STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Счастье
2014-04-24, 18:47:01


Jo, strax efter tio i går kväll ringde det på dörren. Det var min älskling som kom förbi bara för att lämna en bukett blommor och säga några väl valda ord. Lycka! 
 Fotopromenad
2014-04-23, 22:37:56


 
Onsdag. Har varit trött i dag, men när jag kom hem från jobbet körde jag mitt träningspass och jag tyckte att jag hade mer energi än någonsin! Efter det blev jag lite piggare och gick ut på fotopromenad med Åsa. Fick öva porträtt på henne så fler bilder kommer senare när jag har redigerat lite. 
 
Dagen avslutades på det bästa sätt man kan tänka sig!  Kanske det blir ett inlägg om det i morgon? God natt! :)
 TTK
2014-04-21, 20:19:11


Vilken underbar långhelg! Vill inte att den ska vara slut, vill bara vara ledig med mitt hjärta nu.
 
I går var vi i Trelleborg och spelade tennis, utomhus på hardcourt. Det var ju så soligt och härligt men det blåste mycket! Det var inte så lätt att spela så efter en timme gick vi in och spelade resten av tiden inomhus. Efter det åkte vi hem till mina föräldrar där vi blev bjudna på påskmat, lyxigt och mysigt! 
 
I dag har det varit en lugn dag. Det blev eftermiddagsfika med Inga och hennes man, hon hade en bit påsktårta över som hon tog med sig hit. Trevligt! Sedan lagade vi lite mat och kollade på finalmatch i tennis. 
 
Nu känns det tomt här, men får sysselsätta mig med att leta musik och plugga lite glosor innan det är dags att sova. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! 
 Påskafton vid stranden
2014-04-19, 19:22:00


Underbar dag på stranden med min älskling i dag! Bättre kan man inte ha det!  
 Växter
2014-04-13, 14:19:00


Dags för ett söndagsinlägg. Förutom tennis i kväll kommer nog denna dag att spenderas mestadels i soffan, men det är ganska skönt. Pysslat lite med bilder och försökt hitta lite ny rysk musik (Земфира blir ju helt sönderspelad), dock utan framgång än så länge. Tror att jag ska hinna med att plugga lite ryska också. Sedan blir det hemmagjorda hamburgare med mitt hjärta.  
 
I veckan har jag träffat Inga. Vi hade lite mys med mousserande vin och frukt. Det var fint! Glad att jag träffat denna underbara tjej! 
 
I fredags efter jobbet blev det sushi igen, den är så god på Sumo Sushi! Längtar redan efter att få äta den igen! Och efter det tennis, film och fredagsmys.
 
I går tog vi en sväng på stan i det underbara vädret! Fick två kjolar, en tröja och en kofta med mig hem. Köpte även en kruka och lite jord till mitt olivträd som Denis sedan planterade om, det blev fint! På kvällen blev det lite fika hos hans familj, trevligt! 
 Воскресенье
2014-04-06, 22:40:09


Fin helg. Varit en sväng hos Denis kompis Lena i Åhus och varit på vinkväll hos Emilia. I dag hade först Denis privatlektion i tennis och sedan fick jag det också eftersom ingen annan i min grupp dök upp till träningen. Lyxigt! Och det gick så mycket bättre i dag än vad det gjort på ett tag, blev så glad och lättad. Tomas är bäst!
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0