena blev helt beroende av SSX Tricky så det spelade vi en hel del! Kul, men lite synd om killarna som inte fick en chans framför TV-spel. ;) I går åkte Ted och Helena hem till Örebro och vi åkte också hem. Stannade till på Eko på hemvägen där jag hittade en klocka för 50 kr! Fick till och med ett års garanti och ett extra batteri till. Billigt!

Nu ska jag krypa ner! God natt! :)
Move Over
2008-03-18, 16:13:43


I torsdags var vi på lägenhetsvisning i Kristianstad. Vi fick alltså komma hem till dem som bor där nu. Det kändes ganska stort och fint! Det är en trea på 83 kvadratmeter. Det finns garage och två förråd till också. Jag ringde till hyresvärden och sa att vi ville ha den, och i dag ringde han och sa att vi säkert kommer få den! Han skulle skicka kontraktet så att vi får det nästa vecka. Tyvärr kommer inte hyran bli lägre, men vi får det i alla fall större och den ligger väldigt centralt i Kristianstad. Med garaget blir det exakt samma i hyra. Inflyttning är redan den första maj! Antagligen får vi två månaders dubbel hyra (12 500 kr extra) vilket känns tråkigt, men det får gå. Annars hade vi ju inte fått lägenheten. Vi hade kanske inte heller fått den om vi inte ville ha garaget. I dag var det fjärde gången han frågade om vi skulle ha garaget också. Det var en förutsättning. Tur att man har bil då så att man har någon användning för platsen! ;)

Efter visningen fick vi fika hos Christian och Pernilla. Det var kul, hade inte träffat dem på länge!
Uppdatering?
2008-03-16, 21:36:47


Det här är inte bra, jag har blivit jättedålig på att skriva här! Och nu ska jag se klart på The Crow och ta en Passoãdrink, så ni får vänta på uppdatering lite till! ;)
Vernissage
2008-03-12, 20:37:28


Igår var jag på Elins vernissage! Hon och tre andra hade tagit foton på vad ungdomar i Sjöbo gör. Där var bilder på till exempel en Playstation 2-handkontroll, nagellack, hastighetsmätare, hantel, lägenhet, hängare, solarium, träningsschema och solglasögon. Det var snygga bilder! Köpte två stycken! Det var ganska många som kom och de fick sålt en del. Kul!

Plan #46
2008-03-03, 20:03:06


Dags för lite uppdatering!

I helgen var vi iväg och shoppade på Nova, MediaMarkt, NetOnNet och IKEA. Köpte vars en extern hårddisk och vars en datorbordslampa. Det blev även lite kläder, böcker och skivor (The Cure - Pornography och Rigmor Gustafsson - Plan #46). På kvällen tittade vi på Lost In Translation. Vi har sett den ett antal gånger, men den är lika mysig varje gång. :)

Denna dag började med att Tim spenderade lite mer än 2 000 kr på en limiterad Nine Inch Nails-box - "Ghosts". Det är ett album med 36 instrumentala låtar som ska släppas. Boxen innehöll bland annat CD, vinyl, Blu-ray och prints. Signerad, och det finns bara 2 500 exemplar av den i hela världen.


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0