STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Grillkväll
2008-05-18, 02:35:19


Kom hem från Emilia och Daniel för en stund sedan. Var där i kväll och grillade. Det var gott och trevligt. Dock var det lite kallt, men det var okej. Satt inne sen och kollade på TV och snackade. Daniel tog fram gitarren och spelade lite. Han är duktig! Deras lilla katt är sååå söt! Lite rädd först men sen var den så gosig. Och lägenheten är jättefin! Den känns så fräsch och är så snyggt inredd. Riktigt mysig! Börjar väl bli dags att lägga sig snart. Kanske sitter uppe en liten stund till och tar en drink. ;)
Veckoslut
2008-05-11, 20:40:30


Känns som att det är dags att uppdatera lite. Man hinner ju knappt med någonting om kvällarna nu längre. Man går hemifrån strax efter sex på morgonen och kommer hem strax efter sex på kvällen.

Det har varit skönt i helgen! Så underbart väder! Åkte till Kallinge i går och kom hem nu för en stund sedan. Har varit ute mycket, firat Tims mamma som har fyllt år, promenerat och suttit ute. I dag var vi på loppmarknad i Ronneby, alltid kul!

I fredagskväll kom Emilia och Daniel hit. Vi satt och snackade och lyssnade på musik till ett på natten. Mycket trevligt! Sen fastnade vi framför TV:n och satt där tills klockan var tre. ;)

Vad har hänt mer? Jo, enhetschefen (Helen) på Hudmottagningen ville att jag skulle komma och jobba där de två veckorna jag hade tänkt vara ledig innan jag börjar på Akuten. Så jag tackade ja till det! ;) Har fått vara med henne en del nu och hållit på med Prima Personal och Prima Tid. Har fått lägga in ledigheter och rättat flex och sånt skoj!

I fredags vann jag auktion på Tradera. Wish med The Cure på vinyl, en dubbel-LP. Fick den för utropspriset som var 49 kr. Nice!!! :D Och på tal om musik, Nine Inch Nails har släppt nytt album igen! The Slip heter det, låter sjysst!

Nu vet ni ungefär vad jag har haft för mig. ;) Hoppas ni med har haft en skön helg ni med! :)Tack!
2008-05-03, 01:15:03


Ja... nu har man blivit Kristianstadbo! ;)

I går flyttade vi alla våra saker. Fick hjälp av min familj och Tims föräldrar. Vi hade typ 10 gånger mer saker än vad jag trodde! :P Låda efter låda släpdes in i bilen för att sedan släpas ut ur bilen igen. Började klockan 10 på morgonen och var inte klara förrän sent på eftermiddagen. Var ute och åt på restaurang och en stund efter det begav flytthjälpen sig hemåt. Var uppe till 1-2 på natten och packade upp grejer.

I dag har vi varit iväg på OnOff (och fixat bredband), Jysk, Eko och Maxi. Hittade en matta till köket på Maxi och lite småsaker på Eko. Nu i kväll har jag fått in alla kläder i garderoben och vi har tittat lite på Indiana Jones som gick på femman. Är rätt trött nu. Har redan råkat sova en stund i soffan! :P

Tack så mycket
för all hjälp igår! Utan er hade det säkert tagit över en vecka att flytta! ;)
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0