STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Recording
2009-05-26, 22:34:00


I dag har jag köpt ljudkort och mikrofon! Tänkte bara kolla lite men sen blev det att jag köpte! :P Försöker lära mig GarageBand lite bättre nu, sen får vi se om det blir någon inspelning. Är ju mest för skojs skull. :)Fiol
2009-05-25, 22:33:14


Har inte hunnit med att blogga nu ju. Helgen som gick var i alla fall jättemysig! Var uppe hos Tims föräldrar i Kallinge. Åkte till Kalmar och shoppade på stan och IKEA bland annat. Åt på kinarestaurang och fikade. Sen var det loppis på söndagen. Såg några filmer med. :)

I kväll har jag faktiskt spelat fiol! Det var evigheter sedan. Ska försöka ta tag i spelandet igen. Jag älskar ju fiol! Känns så trist att inte alls hålla på med musik. Se om man kan skaffa något keyboard med, det får ju gå så länge tills jag får ett riktigt piano.

Måste sova nu. Natti! :)Eurovision Song Contest 2009
2009-05-17, 00:48:08


Då var det över för i år. Jag tycker att det brukar vara dåliga bidrag men i år var det ännu sämre! Jag hade ingen direkt favorit men bland de bästa var väl Norge, Island och Estland. Jag tyckte inte att Malenas framträdande var så bra, trodde att det skulle vara lite starkare. Tyckte hon såg nervös ut och det kändes långt ifrån 100-procentigt. Är rätt nöjd med Norge som vinnare i alla fall. Det var ju en rätt söt låt.
Quite a mess...
2009-05-14, 22:27:23


Suck... nu är klockan mycket igen! Var duktig och somnade strax efter 21 i går och hade tänkt göra likadant i dag för att inte vara allt för trött i morgon när det är fredag! Men jag satte igång och röjde i klädkammaren och tiden bara försvann. Höll nog på i en och en halv timme, ändå känns det mest som att jag tog ut alla saker och sedan satte tillbaka dem igen. :P Det är svårt, har en hel del grejer som ska slängas och det kan man ju inte göra nu på en gång. Sen blir det att de står kvar där hur länge som helst. Och så är där en del grejer som jag vill slänga men det känns synd. Men om jag hade slängt dem hade jag säkert inte saknat dem en sekund! Nåja, lite bättre ordning blev det i alla fall.

Nu ska jag bara ringa älsklingen, sen ska jag blunda direkt! Underbart med fredag i morgon i alla fall! :DEfter regn...
2009-05-12, 23:30:07


...kommer sol?

Jag hade inte kunnat ana att det skulle vända så snabbt. Plötsligt känns alls mycket bättre. Bättre än vad det gjort på länge! Hoppas att det förblir så här. Det vill jag verkligen!

I dag har jag varit på informationsmöte om ögonlaserbehandling. Jag vill göra det men det kostar ju mycket pengar (runt 25-35 000 kr) och det känns lite läskigt. Det finns ju lite olika sorters laser (LASIK och LASEK till exempel) beroende på vilket synfel man har och hur ens ögon är. Undrar vilken sort som hade passat mig. Får se när jag gör det. Någon dag så! :)

När jag kom hem började jag göra fint på balkongen. Torkade av allt och försökte få den lite trevligare. Är ju inte världens bästa läge men kunde varit mysigt att sitta där ibland ändå. Sen blev det att jag röjde i alla badrumsskåp och sen garderoben. Ville nästan börja på klädkammaren med men tyckte att klockan var lite för mycket för det. ;)

Nu borde jag nog gå och lägga mig. Som tur är börjar jag inte förrän klockan 9 i morgon. God natt!
Closer
2009-05-07, 22:05:20


Vet att jag är dålig på att blogga nuförtiden. Har bara ingen ork för tillfället. Tänker, saknar, oroar mig...

All I want is to be with you again...

Har tänkt en del på Closer nu på sistone. Känner mig lite som Alice (Natalie Portman) i filmen. Mycket hon säger skulle jag kunna säga...
Head Down
2009-05-06, 22:51:24


This is not my face
and this is not my life
There is not a single thing here
I can recognize

This is all a dream
and none of you are real
I'll give anything

I'll give anything
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0