STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Nationaldagsfirande
2015-08-27, 23:09:00


I dag har jag varit ledig! Eftersom nationaldagen inföll på en helg i år fick vi ta ut den en annan dag, så nu var det dags för det. Jag har ju bara en dag kvar på jobbet nu innan skolan börjar! 
 
Så i dag har jag tvättat och bakat och pysslat i lägenheten. Blev förkyld i måndags och missade båda mina tennisträningar denna veckan, men nu känns det bättre. Har fått titta på Connecticut Open istället. Jag har fått en ny favorit, Simona Halep. Just nu spelar en av mina andra favoriter Dominika Cibulkova mot Lucie Safarova. 
 
I morgon ska Ture flytta till ett nytt hem där han ska få fem kompisar. Det är möjligt att jag ger upp alldeles för snabbt och att jag borde ha mer tålamod, men det känns inte riktigt rätt. Det känns som att Timo och Ture har helt motsatta personligheter. Tror att Timo trivs bra när det bara är han och jag, men vet att många skulle säga emot. Jag pratar mycket med honom, han har en stor bur och får flyga fritt alltid.
 
Timo hade en favoritgunga förut, men med kvalsterbehandlingen fick jag slänga den. Gav honom en annan gunga som han inte verkade gilla, så nu köpte jag en likadan som han hade innan och han älskar den. Han sitter och sover på den varje natt nu, mitt lilla gull. 
 
Dags att sova så man inte är helt trött sista jobbdagen. Så vemodigt att lämna mina underbara arbetskamrater MEN jag är ju faktiskt bara tjänstledig. Och jag kommer säkert in och jobbar något. Annars får jag väl ta med mig lite fika och komma och hälsa på. Love you! ♥
 
 
 Ture
2015-08-23, 00:10:00


I onsdags flyttade Ture hem till mig och Timo. Man ska ju inte ha ensamfåglar och jag tyckte att det kändes kul att skaffa en till. Jag delade av buren så att de fick bo i varsin halva till att börja med, men i går lät jag dem träffas på riktigt.
 
Ture vill så gärna bli vän med Timo men Timo bara ryggar tillbaka. Jag ville ju göra det bästa för Timo men nu verkar han mest stressad och olycklig. Så just nu är de i varsin bur i varsitt rum. Timo är ju så lugn och försiktig medan Ture verkar vara mer livlig och framåt. Vi får se hur det går, de är i alla fall galet söta båda två! 
 
Har kommit fram till att jag gillar djur som inte bara godkänner en direkt. Jag vill hellre bygga upp ett förtroende. Kanske är det därför jag gillar undulater?
 
 Min lille sötnos
2015-08-02, 22:12:51

Emil och Karin
2015-08-02, 00:19:00

Lately
2015-08-01, 20:31:00


Jag har ju inte hunnit med bloggen på sistone! Det har varit ganska fullt upp. 
 
Mina två sista semesterveckor var det inte lika fint väder, men ändå ganska okej. Hälsade på mina föräldrar och träffade vänner. Fick också träffa några som jag inte träffat på ett par år, Nina, Johan och Emma, Gabriella och Christoffer. Det var fint!  Jag var på bröllop och begravning. Och semestern tog slut alldeles för snabbt!
 
Nu har jag redan jobbat två veckor och har fyra veckor kvar innan skolan börjar! 
 
Förra helgen var jag och min syster i Göteborg. Det var fint att komma tillbaka dit, men det regnade nästan hela tiden. Vi gick på Liseberg på lördagen. Åkte Lisebergbanan, Balder, Helix, Atmosfear, Uppskjutet, Höjdskräcken, Hanghai och Flumeride, men trots regn var det ganska mycket kö. Vilade på hotellet en stund och sedan gick vi ut och åt. På söndagen shoppade vi, tyckte att jag gjorde en del fynd. 
 
I veckan har jag mest varit social, träffat Sofia, Karl, Karin, Denis och Inga. Så skönt med en lugn helg nu! 
 
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0