STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Långhelg
2014-10-25, 20:53:00


Vilken härlig vecka och långhelg! Tog semester torsdag-fredag. Har fått träffa Emilia och Inga. Har bakat kanelbullar och pysslat lite hemma. 
 
I går åkte Denis och jag till Malmö. Vi gick runt på stan hela dagen, sedan avslutade vi kvällen med ett besök på Rådhuskällaren. Det var såå gott, och personalen där är så himla go. Mysigt!
 
I dag har jag varit i Osby och haft privatlektion i tennis. Det gick bra! Fick tips om några små ändringar och efter det kändes det helt annorlunda. Blir så glad. 
 
Nu ett glas rött till Så Mycket Bättre, sen film och mer mys! 
 
 That’s all there is to find
2014-10-19, 21:22:00


Bra dagar. Efter förra inlägget blev det tennis fredag, lördag, söndag och måndag. Sedan har det varit en ganska lugn vecka, både på jobbet och hemma.
 
I onsdags fyllde min älskade pappa år, så i går blev det kalas för honom. Även jag blev firad med sång och fina presenter. Fick bland annat en tennisklänning, en tenniskjol och en bok om Moskva. Det kändes lite tomt när inte Leia var där, men det var kul att träffa familjen. Älskar er! 
 
I dag när jag var på tennisklubben med Sara fick jag ett trevligt telefonsamtal. Blev erbjuden privatlektion i tennis en gång i veckan av favorittränaren (till ett bra pris tror jag). Jag kommer få åka en bit, men det kan det väl vara värt! Så lördagarna är lite halvt uppbokade nu framöver. 
 
Nästa vecka kommer bli en bra vecka med bara tre dagars arbete. Jag har nämligen tagit semester på torsdag och fredag, utan någon speciell anledning. Så jag ska fylla veckan med ryskakurs och tennis, Emilia och Inga, vänta på paket, Malmöbesök och mys! 
 День рождения
2014-10-09, 19:17:00


Det var länge sedan jag bloggade. September har verkligen varit den sämsta månaden, inte bara för mig tror jag. Men nu är det i alla fall en ny månad som förhoppningsvis blir mycket bättre. 
 
I går fyllde jag år! Blev firad av min älskling. Fick en tennisväska (designad av Maria Sharapova) som jag har velat ha länge! Och så fick jag en dämpare till mitt rack. Han är bäst! ♥ Vi lyxade till det lite med vin till maten och så gjorde jag en citronpaj som vi fikade med.
 
Fick många gratulationer på jobbet, Facebook och sms också - tack så mycket alla! 
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0