STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Tilt-shift
2014-08-24, 21:43:00


I helgen har jag haft besök av Matilda från Umeå, en underbar tjej som tar fantastiska bilder! Vi har skrivit till varandra sedan någon gång förra året, så det var riktigt kul att få träffa henne. Lyckad helg med andra ord! 
 
Fick låna hennes tilt-shift-objektiv till bilderna nedan. Det var lite klurigt, men roligt! Måste skaffa ett sådant!

 
First Aid Kit på Malmöfestivalen
2014-08-23, 13:20:42


I tisdags den 19 augusti var Denis och jag på Malmöfestivalen och såg First Aid Kit. Jag har aldrig sett dem innan (förutom kanske en glimt på Arkivafestivalen 2009), så det var kul! 
 
Vi gick till scenen drygt en timme innan de skulle börja så vi fick plats längst fram. Dock var scenen ganska hög, så man fick se dem ganska mycket underifrån. Men där stod vi båda två med kamerorna beredda när de kom in på scen vid 21.30. 
 
De öppnade upp med Stay Gold som jag hela tiden har tänkt ska bli nästa singel, den känns så singelaktig. Waitress Song gillar jag och Shattered & Hollow tillsammans med My Silver Lining är mina favoriter på senaste skivan. Wolf tycker jag alltid är svängig och Love interruption, en cover av Jack White som jag faktiskt inte hört innan, var likaså! Annars var det nog mest ös i The Lion's Roar, som jag också lyckades filma! 
 
Totalt var konserten en timme och tio minuter lång. Den var bra tycker jag med blandat lugnt och lite mer rockigt. Kommer säkert att se dem fler gånger! 
 
 
Låtlista
Stay gold
Blue
King of the world
Waitress song
Shattered & hollow
America (Simon & Garfunkel)
My silver lining
Wolf
Love interruption (Jack White)
Heaven knows
The lion's roar
 
Extranummer
Ghost town
Master pretender
Emmylou
 
 

 

First Aid Kit - My silver lining

First Aid Kit - The lion's roarМоре
2014-08-03, 21:28:00


Detta har verkligen varit den mest underbara helg man kan tänka sig! Det har känts riktigt avkopplande efter en stressig vecka på jobbet.
 
I fredags kväll blev det ett par timmar tennis utomhus och efter det mys med film, Chocolate. I går fixade vi lite fint i min lägenhet, bland annat med gardiner. Det blev så mysigt! Och på kvällen blev det finmiddag på BAR-B-KO. Jag lyxade till det med oxfilé och Denis med grillspett, och så blev det varsitt glas vin till det. Det godaste jag ätit på länge, kanske någonsin? 
 
I dag var vi i Yngsjö och solade och badade i fyra timmar. Det var helt underbart med vågor och varmt i vattnet! Sedan tog vi med oss en engångsgrill till parken och myste vidare där. Kamerorna har fått följa med oss hela dagen också. Nu blir det helgens sista glas vin till Johan Glans - World tour of Skandinavien.
 
Första och bästa helgen på ett tag med min älskling. Lycka! 
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0