STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
November
2014-11-30, 20:37:00


Nej, jag kan ju inte lämna november helt utan blogginlägg. Så nu skriver jag i sista stund, den 30 november, första advent. Det går lite i perioder det där med bloggandet. 
 
Så vad har hänt sedan sist? Jag har träffat mina fina vänner Emilia, Pernilla, Inga och Sofia. Jag har träffat familjen och sagt hej till deras nya katt, en söt liten ragdoll som heter Selma. Och resten av tiden har jag spenderat med min kärlek. Annars har det som vanligt blivit en del tennis och lite ryskaplugg. 
 
I fredags var vi och bowlade i Åhus med Denis familj och hans vän Lena med döttrar. Det var väldigt trevligt. I går träffade vi några av de mest underbara människor! Först besökte vi min arbetskamrat Annika där vi fick fika. Sen träffade vi Tomas för privatlektion i tennis. Det är värt allting att åka dit! 
 
I dag tog vi tåget till Emporia och IKEA. Fick tag på någon julklapp till, och det blev lite till oss själva också. Det var så himla kallt, länge sedan jag frös så mycket! Så nu är det varma kläder, glögg och mys i soffan som gäller.
 
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0