STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Klinikfest!
2012-11-24, 23:28:00


I går var det då dags för den stora klinikfesten! 
 
Jag och några till samlades hemma hos Marina en stund innan festen skulle börja. Där bjöds det på kattkel, snacks och drinkar! Tack Marina!

18.30 gick bussen mot Sjölängan, som låg mellan Österslöv och Balsby. Väl där samlades vi utanför och drack glögg. Inne bjöds det sedan på italiensk buffé med rött och vitt vin till. Därefter serverades efterrätten - tiramisú med kaffe till. Det blev underhållning, tävlingar, sång och dans fram tills bussen gick hem igen vid 01.00.

Temat för festen var rött, vilket vissa tog på största allvar medan andra endast hade någon röd detalj.
 
Hoppas ni som kom med på bild här på bloggen tycker att det är okej (jag tycker att alla blev riktigt bra). Det var en del som inte kom med också, men kunde ju inte lägga upp alla 250 bilder som togs under kvällen.
 
TACK festfixarna Camilla, Joen, Karin och Viktoria! Och TACK alla andra för en supertrevlig kväll! Jag kan, utan att tvivla, säga att jag har världens bästa arbetskamrater! 
 Postcard
2012-11-22, 19:53:00


I dag har det varit en fin dag!
 
Det bästa var när jag öppnade posten på jobbet i morse. Bland den var där ett kuvert som jag såg var från Blekinge. Tänkte att det säkert var någon tråkig journalrekvisition, men blev överraskad när jag öppnade och såg att det var ett kort till mig från två barnmorskor i Sölvesborg som jag pratar med i telefon då och då. Så himla fint! Blev helt rörd och varm i hjärtat!

Vilka fina människor det finns. Jag har så många runtom mig, både på jobbet och utanför jobbet. All kärlek till er! 
 Long time
2012-11-18, 22:02:00


Nu var det ju evigheter sedan jag skrev, så det får bli en liten uppdatering! Hade egentligen velat skriva tidigare, men har så mycket som snurrar runt i huvudet just nu.
 
Sammanfattningsvis har jag sedan sist: jobbat, lagat god mat, firat Alla Helgons dag, fått min iPhone 5, myst med Leia, varit ute med Annika och Adam och träffat nytt trevligt folk, hälsat på familjen och varit på snabbvisit på Emporia.
 
Det var verkligen en rolig utekväll med Annika och Adam förra lördagen. Lyssnade på There We Sat In Snow, där Adam är gitarrist, på Biljardkompaniet. Sedan var det ett band från Irland, The Coronas, som spelade. Mina grannar är så fina! Och träffade även lite nya härliga människor som Fredrik, Aino, Per och Mathilda med flera.
 
Har fått spela lite musik igen också, det är helt underbart! Så glad att jag har träffat Sofia, har verkligen saknat att spela med någon och att kunna prata lite musikteori och sånt! Vi har turats om med gitarr, fiol, sång och munspel och det har blivit sena kvällar! Men varje minut är guld värd!
 
Och min fina syster har kommit hem igen efter tre veckors semester i USA, så vi umgicks en del nu i helgen. Hon är den bästa! Älskar dig så mycket!

Min nya vita iPhone 5 är väldigt fin också. Det är väl ingen större skillnad, men den känns lite nyare och roligare ändå. I min värld finns det inget annat än Apple.
 
Pysslar en hel del med Wonderviews nu med; Har startat en enskild firma. Behöver lära mig om skatt och moms och bokföring, om jag nu får några kunder! Känns lite svårt, men det är ju kul också. Hade tänkt starta en riktig hemsida/webbutik, men det kändes ganska avancerat. Tror att jag behåller bloggen ändå, och designar den så mycket som möjligt som en hemsida.
 
Nu blev det i alla fall en liten uppdatering av vad som hänt sedan sist. Får se om jag kan bättre mig lite nu framöver. God natt söta ni som läser!
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0