STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Rehab
2009-04-30, 23:29:24


Baby, baby, when we first met
I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it

And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like the shock is following me 'round
And now I'm heartless, I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to you...


Valborgsmässoafton.

Träffade Sara en stund i kväll. Gick först vår vanliga runda och sen tog vi en sväng bortom parken. Staffan kom dit med så vi satt och snackade lite och sen lyssnade vi på en tråkig kör och ett hemskt tal! Vid nio tände de brasan som låg ute i vattnet. Trodde inte att det skulle bli så kallt så jag tog inte så mycket på mig, men det blev verkligen iskallt! Fick hem och ta en varm dusch sen och svepa in mig i morgonrocken. :)

Måste sova nu, ska upp tidigt i morgon! Men jobb blir det inte. :) God natt!



Fix Me Now
2009-04-27, 21:26:43


Fix me now I wish you would

Bring me back to life



Over..?
2009-04-27, 00:22:40


I just don't know what to think or feel anymore. Is this just the truth right now or will it still be in some months? I don't know. All of this feels so unreal, and all I can do is wait. I'm too tired to be sad anymore.



Filmkväll hos Sara
2009-04-25, 00:42:27


I kväll cyklade jag bort till Sara. Började med att gå en runda, tog nog en timme ungefär. Gick bort om Hemmakväll och hyrde en film som vi tyckte lät bra, The Girl in the Park. Dock visade det sig att den inte alls var bra. Man fick se 5 minuter först som skulle vara dåtid, sen var det 16 år senare. Att det gått så lång tid kunde man inte se på människorna eller platserna. Tyckte att de betedde sig helt konstig ocksåt. Den var väldigt seg och slutet var hur dåligt som helst! Se den inte! ;)

Men det var trevligt i alla fall. Sara hade bakat en god Dumlekladdkaka och köpt godis och ostbollar. Eftersom vi båda gått upp tidigt så var vi rätt trötta redan vid 23-tiden. Cyklade väl hem vid 23:30 ungefär. Tack så mycket för en mysig kväll! :)

För övrigt känns min värld lite upp och ner just nu. =/ Förhoppningsvis hamnar den rätt igen. I really hope so...

(Tack Pernilla för den fina kommentaren jag fick i förra inlägget! Du är alltid så snäll!)



Into the void
2009-04-23, 21:53:09


Känner mig helt ledsen och slut nu. Blir inget långt inlägg i dag.

Vill bara säga att jag är så glad att jag har min och Tims familj och mina underbara vänner Sara och Pernilla!



Sister Weekend
2009-04-19, 22:55:56


Nu är helgen slut igen. Har ju haft min syster Elin här hela helgen! Det har varit roligt och mysigt! :)

I lördags var vi ute på stan och shoppade! Som vanligt kunde jag inte låta bli att handla! :P Blev en turkos jacka (låter kanske inte så fint men jag tyckte att den passade mig rätt bra) och vita träningsbyxor. Köpte även några kort med Miss Tigri-motiv, en fransk konstnär som jag upptäckte på Gallerix. Tycker att många av hennes bilder är jättefina! :)

Efter shoppingturen var vi ute en sväng och fotograferade. Det var kul men extremt kallt! Började redigera bilderna lite sen, Elin visade mig hur man gör färginställning i Photoshop (en del bilder blir faktiskt mycket finare efter färginställning). På kvällen såg vi på film, Closer. Den funkar alltid, gillar den. :)

I dag körde vi till Skopunkten och Eko. Blev lite fler vita ramar som jag tänkte ha till att rama in lite bilder jag tagit. Satt och solade lite inne i lägenheten sen och fixade middag med kyckling, ris och en sorts vitlökssås.

Kollade på "Söndagsparty..." nu i kväll på femman. Marilyn Manson var med, rätt rolig! ;) Men nu är det hög tid att sova om man ska orka upp i morgon! Hoppas ni läsare också har haft en bra helg!

Får försöka hinna lägga upp lite foton i morgon med! God natt!




Väntar på besök
2009-04-17, 20:58:05


Fredag kväll och jag sitter ensam hemma... men inte så länge till! Snart kommer min underbara syster hit! Hon stannar hela helgen så det blir nog lite film, shopping, promenad, fotograferande och pyssel med blogg. Eller så blir det något annat! ;) Vi får se! Ska bli roligt i alla fall!

Annars har det väl inte hänt något sedan sist. Jobbade till 18:00 i dag. Får se hur länge jag lyckas hålla mig vaken i kväll. :P




Påsken
2009-04-13, 15:07:27


Då kan man väl snart säga att påsken är över för detta året. Den gick alldeles för fort, det är väl så när man har roligt!

Ted och Helena kom ju hit i torsdags. I lördags firade vi Tims pappas 60-årsdag. På förmiddagen fixade vi ihop tårtan (eftersom alla skulle träffas här hos oss och fika). Helena och jag hann ut och fotografera lite innan alla kom, kul! Sen blev det fika, presenter och promenad. Vi hade beställt bord till klockan 18:00 på Bäckaskogs slott. Där blev det kyckling med polenta, det var gott! Emma, Tims systerdotter som är 4,5 år, var lika go som vanligt! Hon drog med oss en och en för att gå runt och titta i hela slottet. ;)

I går åkte vi till en del av vattenriket, dock såg vi inget vatten. :P Var mest fält. Inte så roligt väder heller, mulet och kallt. Åt tortillas/tacos innan Ted och Helena tog tåget tillbaka till Örebro vid 17:30. Sen kändes det rätt tomt.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att det har varit en underbar helg med promenader, massa fotograferande, firande och film! Så kul att ha er här!! Hoppas inte att det dröjer alltför länge tills vi ses igen!









In The Shadow...
2009-04-13, 13:12:20


Sometimes I feel so worthless
Sometimes I feel discarded
I wish that I was good enough
Then I'd know that I am not alone



Hammarsjön #2
2009-04-10, 23:26:39


Vilken underbar dag det har varit! :)

I går kom Ted och Helena hit (från Örebro) vid 12:30. Gick en sväng på stan, Helena och jag var ju tvungna att kolla in H&M! :P  på kvällen blev det middag (lax), film (American Crime) och spel (Pratmakarna).

Denna dagen började med att vi gick bort till Hammarsjön. Helena hade sin fina systemkamera med sig och jag tog med min vanliga digitalkamera, så det blev en hel del fotograferande! Roligt! :) Så soligt och skönt väder med! Körde bort till Eko en stund sen, gick mest runt och kollade. Såg på film för en stund sedan, I Robot, inte min favoritfilm. Somnade som vanligt. :P

Det är väl dags för sängen nu. Får lägga upp lite bilder sen, för trött nu! Hoppas ni har haft en bra långfredag med! Här var den bra men inte lång! ;) God natt!





Hammarsjön
2009-04-04, 19:29:35


Vilken härlig dag det har varit - äntligen lite sol och värme!

Dagen började med att vi gick en liten sväng på stan. Sedan tog vi cyklarna och begav oss bort mot Hammarsjön. Cyklade en bit, sen tog vi lite fika som vi packat ner i cykelkorgen. Efter det cyklade vi en bra bit genom skogen och till slut kom vi fram till Maxi. Köpte vars en B&J-glass. :P Hyrde även fem filmer och köpte över 1 kg godis, så nu blir det filmkväll! :)






   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0