STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Crash! Boom! Bang!
2008-09-12, 18:03:35


Skönt med fredag! Är ledig fram till i morgon kväll i alla fall. Sen blir det att jobba natten till söndag.

Tänker mest på jobbet nu ändå. En timme innan jag skulle gå hem blev det larm. Det var två bilar som hade frontalkrockat. Jag fick gå in på akutrummet och skriva in den ena mannen. Den andra mannen klarade sig inte. Och sen ringde frun och frågade efter honom. Kändes rätt hemskt.

Efter jobbet gick Tim och jag till Kjell & Company för Tim ville köpa fler lysdioder (han är galen i lysdioder!). Sen var vi lite lata och köpte med oss lite mat från Burger King. I kväll blir det nog lite mys med film och Soul Calibur III. I morgon åker vi till Nova och Apple Store i Lund. Blir kul!

Något nytt annars? Tja... har ju faktiskt fått jobb året ut. Blir i Lund på Hudmottagningen! Känns lite trist att lämna Akuten, men trivdes bra på Hud. Finns fördelar och nackdelar med både Akuten och Hud. Blir skönt att vara ledig alla helger och det finns ju ingen risk att man ska behöva jobba på julafton när man är på Hud. På Akuten är det ju rätt skönt att man får sovmorgon ibland och att man är ledig mitt i veckan ibland. Men det blir nog bra. Blir väl att leta lägenhet i Lund nu i stället. :P
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0