click tracking
     STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT



Påsken
2009-04-13, 15:07:27


Då kan man väl snart säga att påsken är över för detta året. Den gick alldeles för fort, det är väl så när man har roligt!

Ted och Helena kom ju hit i torsdags. I lördags firade vi Tims pappas 60-årsdag. På förmiddagen fixade vi ihop tårtan (eftersom alla skulle träffas här hos oss och fika). Helena och jag hann ut och fotografera lite innan alla kom, kul! Sen blev det fika, presenter och promenad. Vi hade beställt bord till klockan 18:00 på Bäckaskogs slott. Där blev det kyckling med polenta, det var gott! Emma, Tims systerdotter som är 4,5 år, var lika go som vanligt! Hon drog med oss en och en för att gå runt och titta i hela slottet. ;)

I går åkte vi till en del av vattenriket, dock såg vi inget vatten. :P Var mest fält. Inte så roligt väder heller, mulet och kallt. Åt tortillas/tacos innan Ted och Helena tog tåget tillbaka till Örebro vid 17:30. Sen kändes det rätt tomt.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att det har varit en underbar helg med promenader, massa fotograferande, firande och film! Så kul att ha er här!! Hoppas inte att det dröjer alltför länge tills vi ses igen!










Elin

Så fina bilder du tagit, du är duktig! :) Den på tusenskönan är superfin! :)



Längtar till helgen, hoppas vi får lika roligt då. :)



Kramar! Är så glad för att jag har dig som syster! :)

2009-04-13, 22:17:00
URL: http://distinguish.blogg.se/




Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0