STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
красивый
2013-09-30, 21:48:47


Då var det måndag igen, men har i alla fall haft en väldigt fin helg. I fredags blev det några glas vin, i lördags mest vila och i går fick jag äran att fotografera denna stiliga man.
 
Hade tänkt fixa med fler bilder men dessa fyra tog hela kvällen; För mig tog det kanske en trettiondel av tiden, resten behövde datorn till att tänka. Snälla nya MacBook Pro, kom nu! 
 Höst
2013-09-26, 21:28:00


Har varit lite trött på sistone och inte orkat pyssla så mycket med kameran och bilderna. Kanske för att jag lämnade blod förra veckan? Det var första gången! Och även om jag kände mig svimfärdig och mådde dåligt ett tag efter (är rädd för nålar och blod, speciellt när det är ihop) så klarade jag av det! Det kändes bra, men de på Blodcentralen tyckte inte att jag skulle komma tillbaka på några år. Kanske har de rätt. Men annars tycker jag att det är en himla fin sak! 
 
I kväll var jag ute och gick i den friska höstluften, det var så vackert! Mina ögon såg bara massa motiv och det kliade i fingrarna. I morgon eller på lördag ska jag definitivt ut med kameran! Insåg att jag saknat det dessa dagar eller veckor jag låtit den vila. Älskar min nya 5D! 
 
 Anna Järvinen på Kulturnatten i Lund
2013-09-22, 18:15:00


I går var jag och såg Anna Järvinen på Kulturnatten i Lund. Det var en lite kylig kväll men Annas musik gjorde en varm i hjärtat! Hon stod uppe på en takscen på Stortorget. Tyvärr gjorde vinkeln och ljuset det svårt att få till några bra bilder, trots att jag hade min finkamera med mig.
 
Spelningen varade i 45 minuter och innehöll 10 låtar. Det var lite mer stillsamt och avskalat än de tidigare konserterna jag varit på. Tror att Ruth var min favorit för kvällen. 
 
Fick säga hej till Anna och bandet efteråt och ta några bilder, så fint och så himla trevliga människor!  Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge tills nästa gång! 
 
 
Låtlista
Porslin
Låt det dö
Vals för Anna
Lilla Anna
Boulevarden
Ruth
PS, Tjörn
Äppelöga
Götgatan
Mer än väl 
 
 
 
 

Anna Järvinen - Boulevarden


Anna Järvinen - Mer än välWe Hit a Wall
2013-09-16, 23:08:00


Nu var det länge sedan igen. Har egentligen tänkt blogga ett tag men det som hindrar mig är nog framför allt tidsbrist och att min dator är så seg. Photoshop tar knäcken på den. Men snart borde nya MacBook Pro komma, jag längtar!

Sedan sist har jag varit på sjukhusfest - CSK fyllde 40 år! Det var välkomstdrink, mingelbuffé, vin, hallonparfait och kaffe. Och massa dans! En riktigt rolig kväll!

I helgen hälsade jag först på föräldrarna och sedan Christoffer. Supermysig helg med fotoutflykt till Skryllegården, italiensk pizza och film.

Dags att sova så man orkar med tisdagen. Ser fram emot kvällen som kommer att spenderas med Emilia! 

Nedan är lite bilder från avtackningen som vi hade på jobbet i fredags. Hade med min finkamera och tog lite bilder.
MC-kortege
2013-09-02, 21:33:13


Jag hinner inte med min blogg. Allting kretsar kring foto just nu - lära sig nya kameran, hålla på med ny hemsida och plugga Photoshop/Lightroom. Funderar på att använda Lightroom i stället för vanliga Photoshop sen när jag skaffar ny dator, vilket jag hoppas blir snart! Väntar bara på en uppdatering av MacBook Pro. Min nuvarande orkar inte riktigt med allt jag vill göra med den. 
 
I alla fall var jag en liten sväng på stan i lördags. Det var ju MC-kortege med insamling till Bröstcancerfonden och Lydiagården och Marie var med där! Det var en fin grej och de hade fått in närmare 30 000 kronor, verkligen bra jobbat! 
 
Ska bättra mig med inläggen här snart, nu vet ni i alla fall att jag lever. :) 
 
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0