STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
3 år
2008-06-27, 18:34:45


Nu ska Tim och jag snart ut och fira vår 3-årsdag!
Blir restaurang och sen mys hemma med film och så. :)


The lights in the sky have finally arrived

I am staying right beside you...We're In This Together
2008-06-22, 22:03:26


Hemma igen. Varit i Kallinge i helgen. Tråkigt väder men min älskling och jag var ute och gick en runda i dag i alla fall. Mysigt! Annars har det mest blivit mat, jordgubbar, piano, film och loppis. Skönt att vara ledig lite. De kommande två helgerna blir det att jobba. Nu = Love Hina!


You and me,
we're in this together now.
None of them can stop us now,
we will make it through somehow.
You and me,
if the world should break in two
until the very end of me,
until the very end of you.The Happening
2008-06-14, 00:15:36


Har just kommit hem från bion. Var och såg på The Happening. Den var bra! Påminde en hel del om 28 Dagar Senare. Den var otäck, blev ganska rädd emellanåt. :P När vi ser på filmer hemma brukar jag somna efter halva, men i dag kände jag mig inte trött en enda gång! Så det är väl ett rätt bra betyg. ;)
Spirited Away
2008-06-11, 17:21:59


Har haft fyra dagars ledighet nu, den 5-8 juni! På torsdagen firade vi min systers student. Rätt stor fest.

På fredagen köpte vi ny TV. Blev en 42" plasma (Panasonic TH-42PX80E). Den är nice!

På lördagen besökte vi IKEA i Älmhult. Köpte skåp till badrummet och lite andra grejer. Söndagen gick åt till att montera ihop skåpen och fixa lite mer i lägenheten. Det blev så fint jämfört med hur det var innan! Väggarna är ju fortfarande inte så trevliga, men annars blev det snyggt.

Har även hunnit med några filmer, Spirited Away (Sen to Chihiro no Kamikakushi) och Battle Royale.
Examen
2008-06-05, 12:06:49


Nu är det verkligen länge sedan bloggen blev uppdaterad! Jag får försöka ta tag i det här igen. Känns inte som att man har haft så mycket ledig tid på sistone.

Vad har hänt sedan sist då? Jag har tagit examen. Gick ut den 30 maj. Var på Bäckaskogs slott och åt lunch och sedan satt vi i Tivoliparken här i Kristianstad ett tag. Gick hem vid 18:30 och en stund efter det kom Elin, Daoruang, Emilia och Sarah hit. Vi gick ut på restaurang och satt där till 23:00 ungefär. 

I måndags började jag jobba på Hudkliniken i Lund. Ska vara där nästa vecka också bara. Står nästan bara i receptionen. Jag hade kunnat tänka mig att vara i reception/kassa/information på heltid. Jag tycker inte om att bara sitta och skriva. Den 16 juni börjar jag på Akuten här i Kristianstad och ska vara där till sista augusti. 

Denna dagen började med panik. Jag tömde diskmaskinen. La ner smörknivar i ett fack i en låda och tänkte sedan lägga ner skedar i facket bredvid. Då ser jag att det sitter en STOR svart spindel bland skedarna!!! Jag fick världens panik, har aldrig blivit så rädd (för en spindel i alla fall)! :P Som tur var var Tim hemma och kunde ta den. Han trodde att jag hade upptäckt ett lik i köket som jag skrek. ;) I vår förra lägenhet hade vi aldrig några spindlar. Här har det väl redan varit en 5-6 spindlar på bara en månad. Usch! =/ 

Nine Inch Nails senaste skiva The Slip är verkligen kanon! Echoplex, Discipline, Head Down, Lights in the Sky... Riktigt nice!!! :D

Ska snart iväg till Ystad. I dag tar min syster studenten!

   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0