STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Oktober
2011-10-31, 23:59:00





Earth Lovers
2011-10-30, 16:03:29


Veckan:

I måndags hade jag besök av finaste Frida! Gav bort lite gamla kläder till henne som jag rensat ut. ;) Sen blev det fika som vanligt. I tisdags var jag bara trött. I onsdags röjde jag tre timmar till i förrådet och i klädkammaren, riktigt skönt att få ordning. Tar lite tid att gå igenom allt bara.

I torsdags kom Emilia och Caroline på besök. Så länge sedan jag träffade dem, speciellt Caroline då som flyttat till Lund. Fick födelsedagspresent av båda, fint! Tack så mycket söta ni!

I fredags var ingen bra dag. Men i går kom mina föräldrar och hälsade på, vilket var väldigt trevligt! Vi började med att fika lite, sen fick jag hjälp att forsla bort allt som jag rensat ut. Så skönt! Körde bort till Eko en stund och shoppade lite smått + fler större plastlådor till mig som jag kan sortera grejer i. (Nästa flytt ska bli lite lättare med färre saker och bättre organisation, har jag tänkt.) Hemma igen bjöd jag på middag, som jag har velat göra länge. Sen bestämde jag mig för att hänga med dem hem och mysa lite med Leia ocskså.

I dag fick man sova en timme längre, nice! Men är ändå trött. Åkte in till Malmö, kollade Media Markt och IKEA bland annat. Och nu hälsar vi på min morfar innan jag ska ta tåget hem igen.

Annars saknar jag mest min älskling. Kan inte veckan gå lite snabbt nu? Vill bara åka upp upp upp! Du är mitt hjärta!


Väldoftande Body Shop-grejer och presentkort på Åhléns av Caroline & kakburk och presentkort på Åhléns av Emilia



The two of us
2011-10-26, 22:26:57





Underbara
2011-10-19, 20:57:16



Min älskade familj ♥



Heartbeats
2011-10-19, 20:26:48


I går var bästa Pernilla här! Vi pratade och fikade och jag blev dessutom födelsedagsfirad i efterskott! Fick en söt lliten blomma och ett presentkort på H&M – alltid bra att ha (fast jag brukar inte behålla det så länge)! Gulligt!!

Tack fina du! ♥




Bowling och filéfrossa
2011-10-17, 22:13:18


Födelsedagsfirandet i lördags! Börjar nästan bli tradition nu med bowling på Big Bowl och filéfrossa på Rådhuskällaren när pappa fyller år, det är i alla fall andra året i rad nu. Fint!




River en vacker dröm
2011-10-16, 23:45:54


Fin helg, fin dag. Varit hos familjen igen eftersom min pappa fyllde år i går.

I dag åkte Elin och två av hennes kompisar till USA. De ska resa runt där i en månad och bara ha massa trevligt. Lite smått orolig är man väl, men hon kommer ju hem i mitten av november igen. Min underbara älskade syster!

Åkte hem lite tidigare i dag så att jag hann röja i förrådet (vilket jag har längtat efter i ett par veckor nu!). Dock känns det fortfarande rörigt, alla dessa saker!

I kväll vid 19-tiden kom Frida hit. Vi fikade/åt godis, pratade och spelade TV-spel. Himla trevligt som vanligt!

Nu är det hög tid att sova. Kommer snart en ny uppdatering om vad som hände i går, tycker att det kan vara värt ett eget inlägg. God natt på er! Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag!





Vi gör världen till vår
2011-10-12, 21:57:51


Fick världens finaste present av Oskar när han kom hit i går!




TV-bänk
2011-10-12, 21:51:37


Jag har letat efter en ny TV-bänk i några år nu. Ville ha en i ek i stället för den svartbruna jag hade, och dessutom ville jag ju såklart att alla mina saker skulle få plats. Inte det lättaste att hitta! Men NU så!

I söndagskväll hittade jag en fin TV-bänk på Blocket. I måndagskväll stod den i min lägenhet! Dock var det inte så lätt att få hit den som det lät. Frågade Pernilla om hjälp som i sin tur frågade sin mamma om hjälp. Hennes bil var rätt stor så vi tänkte att den nog skulle gå in där. Men när vi väl var ute i Hammar och såg bänken insåg vi att vi hade fel. Så vi fick köra hem till Pernillas Christians syster och låna ett släp, tillbaka till Hammar och lasta på bänken, hem till mig och bära upp bänken en våning... och sen slapp jag resten, men Pernilla och hennes mamma fick ju köra runt lite till. Det blev hur fint som helst i alla fall! Emilia kom förbi sen och hjälpte mig lite med att koppla in sakerna igen.

TUSEN TACK för all hjälp, ni är bäst! Jag är så glad att jag har er!!





Soothing Escapades
2011-10-09, 23:24:07


Hemma i ett regnigt Kristianstad igen. Mys när man ligger under duntäcket!

Helgen har varit jättefin med min underbara familj. Och Leia har varit så söt, hon blev helt förälskad i en Media Markt-påse som tillfälligt låg på köksgolvet. Hon skulle ligga på den HELA tiden. Tog undan den på kvällen men i morse verkade hon sakna den, så vi tog fram den igen och la den på golvet. Efter två sekunder låg hon på den igen! Sötnosen!

Verkligen fint med alla gratulationer jag har fått, hade inte förväntat mig många! Mamma och pappa, Elin, morfar, Oskar, Gabriella, Pernilla, Emilia, Tim, Mattias, Göran och Catharina, Anna, Johan, Lasse och Ingelie, Annika, Jenny, Felicia, Marie, Patrik, Åsa, Peter, Jakob, Maggi, Hannah, Christopher, Marie, Frida, Ulrika, Marie, Jessica, Åsa, Ingrid, Susanne, Emily, Maud, Cecilia, Annika, Annika, Staffan, Lena, Margaretha, Per, Moa, Caroline, Ted och Edith. Om jag inte missat någon. Fint!

I dag har det varit en sovdag. Vaknade inte förrän elva! Åt frukost, var ute en liten sväng med Elin och nya objektivet och sen somnade jag på sängen igen. Blev väckt när det var dags för middag, sen sov jag någon timme till. Då var det dags för fika och efter det blev det bil/buss hem. Nu är jag lite piggare, typiskt när det är dags att sova.

Nu väntar en ny jobbvecka, och snart snart snart kommer min älskling hit! Längtar!

God natt på er!




26
2011-10-09, 00:39:43


Då har man blivit 26, sjukt vad tiden går! Har i alla fall haft en jättefin dag med familjen. Det började med att de sjöng för mig i morse och gav mig massa presenter! Fick mest grejer till kameran som jag hade önskat mig – ett objektiv, ett UV-filter till nya objektivet, en filterväska, ett extra batteri och ett stativ. Jag fick även choklad och lite Dove-grejer. Av Oskars föräldrar fick jag ett armband.

Efter frukosten körde vi till Ystad en sväng och gick runt. Och nu på kvällen blev det trerättersmiddag – till förrätt räkkrustader, till huvudrätt smördegsinbakad oxfilé med ugnsbakad potatis och ugnsrostade morötter, och till efterrätt diverse frukter och bär med chokladfondue. Extremt gott!!

Tack så mycket för alla fina gratulationer!




När vi kommit hem
2011-10-04, 18:05:54





Heart Skipped a Beat
2011-10-03, 17:27:55





Oktobersommar
2011-10-02, 19:19:34


Hemmahelg och ensamhelg. Känns som att det var evigheter sedan sist. Har mest sovit och småpysslat. Jag vaknar liksom inte riktigt till. I går vaknade jag strax innan tolv. Och i dag vaknade jag först vid nio, somnade om och vaknade igen tjugo över elva. Sjukt! Dessutom somnat i soffan både i går och i dag. Kanske sovit för mycket? Annars brukar det ju ofta vara tvärtom. Men spelar inte så stor roll hur mycket eller lite jag sover, trött ändå.

I går tog jag mig ut på en fotorunda i alla fall. Gick bort till söder och tog lite bilder vid de gamla tågen. Gick genom parken hem sen, väldigt vackert. Så himla varmt också, nästan varmare än på hela sommaren! I dag har jag mest slappat i soffan och lyssnat på musik. Lagade en burgundisk köttgryta också.

Annars har veckan varit ganska trevlig. Träffade Emilia i måndags och Frida i torsdags, fint! I fredags efter jobbet var jag i Bäckaskog med arbetskamraterna. Vi var åtta stycken i en liten stuga vid slottet. Lagade oxfilé, finns ju typ inget godare! Jag och Monica åkte hem vid tolv och de andra sov över där.





   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0