STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Februari
2011-02-28, 23:59:00





Lucky You
2011-02-24, 20:44:45


1. Biljettkampen är antagligen helt förlorad. Jag gjorde två misstag för mycket - hur kan man vara så dum?! Jag väntade med att köpa biljetter och sen var de var slut. Sen, i söndags, hittade jag biljetter på Tradera och valde att lägga bud i stället för att köpa nu (utrop var 200 kr och köp nu 550 kr). Auktionen gick ut i dag och slutade på 1 032 kr, för EN biljett! Jag var beredd att lägga mycket, men det var kanske lite väl mycket..? Och nu kommer jag sitta hemma i soffan på måndag och tänka på att jag kunde varit i Lund och sett mitt favoritband, The National alltså. :(

2. Jag är dödstrött. Och huvudvärken är mer eller mindre konstant. Det enda (eller nästan enda i alla fall) jag tänker på när jag är på jobbet är att jag vill hem och lägga mig i soffan och sova. Varför är det så svårt att komma i säng om kvällarna? På morgonen är man som tröttast, sen ju längre dagen går desto piggare blir man. Så när det är dags att sova börjar det kännas bra. Tur att det är fredag i morgon!

3. Är det bara i mitt huvud det knäpper? Kände det mycket i dag när jag var och tränade, men det brukar finnas där för det mesta när jag är ute och går med. Det är som att det är något i bakhuvudet som knäpper. Är det normalt? :P

4. Vad är det för fel på tåg?! Ska man aldrig kunna ta ett tåg och komma fram i tid?! Det blir problem när det är snö, när det är löv på spåren, när det är för kallt, när det är för varmt, när det blåser... och sen alla tekniska fel som inträffar lite då och då. När fungerar tågen egentligen?! Senast jag åkte blev jag en timme försenad, gången innan det över två timmar. Och nu skulle jag haft besök, men neej, "alla tåg är försenade och vi vet inte när de kommer att avgå". Jag gillar inte tåg.

5. Annars är allt bara fint! Som sagt, fredag i morgon och finbesök väntas. Jag kan inte klaga! :)


I brist på annat får ni nöja er med två alldeles nya bilder (lite dålig kvalitet dock) på snygga mig! :)



Available?
2011-02-20, 23:20:09


Jag vet inte när jag senast somnade innan halv tolv, har varit väldigt dålig med sovandet på sistone. Det lär väl inte bli bättre i kväll men jag var tvungen att blogga lite bara.

Helgen har jag spenderat med familjen. Var i Malmö i går (som vanligt) och jag kunde inte låta bli att göra av med några tusenlappar! Var på IKEA där jag hittade lite småsaker + dörrar och lådor till min Expedit. Sen blev det lite dyra ansiktskrämer och en superfin plånbok. Skoj! :D Efter shoppingen blev det fika hos min morfar. Kom hem vid åtta och då blev det middag och melodifestival, det var lika dåligt som det brukar vara.

I dag har det varit en riktigt söndag. Vakna, frukost, somna på sängen en stund till, middag, dator, gosa med Leia, fika och sen packa den stora resväskan med allt jag köpt och ta bussen hem. Var hemma vid åtta, packade upp alla saker och städade hela lägenheten. Sen snickrade jag ihop en av dörrarna till min Expedit. Det tog sin lilla tid eftersom jag inte är det minsta händig, men jag fick ihop den och fint blev det! :)

Annars var det bästa i dag att jag upptäckte att det kanske fortfarande finns en chans att få se favoritbandet igen! Köpte inte biljetter direkt när de släpptes och sen när jag skulle göra det så var de slut. Men kanske man kan få tag på ett par biljetter ändå, hoppas hoppas! ^^

God natt på er! Hoppas ni har haft en lika skön och trevlig helg som jag! :)




Forever
2011-02-16, 23:11:11





Isvindar
2011-02-15, 21:59:02


Åh vad jag har längtat hem till soffan i dag! Blev ju ganska sent i går ändå så jag har varit jättetrött i dag med. Gick hem vid halv fem, åt lite middag och sen somnade jag gott i soffan. Sov ett par timmar, såå skönt! :)

Helgen var som sagt mycket trevlig. Använde en semesterdag i fredags så jag tog tåget mot Mölndal redan i torsdagskväll. Oskar mötte mig på stationen och sen tog vi bussen hem till honom. Orkade inte göra så mycket på kvällen så det blev mest att slappa. På fredagen umgicks vi med hans föräldrar som var på besök, gick runt på Nordstan mest. De var väldigt trevliga. Sen var vi på ett fyra våningar högt Myrorna, skoj! På lördagen åkte vi till IKEA och sen kom vi hem och lagade god middag. Efter det tog vi buss och spårvagn till Masthuggskyrkan. Den låg högt upp så när man var där såg man ut över hela stan, alla ljus i mörkret. Väldigt vackert, men iskallt! Var nog -7 grader men det kändes ännu kallare. På söndagen var vi hemma hos en kompis till Oskar för bröllopsplanering. Var där ett par timmar, sen gick mitt tåg hemåt vid 18.00. Tiden gick så fort denna gången med, hade velat hinna med massa mer. Men men. Oskar är finast.


Fick låna bilder av Oskar så länge eftersom min kamera ju är på Västtrafik i Göteborg ;)



Spårvagn 7
2011-02-14, 22:54:42


Kort inlägg för jag är extremt trött nu. I går kväll kom jag hem från en helg hos Oskar i Mölndal/Göteborg. Det har varit fina dagar men de gick alldeles för fort. Dock upptäckte jag när jag kom hem att min kamera var borta. Tömde väskan men den var inte där. Panik. La i grejerna och tömde den några gånger till. :P Till slut insåg jag att den verkligen inte var där och att jag måste ha tappat den på spårvagnen. Blev så ledsen, delvis för kameran, delvis för alla bilder jag tagit under helgen.

Var redan trött i går innan jag upptäckte det där med kameran, sen blev jag ännu tröttare. I morse när klockan ringde var jag tröttast. Förstod knappt hur jag skulle orka vara på jobbet i åtta timmar. Fick i alla fall träffa Marie som alltid lyser upp tillvaron. Somnade i soffan en stund på lunchen och sen kändes det lite bättre. Efter det ringde jag till hittegodsavdelningen på Västtrafik och sa att jag tappat min kamera. Och efter mina beskrivningar så visade det sig att hon hade den där!! Hon kollade fotona och det stämde med de senaste fotona jag tog på spårvagnen. Happy happy Em! :D

I kväll har Emilia varit här och fikat med mig. Blev kaffe, chokladbiskvier och Top Model.

Berättar mer om helgen sen. Nu måste jag verkligen sova! God natt på er! :)




Arriving Somewhere But Not Here
2011-02-10, 20:30:00





Halleluja!
2011-02-09, 22:28:00


man måste tiga för att vara sann
men man måste tala för att ha en chans



I dag är det onsdag och snart är det den dagen jag har längtat efter länge nu (känns det som i alla fall). Denna vecka har gått fort hittills i alla fall. Men nu får den gärna lugna ner sig lite.

I måndags var Emilia och Caroline här. Kollade såklart på Top Model och så. Supertrevligt! Sen har det inte hänt så mycket mer. Var och tränade i går och i dag, hade ju inte hunnit med två gånger denna vecka annars eftersom jag kommer befinna mig på annan ort. :) Tror att jag har blivit starkare och mer uthållig i alla fall. Kommer ihåg i början när man gick hem efteråt, då var man ju halvt död (och då gjorde jag ändå inte alls lika mycket som jag gör nu). Trevligt med framsteg! :D




Adrift and At Peace
2011-02-06, 23:32:03


Dags att sova, en lugn helg är över. I går började jag dagen med att städa. Sedan tog jag en sväng bort till H&M för att se om de hade fått in något kul. Och jo, gick därifrån nästan 900 kronor fattigare. :P Blev så glad när jag såg att de hade fått in de här långa linnena igen (har letat ett tag)! Hittade ett par jeansleggings också som bara kostade 200 kronor och de satt som en smäck. Två randiga tröjor, ett par tunna svarta leggings, en svart genomskinlig tunika med mönster i (eller hur man ska förklara) och ett litet armband fick också följa med mig hem. ;)

Efter min lilla shoppingsväng träffade jag Caroline. Vi gick bort till jobbet och tränade, crosstrainer en halvtimme och sen lite styrketräning. Sen lagade vi paj, en tacopaj och en paj med kyckling, broccoli och svamp. Gott! Resten av kvällen blev det melodifestival och film, Erin Brockovich.

I morse var jag så himla seg. Hade ställt klockan på nio. Snoozade en timme och sen slumrade jag vidare minst en halvtimme till. Lyckades ta mig upp sen men kom inte så långt utan slumrade vidare lite i soffan. :P Till slut fick jag i alla fall tummarna loss och började städa och göra fint i alla köksskåp, det tog sin lilla tid! Sen passade jag på att ta klädgarderoben också lite snabbt.

Nu i kväll kom Emilia hit. Hon bjöd mig på pizza och hade dessutom med sig vit Lindt-choklad till mig, så sött! Vi kollade på Svenska Hollywoodfruar och snackade. Mys som vanligt! :)





Only When I Lose Myself
2011-02-05, 00:08:30


About Today. En låt som man hade kunnat lyssna på hela kvällen utan att tröttna.

Detta har väl inte varit en av de bästa fredagarna, såå trött och inte världens gladaste efter knappt fem timmars sömn förra natten. Men mycket tack vare Marie har den varit helt okej i alla fall. Jag skulle kalla Marie en av mina absolut bästa vänner, jag skulle kunna säga i stort sett vad som helst till henne. Hon är så omtänksam, förstående, smart och rolig. Trivs verkligen i hennes sällskap och hon gör en alltid mycket gladare.

I alla fall så har det varit jobb i dag, men som tur är har det varit lugnt. Det var ganska varmt och fint väder innan så på lunchen tog vi en sväng ner till stan. Stannade till på McDonalds där Marie bjöd mig på middag. ;) Kom hem vid halv fem och la mig i soffan direkt med täcket och sov i fyra timmar. Extremt skönt!!

Sen ringde Oskar och vi pratade säkert över en timme. Konstigt hur orden aldrig tar slut med vissa personer. Jag tycker att det är fint med connection. Att vara på samma plan, att förstå varandra utan att behöva säga så mycket. Att kunna säga mycket men också att kunna vara tysta. Att inte känna sig ensam.




Even Deeper
2011-02-04, 07:09:53


and in a dream I'm a different me
with a perfect you
we fit perfectly
for once in my life I feel complete
and I still want to ruin it





Dina Steg Leder Dig Hem
2011-02-02, 22:56:20


Det regnar, låter på fönsterrutorna. <3

Tyckte att det kunde vara dags för ett inlägg, men jag har inte särskilt mycket nytt att berätta. ;)

I måndags blev det Top Model-kväll med Caroline. I går blev det träning, ännu en lägenhetvisning och sen middag med Emilia. Och i dag var jag på banken efter jobbet för att diskutera pensionssparande. Tog 45 minuter och jag höll på att somna medan hon hämtade papperna i skrivaren. :P Jag fattade typ ingenting, great! :D

I dag har jag dessutom slutat med nässpray efter några månaders missbruk. Nu är det officiellt så det är bara att stå ut med abstinensen och låta bli sprayen (åtminstone tills jag blir förkyld). ;)

Sist men inte minst så fick jag världens mysigaste sms i dag! ^^

Meen, dags att sova innan jag börjar svamla ännu mer. God natt på er! :)





   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0