STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Tsp
2009-02-25, 21:07:17


I kväll har jag varit på teckenspråkskurs, tredje lektionen! Vi var bara tre stycken i dag + läraren. Det är så roligt! Jag vill lära mig allt på en gång. Det är alltid så när jag vill lära mig något, jag vill kunna det direkt och så är jag helt uppe i det!

Jag är ju sugen på att läsa till tolk, men det är fyra år. Om det inte var för pengarna (att behöva ta lån och inte få in så mycket pengar som man nu har vant sig vid) hade jag gjort det. Men jag får väl nöja mig med kvällskursen för tillfället! :)

Transsiberian
2009-02-22, 02:34:41


En riktigt bra lördag har nått sitt slut! Dagen började med en sväng på stan med Emilia. (Köpte faktiskt ingenting! :P) Sen hängde jag med henne hem, kollade lite på TV och snackade. Efter någon timme kom Tim och hämtade mig och vi gjorde rekordshopping på Maxi. Förut tyckte vi att vi hade handlat jättemycket om det gick på närmare tusen kronor, i dag gick det på det dubbla! :O

Väl hemma igen lagade vi god middag med pepparbiff, rosépepparsås och räfflade potatisskivor (vad de nu heter?). Satte igång Transsiberian som vi hyrde i går. Den var bra. Efter det såg vi på The Strangers, den var otäck men inte jättebra. När klockan var halv ett började vi se på Top Model 2, två avsnitt som jag spelat in i veckan. Har faktiskt inte somnat i soffan en enda gång i kväll. Brukar alltid göra det när vi ser på film.

Antar att det är dags att sova nu. Hoppas ni har haft en bra lördag! God natt!Flood
2009-02-20, 17:05:05


Åh vad härligt! Fredag eftermiddag/kväll är den bästa tiden på veckan, eller hur? I dag slutade jag 13:15 så sen cyklade jag bort till gymmet och mötte Sara där. Blev lite lyft och löpband. Så nu tycker jag att jag förtjänar en avslappnande kväll med något gott att äta! :)

Medan jag var iväg hade vi haft översvämning i badrummet! Som tur var var Tim hemma så han märkte att det läckte vatten från handfatet och sen att där var mycket vatten under badkaret. Så han fick stå och moppa hela tiden så att det inte skulle komma ovanför tröskeln. Han ringde till hyresvärden så det kom hit två killar och sög ut allt vatten. Det tog tid men det verkar vara okej nu. Men det är något fel med värmen också! Det är jättekallt här och elementen funkar bara lite då och då. Man får sitta med tröjor, morgonrock och filt, och just nu har vi cirka 40 värmeljus på bordet! (Ändå är det kallt!)

Nu ska vi iväg och se om vi hittar någon film att hyra (I'm a Cyborg but That's OK?). Tänkte även ta med lite sushi hem från Ko-San. Tror det blir en mysig kväll! :)
Alla hjärtans dag
2009-02-14, 23:56:34


...är inget jag brukar fira, men i dag kan man väl säga att det blev lite firande med familjen i alla fall. Tims föräldrar kom och hämtade oss vid 13 och sen åkte vi alla hem till min familj. Där blev det god middag, efterrätt, fika och kvällsmat. Spelade en omgång Plump (som det alltid blir med Tims föräldrar) och så tog pappa och jag en omgång Plocketolva, skoj! Det är kul att spela med pappa, det är efter honom jag har blivit en korthaj! ;)

Nu är det väl snart dags att lägga sig. Verkar som att jag har smittat Tim med så han är trött. :/ Vill bara säga att jag älskar min fina familj!!! <3
Örnöga
2009-02-13, 22:44:37


Fredag kväll - härligt! Jag har ju varit hemma och sjuk hela veckan men i dag har jag varit och jobbat. Slutade 13:15 så det var ju rätt lagom innan helgen! ;) Efter jag slutat gjorde jag en snabbvisit hos Christian och Pernilla. Alltid trevligt att vara hos dem! :)

I kväll har jag fixat med min gamla datorn, har i stort sett gjort den som den var när jag köpte den. Detta eftersom Helena ska köpa den av mig. Hoppas hon blir nöjd med den. Det har jag varit, fast det är ju ingen MacBook! ;)

Nu blir det nog lite film, tänkte se Eagle Eye. Det blir även glass och ostbollar! :)Love Song
2009-02-10, 17:05:42
Whenever I'm alone with you
you make me feel like I am home again
Whenever I'm alone with you
you make me feel like I am whole againHemma och sjuk
2009-02-09, 13:31:56


I helgen var jag hemma hos familjen. Elin och jag var och shoppade i Lund i fredags. Det var kul! Gick på H&M i ungefär en och en halv timme. ;) Annars blev det inte så mycket gjort. Alla var sjuka och låg och sova bara. Och nu har även jag blivit smittad. Känner mig helt svag och febrig. Är hemma och vilar i dag.

Har sett klart på alla Star wars-filmer nu. Sex filmer, ungefär 2 timmar per film. Det var inte så dåligt som jag trodde faktiskt. Jag har inte direkt suttit och lidit i 12 timmar. :P Känns ju bra att ha sett dem i alla fall.

Nu ska jag fortsätta vila i soffan. Måste vara frisk på onsdag kväll för då börjar teckenspråkskursen! :):(
2009-02-04, 19:52:42


Är inte så glad i dag.

Det känns inte så bra på jobbet. Jag hoppas att det är nu i början bara. Får lite panik av att tänka på att jag måste vara kvar på ett ställe där jag kanske inte alls trivs i över ett halvår. Saknar mina arbetskamrater i Lund!

Dessutom har min familjs hund Thilda blivit avlivad i dag. Hon blev nästan 13 år gammal. Det känns lite konstigt för vi har haft henne sedan jag var 11 år.
Aerobic -> Dans -> Gym
2009-02-02, 21:52:35


I kväll hade Sara och jag tänkt gå på aerobic på Friskis men när vi kom dit fick vi veta att det var inställt. I stället var det dans och det tyckte jag lät kul! Har tänkt gå på det länge. Dock var det en riktig besvikelse! Två ledare som inte visade någonting! Det kändes mest som att de ville visa upp hur duktiga de var. Vi försökte hänga med i en halvtimme men sen gav vi upp och stack till gymmet i stället, mycket bättre!

Det var ju första dagen på nya jobbet i dag med. Som vanligt kändes det inte så bra, men det brukar ju bli bättre efter ett tag. De var ju trevliga där i alla fall. Man har ju ingen egen plats och inga egna läkare att skriva till vilket jag kan tycka känns lite tråkigt. Man skriver ju mest operationsberättelser med, det blir ju inte att man följer patienten på samma sätt i anteckningarna utan det är mest att de skär lite och grejar. ;) Men men, får se hur det känns sen när man kommit in i arbetet lite mer. Ett stort plus är ju att man slipper pendlandet!

Nästa onsdag börjar teckenspråkskurs på Studieförbundet Vuxenskolan. Jag tänkte nog anmäla mig, någon som vill hänga med? (Varje onsdag 18:30 till 20:00 i 10 veckor.)Open
2009-02-02, 06:43:32


I dag börjar jag nytt jobb här i Kristianstad. Ska snart ge mig i väg. Hoppas det är okej, man vill ju inte vantrivas ett halvår framåt. Men jag har bara hört positivt om det i alla fall. Känns lyxigt att jag kommer vara hemma redan vid halv fem!

Där är folk som tränar på gymmet mittemot nu. Hur kan man träna såhär tidigt?! Där är alltid folk, sex på morgonen, tio en fredagskväll, på julafton. I kväll blir det i alla fall aerobic för mig.
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0