STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
A million voices
2015-05-24, 22:52:00


Det känns som att veckan har gått snabbt men helgen har ändå varit ganska lång och händelserik. 
 
I veckan har jag spelat tennis måndag, tisdag, fredag och söndag. I dag blev det träning utomhus i Osby, härligt! Vaknade med rejäl huvudvärk men efter träningen kändes det bättre, blir så glad av att vara där. 
 
Har hunnit med en långpromenad med Karl i veckan. Gick vid Hammarsjön, härligt!
 
I går gick jag upp vid 06.00 för att åka till Sjöbo. Min syster och jag stod och sålde lite kläder och grejer på bakluckeloppis. Det var så kallt och blåsigt! Tjänade ungefär 300 kronor. När jag kom hem sov jag en stund, sedan var det fest hos Inga. Jättetrevligt, och jag fick titta lite på Eurovision song contest också. Hejade på Ryssland, Sverige och Estland. Vi gick ut en sväng och kom sedan tillbaka till Inga för att äta lite nattamat. Kom i säng vid 02.30. Tack för en fin fest Inga! 
 
I dag var jag såklart rätt trött. Sov några timmar efter träningen, men det blir ju så konstigt när man sover mitt på dagen. Tvättade, städade och fixade lite mat. Skönt att vara hemma lite hos mitt lilla fluff. 

Ser fram emot träning i veckan! Och i morgon börjar franska öppna också. Tennis! 
 8 år
2015-05-14, 22:13:49


I dag skulle älskade lilla Leia ha fyllt 8 år. Har inte velat titta på bilder på henne sedan hon dog, men i dag fick jag leta fram några! Hon var verkligen en underbar katt! 
 Timo och Selma
2015-05-03, 00:10:00


Förra helgen var hemsk, och veckan har varit ganska jobbig. Men jag har än en gång fått bekräftat vilka underbara vänner jag har! Tack för att ni finns!! 
 
I veckan har jag i alla fall varit upptagen med att ta hand om två söta djur, min egna lilla fågel Timo och mina föräldrars katt Selma. Hon ska stanna tills i morgon. Lite jobbigt med katt och fågel samtidigt, men det har gått bra. Jag är så himla glad för min Timo, han är så galet söt! 
 
Jag har lyssnat mycket på Anna Järvinens nya skiva Buren. Den är fin! Just nu är min favoritlåt på den Om ändå.
 
Var hos frisören också och fick lite rödare hår igen, jag gillar det! Träffat Inga, Emilia, Pernilla och Åsa och hälsat på Denis fina familj.  Och så råkade jag nyss beställa ett par Nike-skor till. Kanske inte riktigt behövligt, men kul.
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0