STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Interlude
2012-01-29, 22:15:31

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM
2012-01-29, 22:04:01


Jag köpte det här objektivet i går, Canon EF 70-200mm f/4L IS USM. Alla som har betygsatt det på Fotosidan verkar vara väldigt nöjda med det. Dock var det dyrt (enligt mig i alla fall)! Stod och funderade i affären och sen när jag väl köpt det och kommit hem packade jag inte upp det på en stund, om att ifall jag skulle lämna tillbaka det igen. Men i dag åkte det på kameran och följde med mig ut på en iskall fotorunda i parken. Man får väl se det som en investering!
Come along
2012-01-29, 20:07:00

Sjung
2012-01-25, 17:47:19


Dagens post:

Finaste Lalehs nya skiva Sjung, signerad dessutom!
Dance To Another Tune
2012-01-22, 22:06:18


Jag har fått ett lite nytt hem!

Fick besök av mina föräldrar i går, som hade med sig lite saker som jag köpt (och fått) när jag varit där!

Så nu har jag fått upp de där Kare Design-hyllorna (som jag fick av min kusin) ovanför soffan! Fick flytta på mina tavlor som hängde där, de hamnade på tavellisten ovanför TV-bänken i stället. Jag har bytt ut min bruna ryamatta mot en vit jättemysig, verkligen stor skillnad! Har även skaffat en bokhylla/ett vitrinskåp, så nu har jag mer förvaringsplats plus att jag kan ha mina fina grejer där i stället för att de ska stå gömda i ett skåp. Satte upp mina MissTigri-tavlor bredvid skåpet, älskar dem! Skaffat fler insatser till mina Expediter, både i vardagsrum och badrum. Och jag har möblerat om bland mina grejer lite. Jag är såå nöjd!!

Tack så mycket för all hjälp!
P3 guldgala
2012-01-22, 21:39:45


Någon mer än jag som såg P3 guldgalan i går kväll? Någon mer än jag som tyckte att det var väldigt dåligt och väldigt oväntade artister/band som vann?

Det kanske är jag som har noll koll, för jag kände inte till någon av artisterna eller banden som vann. Kanske något enstaka namn kändes smått bekant. Jag förstår inte hur Kapten Röd kunde vinna över Veronica Maggio, Melissa Horn och Timbuktu..?! Trodde att Veronica Maggio var en av de mest populära artisterna i Sverige just nu. Det kändes som att allting var tvärtom vad det borde vara.

Det som jag önskade mest var ju att Anna Järvinen skulle vinna årets pop, men så blev det inte. Det som gjorde att galan var värd att titta på var First Aid Kits och Lalehs uppträdande! Laleh var så söt och det var en fin ny låt!


ÅRETS ROCK/METAL
Arch Enemy
Graveyard
The Haunted
In Flames
Opeth

ÅRETS DANS
Avicii 

Axel Boman
Jonsson/Alter

L-Wiz
Rebecca & Fiona

ÅRETS POP
jj
Jonathan Johansson
Anna Järvinen
The Sound of Arrows
Syket

ÅRETS HIPHOP/SOUL
Ison & Fille
Mohammed Ali
Newkid
Stockholmssyndromet
Timbuktu

ÅRETS LÅT
Call my name - Tove Styrke
Jag kommer - Veronica Maggio
Levels - Avicii
Resten av ditt liv - Timbuktu 

Vart jag mig i världen vänder - Den Svenska Björnstammen

GULDMICKEN
Daniel Adams-Ray
Graveyard
Melissa Horn
Kapten Röd
Veronica Maggio

ÅRETS NYKOMLING
Avicii 

Newkid 

Niki & The Dove
Rebecca & Fiona
Den Svenska Björnstammen

ÅRETS GRUPP
Deportees
In Flames
Movits!
Rebecca & Fiona
Those Dancing Days

ÅRETS ARTIST
Melissa Horn
Kapten Röd
Lykke Li
Veronica Maggio
Timbuktu
First Aid Kit
2012-01-19, 20:05:13


Dagens post!
Forgive but not forget
2012-01-17, 22:36:45


Laleh
Prinsessor
Me and Simon

Och i morgon är det bara en vecka kvar tills nya albumet Sjung släpps! Jag spelar sönder dessa skivor så jag ser verkligen fram emot lite nya låtar! Laleh i mitt hjärta!
Left Right
2012-01-17, 21:21:45

Escapism
2012-01-16, 20:01:51

Kare Design
2012-01-06, 20:45:52


Nu vill jag inreda med lite nytt i min lägenhet! Har hittat en bokhylla på IKEA som jag vill ha, i ek då såklart. Jag får ju inte plats med alla filmer och skivor längre. Alltid bra med lite mer förvaringsutrymme också. Har även sett ut en vit, mysig matta på Jysk.

I dag var jag på födelsedagsbrunch hos min kusin Sebastian. De hade sådana här vita kuber på väggarna i deras kontorslokal med saker i. Jag fastnade för dem och fick idéen om att ha sådana ovanför min soffa. Och så visade det sig att de hade fyra kuber över som de inte hade någon användning för! Så jag fick dem, dock lite skavda. Men jag tänkte att jag och pappa kunde hjälpas åt att måla om dem. Det är tydligen Kare Design (finns att köpa liknande på handladesign.se). Roligt!

Nu vill jag bara ha hem allt så jag kan börja pyssla!

Mysteries
2012-01-05, 16:12:53


I remember what we said
I believe in better times ahead
there's so much unpredicted
I believed in yearning trees
how they twist and tingle after light
I believed in turning it all around over night

Pepparkakste
2012-01-02, 20:20:27


Fick en liten efterjulklapp av Oskars föräldrar som innehöll pepparkakste och en burk att lägga teet i. Jag är ju inte så förtjust i te, än i alla fall, men jag övar. :P Det låter ju så mysigt att krypa upp i soffan med en kopp te, eller hur? Annars är det alltid bra att ha när man får besök! Fick även en liten ljuslykta med hängande hjärtan i. gulligt, tusen tack!

   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0