STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Poolparty
2013-08-25, 01:07:41


I dag har jag, Malin Å, Maud, Camilla, Annika, Emma, Malin B, Cecilia, Emelie, Kristina, Tina och Erika varit på poolparty med hawaiianskt tema hos vår arbetskamrat Jeanette.
 
Det började klockan 14.00 med drinkar, snittar, frukt, ost och kex. Sedan blev det ett eller flera dopp i den 17 grader varma poolen för de vågligaste (Emma, Emelie, Erika och jag). Resten badade fötterna. 
 
Efter några timmars slappande fick vi dubbelmiddag - kasslergratäng med ris och lax med potatis. Och därefter serverades ananaspaj med glass och diverse frukt. Mellan tuggorna blev det mycket snack och många skratt. 
 
Inte nog med detta, sedan blev det kaffe och fler kakor och chips och ostbågar på det. Och fri bar. När vi kom stod Jeanettes döttrar i baren och blandade drinkar till oss, sedan fick vi själva ta cider, vin, öl och avec.
 
Vilket arbete Jeanette (och hennes döttrar) måste ha lagt ner på denna fest! Men riktigt fint, gott och trevligt var det! Verkligen en härlig dag! Tusen tusen tack för allt! 
 
 Foto&Fika
2013-08-19, 22:39:02


I kväll har jag och Emilia varit ute och provat våra nya kameror. Mycket trevligt! Och sedan blev det såklart fika också. Här nedan är en av Emilias bilder på mig, kanske inte den bästa egentligen, men det blev att jag valde den till inlägget ändå. Nu är det sovdags, god natt!
 
 Canon EOS 5D Mark III
2013-08-18, 21:52:00


...och just det! Jag blev några tusenlappar fattigare i går (närmare bestämt 27).
 
Råkade få en Canon EOS 5D Mark III med mig hem från Scandinavian Photo. Helt galet!
 
 Lights are out
2013-08-18, 21:32:00


Nu var det länge sedan jag bloggade. Har haft lite fullt upp. Håller på med en nya hemsida för mina bilder, den kommer att bli mycket snyggare! Det tar ju lite tid med alla koder dock och jag håller på att pyssla med bilderna som ska läggas upp där också. 
 
I veckan har jag varit lite duktig och varit ute och sprungit två gånger, strax över 4 km båda gångerna. Måste försöka komma igång och röra på mig lite igen. 
 
I fredags åkte jag in till Malmö efter jobbet för att gå på Malmöfestivalen. Först såg jag Maia Hirasawa, mest för att jag tänkte att hon kanske kunde vara rolig att fotografera. Och jag tyckte faktiskt att jag fick till ganska bra bilder plus två filmer som ligger uppe på --> http://www.youtube.com/user/leaveitallupintheair. Efter det gick jag bort till Stortorget för att se Bo Kaspers Orkester. Riktigt bra måste jag säga! Det var en positiv överraskning, de röjde! Det märktes att de hade roligt på scen och de bjöd verkligen på en riktig show med dans och ja, röj! 
 
Åkte sedan och hälsade på föräldrarna. Det blev i stort sett bara att sova, sedan in till Malmö igen. Besökte Scandinavian Photo, min morfar och sedan tänkte jag att jag skulle ta lite bilder när det var Rix fm-festivalen. Dock blev det inte ens att jag plockade upp kameran, vilket oväsen! Alldeles för hög volym, skränigt, gapigt och bara fånigt! Blev bara irriterad och ville därifrån. Mötte i alla fall upp Christoffer, vilket var trevligt! Gick runt lite och snackade och åt glass i stället. Finfint! 
 
I dag fick jag upp min skohylla i hallen! Pappa har själv snickrat ihop och målat, han är så duktig! Riktigt fint blev det! Tack så mycket min älskade pappa! 
 
Snart ny jobbvecka. Hade behövt några dagar ledigt till mitt pyssel, men har i och för sig ingen brådska. Bara jag som är hied. Hoppas ni har haft en fin helg kära läsare! 
 Pernilla
2013-08-05, 21:50:01

Wedding in May
2013-08-05, 21:48:00

Pink Rabbits
2013-08-05, 00:06:00


Borde sova, men en kort uppdatering får det bli först. Jobbat en vecka nu efter semestern, känns helt okej. Det var skönt att vara ledig, men det är finfint att få träffa sina arbetskamrater igen också! 
 
I veckan har Marie och Erling fått mig att ansöka om att bli blodgivare. Har tänkt på det innan, men jag är ju så rädd för nålar och blod. Var på Blodcentralen i fredags och fick ta ett blodprov och fylla i en hälsodeklaration. Hade ett Hb på 139, och man ska ha över 125 för att få lämna, alltså gott mått! Känns läskigt men samtidigt väldigt fint om man kan göra det. 
 
I fredagskväll kom Linnéa hit med kameran och vi var ute och roade oss en stund. Ska publicera någon bild från vår fotosession sen. 
 
I går var ingen bra dag direkt. Det kändes bara allmänt meningslöst och ensamt. Missade Anna Järvinen också som spelade på Äspöfestivalen, det var ju typ omöjligt att ta sig dit och hem. Typiskt när hon nu är här nere. 
 
I dag har det varit fint dock! Snabbvisist av Oscar med glass på tidiga eftermiddagen. Sedan hämtade Sofia upp mig och vi åkte till Österslöv för att ta oss ett dopp i sjön. Det var skönt! Sen blev det middag och massa musikspelande! Helt underbart!! ♥ (Christopher, jag är dig evigt tacksam för att du introducerade oss för varandra!)
 
Kommer snart fler inlägg och bilder, men nu lite sömn! God natt och hoppas ni har haft en fin helg! 
 
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0