STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Mina 39 kvadratmeter
2013-01-31, 18:40:00


Love it! ♥
 Nyponsoppa
2013-01-31, 18:03:00


Något av det värsta jag vet drabbade mig i förrgår kväll (och så fort man sätter ord på det blir alla förskräckta och börjar känna sig illamående). Tycker att det är så hemskt, blir panikslagen av att vara illamående och kräkas. Men vid halv fyra på natten lyckades jag förflytta mig från soffan till sängen utan att bli helt kallsvettig och hålla på att svimma.
 
I går sov jag i stort sett hela dagen och hade ont i hela kroppen. I dag känns det bättre, men ändå sovit större delen av dagen. Och jag har drömt så himla mycket, både lyckliga och hemska saker, vilket har känts tvärtom när jag vaknat.
 
I alla fall, ska försöka hålla mig vaken nu och fixa ihop ett inlägg med bilder från min lägenhet!
 
 Lämnad
2013-01-28, 22:02:00


Nu är städbesiktningen för min gamla lägenhet klar och nycklarna lämnade! Han hade ingenting att anmärka på, utan sa att han önskade att alla lägenheter var lika fina som min vid besiktningen, trevligt efter allt slit!
 
Fastän jag bott där i 3,5 år kändes det inte alls jobbigt att lämna den. Tycker att jag har det till och med ännu bättre nu! Det enda negativa är väl alla trappor här (fast det stör inte mig direkt och jag gillar att vara lite högre upp) och att jag inte får ha Annika och Adam som grannar längre. Men de är ju rätt nära ändå!
 
Förresten får jag så många kommentarer om mitt hår, eller min hårfärg rättare sagt. I fredags var det en tjej i hissen på jobbet som kommenterade det och i dag var det en kille på Domus. Och för ett tag sedan var det ju en tjej som stoppade mig på gatan för att fråga vilken färg det var. Har nog aldrig fått så mycket uppmärksamhet innan. ;) Jag tänker inte själv på att det är så "färgfullt", men jag gillar rött. Tror att det får förbli så ett tag till.
 
Förresten så har jag tagit lite bilder på min mysiga lägenhet nu, så jag lovar att lägga upp inom kort!
 Lägenhetskärlek
2013-01-27, 23:46:00


I går var mina föräldrar här. De hjälpte mig att städa "det sista" i gamla lägenheten, som ändå tog ett antal timmar! Nu måste det bara bli godkänt! Mycket tråkigare saker än flyttstädning finns nog inte.
 
Efter det blev det i alla fall lite pizza och sedan började pappa montera ihop mina nya grejer. När TV-bänken kommit på plats kopplade jag(!) in mina elektronikprylar. Sedan fick jag ett köksbord och en skänk på plats också. Slutligen kom det upp några tavellister och tavlor på väggarna. Jag är såå nöjd! Jag verkligen ÄLSKAR min lägenhet, och mina föräldrar som hjälper mig så mycket!

Jag lovar att lägga upp lite bilder snart! Men nu är det hög tid för sömn! 
 Söndagsstädning
2013-01-20, 22:42:41


Nu har jag spenderat en natt och en dag i nya lägenheten. Lite nya ljud, bussarna som går förbi här utanför och ambulanserna borta vid korsningen då och då. Men man slapp alla skrikande, sjungande, grälande, pratande människor som jag brukar höra på lördagskvällen.
 
I dag var jag borta i gamla lägenheten och påbörjade flyttstädningen, det roligaste av allt! Var där i tre timmar och putsade och grejade! Det är mer och jobbigare än vad man tror! Efter det tyckte jag i alla fall att jag förtjänade en kebabtallrik. Så den åt jag vid mitt lilla bord sittandes på sängen. I morgon får det vara färdigmålat säger jag!
 
Hoppas ni har haft en bra helg, fina underbara ni!
 Flytt
2013-01-19, 22:25:04


På plats i nya lägenheten! Dock bor jag i köket för tillfället eftersom de inte är riktigt klara med målandet i vardagsrummet. Lite tråkigt, men förhoppningsvis blir de klara på måndag.
 
Det gick ganska snabbt att flytta allt. Det tog nog inte mer än fyra timmar att packa in allt i bussen, köra till nya lägenheten och bära upp allt till fjärde våningen. Men jag hade ju helt underbar flytthjälp! Tusen tack Ingemar, Margaretha, Tim, mamma och pappa för all hjälp! Jag vet inte vad jag skulle gjort utan er! ♥
 
Nu är jag sjukt trött. Var på sjuksköterskeexamensfest hos finaste Annika och Adam i går, supertrevligt! Hade tänkt gå hem hyfsat tidigt eftersom jag skulle upp och bära lådor i dag, men lättövertalad som jag är blev det att jag hängde med lite överallt och somnade vid 06.00. Tack kära ni för en fin fest! ♥
 Rime
2013-01-16, 22:36:59


 
får händerna att tappa känsel och hjärnan att välja andra nervbanor.
 
 Min lilla vindsvåning
2013-01-06, 00:46:52


Nu har jag fått nycklarna till min nya lilla lya! Den är fin! Nu ska den bara målas om innan jag kan flytta in! Antar att jag får vänta till slutet av månaden, men kommer säkert gå dit och titta till den varje dag! Tycker lite synd om min flytthjälp bara som får släpa grejer fyra våningar upp, men det ska väl gå.
 2013
2013-01-01, 22:03:00


Vill önska alla underbara människor i min närhet ett vackert 2013! ♥
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0