STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT




Augusti
2010-08-31, 19:48:21






Ven
2010-08-28, 20:00:00


Nu får det faktiskt bli ett inlägg! I går åkte jag till Ven med arbetskamraterna. Åkte vid lunch och var framme några timmar senare. Började med att cykla runt. Vi fick en karta där några olika platser var utmarkerade som vi skulle cykla till. Vid de platserna fanns uppgifter som skulle lösas, lite pussel och sånt. Ganska trevligt, så fin natur där!!

Efter det fick vi flytta in i våra stugor. Prästasvängen hette stället. Jag fick ett enkelrum, inte supertrevligt men det funkade ju.

Klockan sju var det middag. Först blev det en förrätt, en grov macka med skagenröra, och sen blev det kalv till middag. Det var gott, fast hade kunnat äta dubbelt så mycket. :P Efter middagen samlades vi i en av stugorna och spelade ett vett och etikett-spel. Sen blev det sängen vid tolvtiden.

Gick upp vid halv åtta i dag. Åt frukost och sen var det mest att vänta på att man skulle bege sig hemåt. Var hemma igen vid ett, vilket var skönt! Har slappat i soffan sedan dess. ;) Sov till och med ett par timmar för en stund sedan, såå trött!

Nu blir det nog lite film snart och mys för mig själv. Hoppas ni har en skön lördagskväll! :)




Life
2010-08-19, 22:44:00



Life is what happens to you while you're busy making other plans




It Never Happened
2010-08-18, 23:21:22


Såg att jag fått lite klagomål om att jag inte bloggat på länge! ;) Sorry! Känns som att kvällarna bara rusar förbi och jag hinner inte med allt som jag vill göra. Men jag ska försöka bättra mig! :)

Nu blir det dock att sova! Kanske ligger vaken fem minuter och lyssnar på regnet, så mysigt ju!

Men sov så gott kära läsare, och håll ut för snart ska jag ta itu med bloggandet! ;)





The Package
2010-08-11, 18:59:34


...received today!




Happy Pink
2010-08-07, 22:48:22


I förmiddags åkte jag in till Malmö! Gick först runt själv i ett par timmar och kollade i affärer. Riktigt underbart väder, soligt och varmt! När Lydia N hade vaknat framåt halv tre kom hon in till stan och mötte mig. ;) Vi gick runt lite till och sen gick vi hem till henne en stund. Trevligt! :)

Dagens fynd: Hittade High Violet med The National på vinyl och var bara tvungen att köpa den! Så den kommer att få en plats på min tavellist nu. Underbar skiva! Hittade en billig skiva med Mazzy Star också, lyssnade rätt mycket på den förr i tiden. Och så en mascara och ett rosa nagellack. :D




Little sister
2010-08-07, 01:29:04



Just because I love you so much!



Racing Like A Pro
2010-08-04, 21:49:30


Var ute och gick med Sara i kväll och sen fortsatte jag att gå lite själv. 12 000 steg och strax över 1 mil (om stegräknaren har räknat rätt). Var ute i en och en halv timme. Skönt, speciellt när man kom hem till soffan igen. ;)




Friend of Mine
2010-08-03, 22:26:40


Kort inlägg på grund av trötthet och att det inte har hänt så jättemycket sedan sist. ;)

Men nu har jag i alla fall varit två dagar på BB. Det känns bra! Kul att ha lite mer ansvar och att ha sina arbetsuppgifter helt för sig själv. ;)

I går efter jobbet gjorde jag negerbollar, spelade fiol och gick min vanliga runda med The National i öronen. Vid 19.30 kom Emilia hit. Hon hade med sig en Merci till mig, såå gulligt! Vi fikade, snackade och hade lite nostalgikväll med 90-talsmusik. :P Riktigt kul! :D

Nu blir det att sova för min del. God natt på er! :)




Strumpa
2010-08-01, 12:18:26


Hade inget direkt att göra nu i helgen så i går tog jag tåget/bussen till Sjöbo. Det blev fika när jag kom och sen grillspett på kvällen, gott! Spelade lite tärning och så. :)

I dag har mamma stickat en iPhone-strumpa till mig. :D (Nu är det bara telefonen som saknas, men den dyker väl upp inom ett par veckor.) Tack så mycket!





   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:



RSS 2.0