STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Mars
2011-03-31, 23:59:00





Ullared
2011-03-29, 20:22:30


Då var man hemma igen efter ett halvt dygn. Marie och jag tog varsin semesterdag i dag och åkte upp till Ullared med hennes dotter och dotterns kompis. Blev upphämtad vid sju i morse och var framme klockan tio. Sen var det bara att springa runt och kolla på allt. :P Det slutade med att jag hade 1 500 kronor mindre på kontot, men fick med mig hem en kaffekvarn (det enda jag skulle ha egentligen), en vårkappa, massa Dove-grejer och ett fotoalbum med svarta sidor (tänkte göra ett besökta konserter-album). Trevlig dag! ^^




When the Stars Go Blue
2011-03-27, 22:17:07


Fin helg med Oskar.

Film, middag, promenad, godis, shoppingrunda, TV-spel, foto, soffa, fika, sova. Som vanligt gick tiden alldeles för fort, förlorade ju dessutom en timme i dag när klockorna skulle ställas om. Men vi har väl hunnit med en del i alla fall.

Var en sväng på stan i går, hittade som vanligt några roliga grejer på H&M. ;) Sen när det började skymma gick vi bort till Hammarsjön med våra kameror, dock blev det inte så många bilder för det var iskallt! Så efter det var det extremt skönt att komma in i min varma lägenhet igen. Satte igång The Strangers lite senare, läskig! :P

I dag har vi spelat massa Soul Calibur. (Voldo vs Seung Mina) Favorit-fightingspel! Och nu har jag varit ensam sedan tåget gick vid 18.06. Känns tomt och lite trist. Men men.




Long time no see
2011-03-22, 22:30:00


I dag efter jobbet blev jag upphämtad av Ted. Det var nästan fyra månader sedan vi sågs, alldeles för länge sedan! Satt och snackade en stund hemma hos mig, sen gick vi ut och åt sushi! Riktigt gott och trevligt! Efter det blev det en sväng inom Hemmakväll. Jättekul att ses, finaste Ted! :)

Sen frågade Staffan om han fick komma inom på en kopp kaffe, och det kunde jag ju inte säga nej till. :) Så det blev fika och ett par timmars samtal till.

Alltså en väldigt lyckad kväll med två fina vänner!


Ted :)



Jelly Belly
2011-03-21, 18:00:00


Helgen i övrigt: Åkte hem till familjen i fredags och kom hem igen i går. Blev mycket pyssel med kameran, men hann med en del mys med Leia också. ;) Och i lördags firade vi morfars 85-årsdag med smörgåstårta, såå gott!

Fick lite saker av Elin som hon köpt när hon var i London: Harrods sylt, Jelly Belly och KitKat. Sött!




Canon EOS 550D
2011-03-20, 22:57:22


Jag har nu blivit ägare till en Canon EOS 550D! :D

För 7 600 kronor fick jag kamera, väska, 8GB minneskort, fotobok, putsduk och en försäkring på 4 år. Det känns riktigt nice! I dag har jag dessutom beställt diverse filter: UV, polarisation, skylight och close-up. :)

Så denna helgen har alltså spenderats med kamera och instruktionsbok i handen. Känns som att man har en hel del att lära, men övning ska väl ge färdighet också!


Min nya älskling



Bowling
2011-03-17, 22:08:58


I går var jag på Kristianstad Bowlingcenter med arbetskamraterna. Blev först en timmes bowling och sen middag efter det. Slog några strikar men långt ifrån så många som Marie gjorde, så hon vann ju ganska överlägset. ;) Sen åt  de flesta tacobuffé, men jag tog en oxfiléplanka. Inte supergott men helt okej. Det var min onsdagskväll i alla fall. :)




Hjärtat Slår Sällsynta Slag
2011-03-15, 23:46:17


I kväll fick jag värsta paniken. Blev så rädd att jag kände mig svimfärdig och illamående. När man pratar i telefon som vanligt och sen plötsligt bara hör en smäll och efter det massa aj långt bort. Och jag ropar allt vad jag kan, men det enda jag hör är svaga ljud innan samtalet så småningom bryts.

Innan man vet vad som har hänt. Jag ville bara kunna förflytta mig till andra sidan luren. Jag tror att det kommer ordna sig i alla fall. Älskling, du betyder ju så mycket för mig!




Oh My Love
2011-03-13, 21:50:58


Hemma igen efter en helg i Mölndal/Göteborg!

Kunde lämna jobbet lite tidigare i fredags så jag åkte hemifrån vid 16.06 och var framme 20.10. Var ganska trött efter en hel arbetsdag och fyra timmars resa så vi tog det mest lugnt och kollade på Tre Kronor i sängen. ;)

I går efter frukost åkte vi in till stan och kollade i några affärer. Trevligt, förutom att vädret inte var det bästa. När vi kom tillbaka till lägenheten var jag helt genomkall. Lånade en tjock kofta och bäddade ner mig i sängen. Där somnade vi båda två och vaknade några timmar senare. Väl uppe igen lagade Oskar god middag till oss och öppnade rosévinet. Tog bussen in till stan igen strax efter 23.00 och hamnade på Kellys Bar. Det var proppfullt med folk, men det blev en drink och en öl i alla fall. :)

Det blev ju ganska sent i går så i dag gick vi inte upp förrän vid 12.00. Hann med frukost och pizza innan det var dags att bege sig till tåget. Resorna har faktiskt gått oväntat bra denna gången! Hemresan tog bara två timmar och tjugo minuter, så var hemma igen 20.20.

Tack för en fin helg finaste Oskar!




Affinity
2011-03-13, 17:30:00






Two Little Girls
2011-03-08, 21:52:59



Före och efter redigering



To Be the One
2011-03-06, 20:29:44


jag har marken
men inte himlen
du har det jag saknar
och saknar det jag har
jag vill vara din fasta punkt
din blå fallskärm
famnen som tar emot
jag vill vara handen i din
när isen är skör

kom, ta min hand
är det mina läppar vill forma
men i stället är jag tyst
kvalfylld tidlös tystnad
jag ville vara ditt hjärta
men jag är bara en reva
i dina kläder
skrapsår på dina knän
kan jag bli något annat?





Like Yesterday
2011-03-06, 14:34:33


10 dagar sedan jag bloggade. Way too long. Har i stort sett inte varit ensam något sedan dess, så det kan väl förklara saken. Men nu är jag tillbaka.

Jag börjar med det senaste. I går var egentligen är väldigt fin dag. Emilia kom hit och sen tog vi en sväng på stan. Det var soligt och det kändes nästan lite som vår i luften. Efter det följde jag med Emilia bort till sjukhuset, hon skulle jobba och jag tänkte passa på att träna lite. Träffade Marie där och sen följde jag med henne hem till Vä. Där blev det musik, middag och melodifestival. Erling lagade oxfilé med potatisgratäng och madeirasås - det godaste jag ätit på länge! Verkligen en mysig kväll, tack så mycket!

Ni betyder så mycket för mig!






   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0