STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
El Orfanato
2008-11-29, 02:01:33


Har precis sett på El Orfanato (Barnhemmet). Hyrde den på Hemmakväll, kom ju ut i förrgår. En spansk rysare. Riktigt otäck!! Man satt på spänn hela filmen igenom och hoppade till rätt rejält några gånger. Tyckte att det var en bra story. En film jag rekommenderar!

Får kolla lite på Kvarteret Skatan nu så att man kan sova sen! ;)
Coolstuff
2008-11-10, 22:40:45


Sitter i soffan nu med min dator. Leia sitter här bredvid och petar på mig och vill åt min glass. ;)

I dag åkte Tim och jag in till Malmö efter jobbet för att kolla in en affär - Coolstuff. Ligger mellan Centralen och Stortorget. Rolig affär med många annorlunda saker! Blev några julklappar! :) Kom inte hem förrän närmare 20:00.
I dag var jag kaffeavlösare i kassan och just när jag stod där kom det en döv kvinna med tolk. Jag är så sugen på att läsa till dövtolk! Men det är ju fyra år och utbildningen är i Önnestad, ungefär en mil från Kristianstad. Och vi som försöker hitta lägenhet i närheten av Lund. Om vi flyttar kan jag ju inte gå där. Åh, vad svårt! Det är ju inte ens säkert att man kommer in på utbildningen. Men det är kanske ett roligare jobb än att sitta och skriva journaler om bensår och eksem. I don't know what to do! :(

Nej, får väl gå och lägga mig nu fastän jag inte vill! Det är extra svårt att slita sig härifrån nu när man har en MacBook. Den är så fin!!! ;)

God natt! :)Delivery!
2008-11-06, 14:56:43


Har precis fått hem min MacBook! Inte öppnat paketet än. :P Slutade till lunch i dag för att hinna hem till leveransen! Skönt att komma hem lite tidigare och kul med datorn!!Passive
2008-11-02, 21:52:15


Nu var det verkligen länge sedan jag skrev! Får försöka bättra mig. Går upp 04:30 på morgonen och kommer hem 18:00 - och då är jag helt slut. Det är knappt jag orkar sitta framför datorn. Förlåt att jag inte hör av mig så ofta! Det är inte för att jag inte vill, jag är bara så trött.

Vad ska jag uppdatera er med nu då? Var på intervju för tjänsten på Hudkliniken i onsdags. I fredags fick jag veta att en annan sökande fick den som hade jobbat där innan (eftersom hon hade varit där längre tid än mig). Enhetschefen sa att jag kom tvåa av de 44 sökande, men det hjälpte ju inte så mycket. Men får försöka hitta något annat. Har i alla fall året ut, eventuellt en månad längre.

I helgen har vi varit i Sjöbo hos min familj. Var ute och åt på Rådhuskällaren vid stortoget i Malmö i går. Och i dag har Tim och jag varit på Nova och försökt hitta lite julklappar. Blev några stycken i alla fall. Var på MediaMarkt också och tittade på nya MacBooken igen. Den är så fin! :D Har faktiskt köpt en på internet och jag tror att den kommer i veckan. *hoppas hoppas*

Ska som sagt försöka bättra mig med skrivandet. Elin, min fina syster, har precis skaffat blogg (distinguish.blogg.se). Kul!

God natt! :)
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0