STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Genicco
2015-02-25, 21:58:00


Jag är fortfarande lite slarvig med att blogga, men så är det. De senaste veckorna har jag varit så himla trött och inte gjort så mycket mer än det mest nödvändiga. Nu känns det bättre dock. 
 
I lördags var vi i Osby och tränade tennis och i söndags åkte vi till Emporia en sväng. Det enda jag hittade som var med på min lista var långa träningsbyxor, så i stället för det andra fick det bli ett par skor till till samlingen. Det var halva priset på båda grejerna så mer än 600 kronor behövde jag inte göra av med i alla fall. Älskar skorna - det är Nike, de är fina och de är sköna! 
 
I måndags var det tennis. I går träffade jag Emilia, vi åt sushi och hade mys. I dag har jag äntligen börjat springa! Fick sällskap av Denis. 3,5 km på 23 minuter blev det, känner mig nöjd med tanke på att det var ett halvår sedan sist. Nu ska jag fortsätta med detta, behöver få lite bättre kondition till tennisen! 
 
Annars händer det nog inget speciellt. Har börjat öva lite på matten inför högskoleprovet, jag har glömt allt! 
 100-årsfest
2015-02-09, 21:37:05


Måndag och trött efter en händelserik helg. I lördags åkte vi först till Osby för tennisträning, trevligt som vanligt! På kvällen var det 100-årsfest (faster 65 år + kusin 35 år) i gamla vattentornet i Ystad. Min kusin bor där, men festen var på de tre översta våningarna i festlokal. Där blev det massor av mat, vin och umgänge. Dragshow bjöds det också på under kvällen, det var faktiskt riktigt bra! Väldigt fin fest! 
 
Sov över hos mina föräldrar och fick träffa Selma (katten) lite också. Sedan på söndagen blev det att åka in till Malmö för att hälsa på min mammas moster och min morfar. På kvällen hann Denis och jag med lite mys med rysk film. 
 
Denna veckan är ganska fullbokad. Det blir först på fredag som man får slappa i soffan hela kvällen! Men det är ju kul att det händer saker med. 
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0