STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
20–30
2015-10-07, 22:52:00


Nu är det inte lång tid kvar att vara 20-något. Nej, dags att gå vidare till 30! Hur kunde denna dagen komma så fort?! Samlade ihop lite bilder från de senaste tio åren. Det känns som att det har gått snabbt, men samtidigt har det hänt mycket. 
 
På översta bilden fyllde jag 20 år. Då bodde jag fortfarande hemma. Sedan dess har jag bott i fyra olika lägenheter, i Hörby och Kristianstad. Jag har gått på Österlens folkhögskola, jag har gått yrkesutbildning till medicinsk sekreterare och nu har jag påbörjat min socionomutbildning. Jag har arbetat på olika ställen, bästa är såklart förlossningen/BB där jag har varit i fem år. Jag har träffat många fina människor, fått underbara vänner och så har jag min älskade familj som alltid finns där. Vi har haft den finaste katten, Leia. Jag har fått mina söta fåglar, Timo och Disa. Jag har spelat musik, upptäckt ny musik och gått på konserter. Jag har läst språk, japanska, teckenspråk och ryska. Jag har börjat fotografera och spela tennis. Jag har haft alla möjliga hårfärger, nästan. Jag har känt alla möjliga känslor och jag har utvecklats som person. En kort sammanfattning av tio år.
 
Kanske jag har glömt något, men nu är det dags att lägga sig så att man inte är helt slut på den stora dagen! ;) 
 Timo och Disa
2015-10-03, 23:07:40


I går kväll flyttade lilla Disa hem till Timo och mig! Eller, lilla och lilla, hon är faktiskt större än Timo fastän hon bara är knappt sju veckor gammal. Timo måste vara ovanligt liten. 
 
Hon är så himla söt! Det märks verkligen att hon haft en bra uppväxt, hon verkar så trygg och lugn. Och hon är inte rädd för mig; Hon har redan suttit på fingret och ätit hirskolv flera gånger och även landat på min axel. Jag hade egentligen inte tänkt släppa ut henne första dagen, men hon ville så gärna ut. Det gick väldigt bra i alla fall, hon är duktig på att flyga! Hon försöker att bli kompis med Timo, men Timo är lite svår. Han låter henne sitta ganska nära, men om hon kommer för nära säger han ifrån eller flyger iväg. Jag hoppas att han vänjer sig så småningom och vill vara kompis med henne. 
 
Nu sitter Timo i sin bur och sover och Disa har fluffat upp sig på gungan i sin tillfälliga bur. Jag håller på att somna i soffan som vanligt. Får väl lägga mig snart och gå upp i tid i morgon i stället. 
 
Tusen tack uppfödare Charlotte Ågren i Skurup för fina lilla Disa (Lill-MFF)! 
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0