STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Juni
2010-06-30, 22:00:00





March of the Pigs
2010-06-30, 19:50:49


I går fick jag hem March of the Pigs med Nine Inch Nails! En halo till till samlingen! :D

Och i dag kom ett paket med Blue Sky Noise och en t-shirt med Circa Survive! :D


Var ju tvungen att fylla ut högra hörnet med något så det fick bli en glad Emma! ;)



Just Like You Imagined
2010-06-30, 03:56:56


Borde verkligen sova, men var så sugen på att blogga! :P

Blev aldrig något inlägg i går heller. Var med Sara och Staffan på stranden i Åhus då. Så det blev ett första dopp för i år i det kalla vattnet! Sen när jag kom hem var min lägenhet som en bastu, så jag blev extremt slö och orkade inte göra någonting vettigt. :P

I dag har Sara och jag gått på stan! Hittade en fläkt, supernice! Annars blev det mest lite småsaker. Var även och hämtade mina nya glasögon. Sen var jag och klippte mig, det blev lite annorlunda! Efter det gick jag hem och satte i lite färg i håret med. :)

I kväll blev jag bjuden på middag. Sen blev det musik, film och massa snack och plötsligt var klockan 02.45! Hade en supertrevlig kväll! :D

Nej, nu får jag lägga ifrån mig datorn. God natt på er! :)


Före


Efter klippning


Efter klippning + färgning



Jump
2010-06-28, 01:22:15


It's been a lovely weekend with lovely weather! :)

I går kom först sötaste Sara hit och stannade ett par timmar. Sen gjorde jag (typ) burgundisk köttgryta med ris! Det tog sin lilla tid, men tyckte att det blev rätt gott. Faktiskt första gången jag gör en gryta! ;) Efter middagen cyklade jag bort till Sara. Satt ute en stund med hennes katter.

18.37 kom Per med tåget så jag mötte upp honom på centralen. Tog en promenad på 2,5 timmar bort till Hammarsjön. Tog en massa bilder på blommor och på varandra. ;) Det var verkligen en fin kväll och en skön promenad (om man räknar bort alla mygg som ville sticka mig). Avslutade kvällen med att se på Monster. Riktigt bra men tragisk film, suveränt skådespeleri! :)


Det är inte lätt att göra snygga poser i luften...


...men Per verkar ha fått till några! ;)


I dag tog jag och Per en promenad till i värmen! Blev lite längre än vad vi hade tänkt men var hemma igen efter 2,5 timmar. ;) Tog några bilder vid en gammal tågstation. Fick idén i morse att jag ville ta bilder där och försöka få dem att se lite gamla ut. Men det var inte så lätt, svårt att få till någon bra bild men jag gillar den uppe till vänster i alla fall. :)

16.30 träffade jag finaste Emilia! Vi bestämde oss för att lyxa till det med att gå på restaurang och äta middag! Dock glömde jag faktiskt att ta med kameran dit. Utan kameran känner jag mig bar... naken... exposed... rädd... nervös. :P Men det var trevligt i alla fall.

Underbarare vänner än mina kan man inte ha!




AATCHB
2010-06-27, 20:54:35





On Letting Go
2010-06-26, 15:46:06


Här kommer lite bilder från gårdagens midsommarfirande! Har en burgundisk köttgryta på spisen som börjar bli klar, så ni får nöja er med detta så länge. ;)




Midsummer's Eve
2010-06-25, 16:52:07


Sovmorgon i dag! :) Inga hemska drömmar i natt heller. Förra natten drömde jag om stora, svarta, äckliga spindlar! Det var fullt av dem i rummet och jag hade världens panik! Kändes dessutom som att jag drömde om det i två omgångar. Men jag har läst att det ska betyda tur om man drömmer om spindlar, så det är väl en bra sak då. ;)

I dag är det ju sol och sommarvärme! Har varit och handlat grill och jordgubbar och förberett lite till i kväll. Ska till parken med Sara, Staffan och några av hennes klasskamrater.

Hoppas ni har en bra dag och får en skön kväll!

Glad midsommar! :D




Vacationer
2010-06-25, 01:04:11


Semestern är här! Sjukt! Har inte alls fattat att det redan var dags! Det var ju precis typ fem veckor kvar! Men jag klagar inte, det ska bli superskönt, speciellt om vädret börjar bättre sig nu med! :)

Varit fullt upp på jobbet i dag med, tyckte att jag jobbade på som in i, ändå fick jag lämna lite. Men men. Började i alla fall semestern med att storstäda. ;) Kändes som att det behövdes, så nu känns det riktigt fint och fräscht här hemma! :)

I går (onsdag) var jag på jobbträff i Öllsjö. Det blev grillade hamburgare där, gott. Träffade Marie med söta lilla Nikki också, kul! :)

Nu ska jag gå och sova så att man orkar med lite midsommarfirande i morgon! God natt på er!


Åsa och Marie C / Marie D med Nikki / Jag och Marie D



Cut
2010-06-22, 21:56:08


I dag har det verkligen varit fullt upp! Fixa i ordning journaler, skicka papper, skriva anteckningar, svara i telefon, registrera besök och diagnoser - och värst av allt, alla papper som kommer överallt ifrån som man ska lista ut var de hör hemma. :P Hoppas på en lugnare dag i morgon! Men tiden går i alla fall rätt snabbt, alltid något. :)

Efter jobbet var jag hos optikern på synundersökning. Mina nuvarande glasögon är för svaga, så de nya ska bli lite starkare. Så nu är det bara att vänta! Hoppas de blir bra!

För övrigt har jag nästan bestämt mig för att klippa av lite hår. Har funderat på detta länge! :P Kollade lite gamla bilder, det kommer nog bli ungefär i den längden. Kanske ska färga det lite mörkare också? Vill ha det antingen mörkare eller ljusare. ;) Men ååh, så svårt det är!




Supernatural
2010-06-21, 22:25:10


I dag har jag varit själv på BB. Det var fullt upp, men det kändes bra och förhoppningsvis har jag gjort rätt ocskå. ;) Dagen gick hyfsat snabbt och vid halv fem gick jag och Marie (som sitter mittemot mig nu) ner i källaren och tränade. Blev 30 minuter på crosstrainern och 30 situps. :) Sen var jag och handlade lite och när jag kom hem gjorde jag en stor fruktsallad! Så det blev inte så mycket kväll över sen.

Jag hann i alla fall också med att vinna March of the Pigs med Nine Inch Nails på Ebay, både del 1 och 2, nice! Beställde även Blue Sky Noise (deluxe-versionen) och en t-shirt med Circa Survive. Så nu är det bara att vänta på leverans! :)




Coffee break
2010-06-20, 22:52:13


I dag vaknade jag inte förrän klockan 11.00. Gick upp och fixade mig, sen kom Tim (till Sjöbo då). Han hade inte varit där på nästan ett år och inte träffat Leia på nästan lika länge. Vi snackade, tog en promenad, åt middag och fikade. Fick en amerikansk utgåva av Further Down the Spiral (NIN) som han hade köpt när han var i USA, sjysst! Och sen när jag kom hem hade jag fått en skiva med posten också, Every Day is Exactly the Same. :)

Har varit en trevlig helg hos min fina familj! 




American Tune
2010-06-20, 02:10:28


Kort inlägg för jag är trött!

Var i Malmö i dag med Elin i alla fall. Vad jag köpte ser ni här nedanför på min outfitbild. ;) Åkte hem igen strax innan 15.00. Sen blev det födelsedagsfest med Elins kompisar. Här kommer några bilder:


Jag och Elin



Elins födelsedagsfest



Vicarious
2010-06-17, 22:16:47


Torsdag kväll och bara en dag kvar innan det är helg igen! Det har gått rätt snabbt denna veckan. Har ju varit uppe på BB och lärt mig. Det är en del att tänka på och komma ihåg, men det känns ganska kul i alla fall. Är lite nervös inför nästa vecka när jag ska klara mig själv, men det löser sig säkert! :)

Efter jobbet gick Pia-Maria och jag ner i källaren och gav järnet på crosstrainern. ;) Körde 30 minuter vilket resulterade i 8,5 km och 200 förlorade kalorier. ;)

Gick därefter till optikern och bokade tid för synundersökning. Bestämde mig för glasögonen som ni ser här nedan. Hoppas de blir bra!

Sen har jag mest pysslat här hemma, slappat lite i soffan/sängen och lyssnat på musik. Tools låt Vicarious är ju så bra! :)

Hoppas ni har haft en bra dag! God natt på er!




Now or Never
2010-06-15, 22:04:56


Tack för smakråd kära läsare! :)

Har funderat på detta, men jag tror faktiskt att det får bli paret i mitten om det ska bli några av dessa. På de till vänster var där en vit linje som jag inte gillade så mycket (men det var dem jag såg i Ystad). Håller med Annika och Dennis om att de är rätt stora och markerade. Om jag skulle haft dem alltid hade jag nog valt några som var lite mer diskreta, men det kanske funkar om man bara ska ha dem ibland..? Håller med Tim också om att de bruna smälter in bäst, gillar färgen på dem men inte formen. ;)

Men detta är i alla fall det ledande paret. :P Ska jag slå till? Eller ska jag vänta? (Var runt och kollade massa glasögonaffärer i dag med men hittade inga som var bättre direkt. Såå svårt!) Det är ju ingen större summa i alla fall, ett par glasögon för 600 spänn! Men ändå, man vill ju att de ska se hyfsat snygga ut! ;)

Yes or no?




Glasögon?!
2010-06-14, 22:57:44


I dag lånade jag hem tre par glasögon! Jag tror jag vet vilka jag vill ha om jag ska välja bland dessa, men ni får gärna tycka till ändå! (Man kan ju ändra sig!) Passar jag i några av dem eller ska jag leta vidare?

Kanske lite svårt att se på dessa små bilderna och prislappen stör en del tycker jag. De svarta ser ju nästan likadana ut med. Men ni kan väl få en aning i alla fall. :)




Early Morning Rain
2010-06-13, 13:24:43


Hur kan det redan vara söndag eftermiddag?! Denna helgen har gått snabbare än vanligt känns det som. I alla fall, här kommer gårdagens fynd! En hel del kläder! Hade egentligen inte tänkt behålla allt men det blir kanske så ändå. Mamma hittade en fin brun väska till mig på Åhléns. Köpte även nya inneskor till jobbet.




I dag var vi uppe och sjöng för Elin vid halv sex (innan hon stack till jobbet). Hon fyller 20 år och 364 dagar i dag. ;) Nu blir det fika, sen kommer det lite folk hit vid 16-tiden. Tänkte bjuda på några bilder på världens (enligt mig) gosigaste, sötaste och finaste katt också! =^.^=




Ystad
2010-06-13, 00:43:43


I dag har jag varit med mina föräldrar i Ystad. Det var lett tag sedan man var där och shoppade! Var runt i lite olika affärer. Kollade efter glasögon och hittade faktiskt ett par som jag fastnade för, så jag ska kolla efter dem i Kristianstad och be om att få låna hem dem. Sedan tog vi vars en glass på torget där också! (^.^)

För övrigt gjorde jag av med ungefär 1 600 spänn, lite mer än vad jag hade tänkt! (@_@) Får se om jag behåller allt jag plockade på mig, men det lutar väl åt det!

Åkte hemåt vid 15-tiden. Sen har det blivit fika, middag och fika igen. I kväll spelade mamma och jag en Betapet och sedan tog vi ett par omgångar 10 000, trevligt trevligt!

Nu tänkte jag sova. Ska upp om lite mindre än fem timmar och sjunga för Elin som fyller år (egentligen på måndag men det blir sång i morgon i alla fall). Leia ligger här bredvid och myser, sötaste misen! <3

Vad jag köpte i Ystad kommer i nästa inlägg! ;)




Pink Bubbles
2010-06-11, 23:13:25


Ändrade lite på designen, behövde ha något mer somrigt! I och för sig blev det kanske lite mer vår nu, men det får duga tills jag kommit på något bättre! Tyckte inte alls om det gula temat som jag har haft ett tag nu, detta känns mycket bättre. Eller vad tycker ni? :)




Way Beyond the Blue
2010-06-10, 20:21:27


I dag har jag gått bredvid på BB hela dagen. Ska lära mig arbetet där så att jag kan vara där i sommar när Pia-Maria har semester. Det kändes rätt mycket, ett nytt journalsystem och massa registreringar. Ska vara där nästa vecka också, sen ska jag klara mig själv där. Men det hinner väl fastna lite på en vecka hoppas jag. :)

Efter jobbet gick Emilia och jag ner i källaren för att träna! Körde en halvtimme på crosstrainern. Gick hem och duschade och sen hade jag till och med lite energi över till att städa lägenheten! :)

Nu slappar jag mest i soffan och lyssnar på Eva Cassidy. Och det bara regnar och regnar. Kan det inte bli lite sommarväder nu till helgen?! This is so boring. :/




iPhone 4
2010-06-09, 20:23:09


OMG, it's here!!! ...and it's gonna be mine! :P

Fast den är ju inte riktigt här än, men nu vet man i alla fall hur den kommer att se ut och att den är på väg! Jag som har väntat så länge! ;) Hoppas inte att den kommer vara allt för dyr. Hade ju tänkt skaffa den så fort den kommer ut.

Har hela tiden varit inne på vit innan, men blev lite tveksam nu. Tycker att den svarta ser riktigt snygg ut med och den matchar ju min dator dessutom. ;)

Vad tycker ni? Snygg? Vilken färg hade ni valt? :)




Tasty
2010-06-09, 20:09:17


Guess what I've been eating! Vet en som kommer bli avis. :P

Kanske inte världens nyttigaste, men gott är det! :)




Nice news
2010-06-08, 22:40:30





Who Knows Where The Time Goes?
2010-06-08, 22:07:55


Lyssnade på Eva Cassidy på jobbet i dag, därav inläggets titel. :) Har sagt det förut men hon var verkligen en underbar sångerska! Hon är min favorit! ♥

Hade roligt en liten stund på jobbet i dag. Har fått i uppgift att göra om en blankett (postoperativ infektionsregistrering), så det satt jag och pysslade med i Word med tabeller och så. Skoj! Annars har det mest blivit skrivning, skrivning och skrivning. Efter jobbet gick Emilia och jag ner i källaren för att träna! Blev crosstrainer i ungefär en halvtimme, sedan kände vi oss duktiga och nöjda med oss själva. ;)

När jag kom hem väntade ett brev från vårdcentralen. Var och tog nya leverprover efter körtelfebern förra veckan och fick svar nu att de var bra. Tjoho! :D

Kollade lite på 16 and Pregnant sen. Hade redan sett det avsnittet men det är mitt favoritavsnitt. :P Jag brukar tycka att de flesta i unga mammor-program verkar vara rätt dumma och omogna. Men tjejen och killen i detta avsnittet var så söta och fina! De höll ihop hela tiden och var så himla gulliga mot varandra. Och de tänkte på vad som var bäst för barnet så de bestämde sig för att adoptera bort det. Paret som skulle adoptera verkade jättebra med. De ville fortsätta hålla kontakten med de "riktiga" föräldrarna och låta dem vara en del av barnets liv. Kändes som en perfekt adoption. Det var så fint och sorgligt och snyftigt. :P

Har inte hunnit med så mycket mer i dag. Fastnade lite vid ännu en blogg om en tjej med cancer. Jag vet att jag inte borde läsa sånt. Känns sorgligt. Man borde ta vara på varje dag och njuta så mycket som möjligt av livet!





Oh, Hello
2010-06-07, 22:51:24


Vart tog sommaren vägen?! Från att ha varit så underbart väder i går till regn, kyla och mörker i dag. Well well. Har haft en jättetrevlig kväll med mina fina vänner! När jag kom hem bakade jag muffins med Center i. Sen kom Sara med negerbollar också. Så det blev fika som vanligt och Top Model till det. Supermys! Love you! ♥




Parasite
2010-06-06, 23:18:52


Nu var det länge sedan jag bloggade, en hel vecka har gått! Har nästan precis kommit hem till min bastu-lägenhet efter en helg iväg. Och innan i veckan träffade jag Per, Sara, Christian och Pernilla. :)

I fredags efter jobbet åkte jag till Sjöbo för att hälsa på min fina familj. Satt ute och åt middag, kollade lite på TV och gosade med Leia.

På lördagen åkte jag vidare till Malmö. Träffade Lydia (black) vid Entré och tog en fika med henne med kaffe och morotskaka. Sen kom Lydia (white), Mathias och Per också dit. Vi tog en sväng på stan i det underbara vädret, sen blev det Rörsjöparken på kvällen med grillning. Supermysigt!

I dag blev det frukost på Pers balkong. Hann med en snabbvisit på Entré. Sen satt vi i Beijers park med Lydia och Mathias. Det var Backakarnevalen så där var lite underhållning och en del folk. Var tvungen att ta bussen sen så jag gick vid 18.30.

Men det har i alla fall varit en riktigt härlig helg med massa sol och trevligt umgänge! :)


Jag på väg till bussen / Mamma och Elin


Jag, Lydia och morotskaka :)


Lydia / Per / Per och jag gör Lydia-pose / Mathias - grillmästaren / Festis / Korv med bröd


Per fick en ny favoritavdelning på H&M :P


Mathias, Lydia och Per i Beijers park




   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0