STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Я буду скучать по тебе
2014-06-26, 22:27:00


Seperationsångest och lite oro. Men jag är så trött i dag att jag nog kommer somna gott ändå. Ser fram emot att umgås med min fina familj lite, och Leia! 

I dag har varit en slapp dag, mest kollat massa tennis, ätit jordgubbar och druckit cava. Det är ju Wimbledon Grand Slam-turnering just nu och än så länge är alla mina favoriter vidare - Maria Sharapova, Novak Djokovic, Dominika Cibulkova och Ana Ivanovic. Och Denis favorit Andy Murray också. Det lär väl dröja lite innan man får spela själv igen, men jag längtar! Det är så beroendeframkallande!
 
Dags att sova. Ska ta tåget med min älskling klockan 06.24 i morgon, tidigt när man har semester! Men vad gör man inte för att få vara med honom en liten stund till innan han lämnar landet. 
 Träning
2014-06-24, 23:19:22


Dagens träning var riktigt härlig, två timmar utomhus i perfekt väder! :)
 MALMÖ och STOCKHLM
2014-06-22, 23:07:00


Underbara semester, en vecka av fyra avklarad. 
 
Vecka 1 har bestått av:
- 8 timmar tennis
- nya glasögon
- sol och bad i sjö och hav
- tandläkarbesök
- besök hos Denis familj
- shopping i Malmö
 
 
I dag åkte min kärlek och jag till Malmö för att besöka IKEA och Emporia, mest för att vi inte hade några andra planer för dagen. Men det var trevligt. Vi tog tåget till Hyllie och började med att gå till IKEA. Vi tittade mest lite, åt middag och fikade. Sedan gick vi runt en stund på Emporia. Jag har letat efter en kavaj ett tag men inte hittat någon som jag fastnat för, så jakten fortsatte i dag och långt om länge när vi kommer in på MQ ser jag den bara hänga där - min kavaj! Jag gillar STOCKHLM.
 
Nu blir det lite mer mys innan sängdags. Jag har det så bra! 
 
Fotograf: DenisGlad midsommar!
2014-06-20, 14:25:00


Hoppas ni alla får en härlig midsommar! 
 
Jag har ju lovat att bättra mig med uppdateringarna, men det har inte blivit så mycket av det (än). Jag har i alla fall börjat min semester - underbart! Det har redan blivit ett dopp i sjön och ett i havet och jag har nästan lyckats bränna mig två gånger, men nu ser det ut som att vädret ska bli sådär ett tag. Spelat mycket tennis, sex timmar denna veckan och sju förra -  jag ska bli bättre!!
 
Nu har jag en veckas semester till med min älskling, ska försöka ta tillvara på varje minut. Han är det bästa som hänt mig. ♥ Sen har jag två veckor till som jag helst vill spendera med mina fina vänner Emilia, Åsa, Inga och Pernilla, min syster och föräldrarna. 
 
Bjuder på några gamla bilder från när jag var en liten plutt. :)
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0