STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Antagen
2015-07-10, 19:49:00


Jaha, ska man bli socionom då alltså? Tydligen!
 
Det blir ett nytt liv med plugg, pendling, klasskamrater och CSN-lån. Känns lite overkligt, jobbigt och kul!
 
Och till mina älskade arbetskamrater; Jag ska bara vara tjänstledig, så jag kommer och jobbar om somrarna! Och jag lovar att komma och hälsa på också! Ni är bäst! 
 
 Мелочи жизни
2015-07-04, 23:16:00


Underbar första semestervecka med fint väder! Har varit i Malmö, träffat vänner, gått på stan, spelat tennis och varit på stranden. Tittat lite på Wimbledon också som är denna och nästa vecka.
 
I tisdags var jag hos min morfar som var jättedålig, han dog senare på kvällen efter att jag åkt hem igen. Känns lite konstigt, men han var ganska gammal. Så nu blir det begravning min sista semestervecka. 
 
I går var jag i Yngsjö och spelade tennis i lite mer än två timmar. Det var så soligt och varmt men inte för varmt, dessutom helt vindstilla. Det kan ha varit den bästa utomhusträningen hittills!
 
Jag har råkat göra av med lite pengar också, fastän jag egentligen borde spara dem. Men det kom ut en ny jättefin tennisväska som jag inte kunde låta bli att beställa! Hittade även en fin tröja (och lite annat) när jag gick på stan. Tennis- och fågelsaker är så oemotståndliga!
 
 
 
 
Lånade bilder från MQ och Tennis-Point.
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0