click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Poolparty
2013-08-25, 01:07:41


I dag har jag, Malin Å, Maud, Camilla, Annika, Emma, Malin B, Cecilia, Emelie, Kristina, Tina och Erika varit på poolparty med hawaiianskt tema hos vår arbetskamrat Jeanette.
 
Det började klockan 14.00 med drinkar, snittar, frukt, ost och kex. Sedan blev det ett eller flera dopp i den 17 grader varma poolen för de vågligaste (Emma, Emelie, Erika och jag). Resten badade fötterna. 
 
Efter några timmars slappande fick vi dubbelmiddag - kasslergratäng med ris och lax med potatis. Och därefter serverades ananaspaj med glass och diverse frukt. Mellan tuggorna blev det mycket snack och många skratt. 
 
Inte nog med detta, sedan blev det kaffe och fler kakor och chips och ostbågar på det. Och fri bar. När vi kom stod Jeanettes döttrar i baren och blandade drinkar till oss, sedan fick vi själva ta cider, vin, öl och avec.
 
Vilket arbete Jeanette (och hennes döttrar) måste ha lagt ner på denna fest! Men riktigt fint, gott och trevligt var det! Verkligen en härlig dag! Tusen tusen tack för allt! 
 
 




Marie

Ser ju riktigt trevligt ut!!
Underbart väder, go mat och fina drinkar!!
Du ser ut att trivas som fisken i vattnet... :)

kram

Svar: Ja, det var himla fint alltihop! Hihi ja, hade först inte tänkt bada men ångrade mig sen. Dock blev man lite frusen efteråt. ;) Kram kram!
Emma

2013-08-25, 09:16:23
URL: http://marieclair.blogg.se




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0