STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Весна
2014-03-31, 22:10:00


 
I dag blir det en liten uppdatering med några bilder som togs i går i det fina vårvädret. 
 
Förra veckan jobbade jag bara fyra dagar. Var på begravning för min pappas faster i torsdags, lilla Marta som blev 96 år och 364 dagar gammal. 
 
Helgen har varit underbar! Ett par flaskor vin, sushi och våfflor har det blivit. En rysk film utan text (lite för svårt för mig än så länge), tennisträning och mys.
 
Kollat en del tennis på TV också, det var final i Sony Open i Miami. Efter att Maria Sharapova åkt ut hejade jag på Dominika Cibulkova, men det var Serena Williams som tog hem det hela i lördags. Och i går vann Novak Djokovic mot Rafael Nadal med 6-3, 6-3. Han var så grym!  
 
I lördags träffade jag Inga på stan, en ny bekant som jag träffade första gången på Denis systers 18-årsfest i februari. Så himla go tjej, och det var så trevligt att det kändes som att timmarna bara flög iväg. 
 
Hoppas att ni haft en lika bra helg och en bra start på den nya veckan! :)
 Lycka
2014-03-25, 21:17:00


Jag är bara så kär och lycklig över att ha träffat dig. 
 Конец недели
2014-03-16, 23:03:00


Haft en fin helg. I fredags efter jobbet blev jag bjuden på vin och god middag av mitt hjärta. I går spelade vi tennis och på kvällen kom Emilia med sambo hit på sällskapsspel och lite mer vin. I dag var vi ute på långpromenad med kameran, underbart! Sedan blev det vila innan min tennislektion vid 19.00. Har haft så dåligt självförtroende med tennisen de senaste veckorna, men denna helgen har det gått bra! I dag måste det ha varit den bästa lektionen hittills, blev så glad! 
 Vårväder
2014-03-09, 22:23:27


Slut på helgen igen. Var ute en liten sväng med kameran i lördags, det var ju så soligt och fint men blåste kallt. Det har också blivit en del tennistittande, det är BNP Paribas Open nu. Hälsat på Denis mamma och blivit bjuden på ryska piroger. Lyssnat mycket på Земфира, riktigt bra band! Fått rosor av mitt hjärta på Internationella kvinnodagen, det är tydligen en stor dag i Ryssland. Och i dag blev det tennis med Denis, det gick väldigt bra, bästa gången hittills! Sedan lektion där det kändes precis tvärtom, har aldrig spelat så dåligt. Men längtar till nästa träning! Hoppas ni har haft det lika bra som jag! 
 Кошмар
2014-03-05, 22:46:00


Hade så hemska mardrömmar i natt, kändes som att de varade en evighet. Blev så glad och lättad när jag vaknade. Är så rädd att den lycka jag känner nu ska försvinna, men jag som alla andra förtjänar väl att vara lycklig.
 
Min familj, mina arbetskamrater och mina vänner är lycka för mig. Och Денис, mannen i mitt liv. 
 Bellevuestadion
2014-03-02, 23:21:02


Som vanligt nuförtiden - en underbar helg! 
 
I fredags efter jobbet blev det god middag och en flaska vin till det. Efter det var man lite lagom trött, men vi orkade hålla oss vakna till en film innan vi somnade. 
 
I går tog vi tåget till Malmö. Hoppade av i Hyllie och gick runt en liten sväng på Emporia innan vi begav oss mot Bellevuestadion för att spela tennis i två timmar! Det var lite större än Kristianstads tennisklubb, nio inomhusbanor fanns det. Det var kul, förutom att jag har lite för höga krav på mig själv. 
 
I dag blev det lite pyssel hemma. Handlat, städat och gjort lite fint. Och så bakade jag två plåtar knäckebröd. Klockan 17.00 blev det tennis med Caroline, ett uppvärmningspass innan den riktiga lektionen som började 19.00. Och klockan 20.00 hade Denis och hans syster bokat bana och undrade om jag ville vara med, och jag kunde ju inte tacka nej. Känns lite i kroppen nu efter fem timmars tennisträning denna helgen. Men är redan pepp på mer!
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0