STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Lilla fågel blå
2015-04-18, 21:27:58


Äntligen helg och mer tid med Timo! Han är fortfarande lite rädd men inte lika mycket. Har fått honom att äta hirskolv från handen, han älskar det! Det var kanske lite tidigt men i dag tog han sin första flygtur utanför buren. Han var rädd och jag var nog nästan lika rädd när han flaxade runt. Efter en stund lugnade han sig, fick lite hirskolv på byrån och hittade sedan in i buren av sig själv igen. Fina fågel! ♥ 
 
Annars var det träning i Osby i dag. Kände mig inte så peppad först men det gick bra ändå. Tränade lite forehand, backhand och precision. Tomas är bäst! Kollade lite livematcher sen när vi kom hem. 
 Timo
2015-04-13, 22:38:00


Jag har en ny kärlek! Eller en till kärlek. I fredags kväll hämtade vi hem denna lilla underbara varelse! Han är sååå söt, jag är redan helt såld! (Jag tror till och med att jag känner mig gladare över honom än vad jag hade gjort om det var en katt, och det säger inte lite!) Nu ska han bara bli lite tam, sen ska han få flyga fritt i lägenheten. 
 
Så framöver lär det bli mest fågelbilder från mig. Dessa är tagna bara med telefonen, ska fotografera honom med finkameran sen. 
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0