STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Два Мира
2015-01-25, 22:05:00


Det var ännu en vecka. Den har till mestadels bestått av jobb, träning, middag med Emilia, fika med Inga och en hel del tennis på TV.
 
Det är ju Australien Open nu och både Denis favorit Andy Murray och min favorit Maria Sharapova har gått vidare till kvartsfinal. Själv har jag spelat måndag här i stan, fredag med Denis och lördag i Osby. Jag älskar mitt nya rack! Och för varje lördag hos Tomas känns det som att jag blir en lite bättre spelare, han är en så underbar tränare och person! 
 
Denna vecka har jag känt mig lite överväldigad över hur många fina och underbara människor det finns. Det känns som att jag har fått så mycket kärlek. ♥ Ungefär samma känsla får jag när jag lyssnar på Мара, ibland är musik så bra att man inte vet vart man ska ta vägen! Det blir nästan för mycket. 

Annars har jag nu bestämt mig för att börja lite av ett nytt liv till hösten. Efter sju års arbete tänkte jag att jag skulle söka in till högskolan i Malmö. Det är ju inte säkert att jag kommer in, men jag hoppas det! Det ska i alla fall bli spännande om jag gör det! Kommer såkart att sakna mina älskade arbetskamrater, men de kommer ju att finnas kvar.
 
I nästa vecka ser jag fram emot tennisträning, födelsedag (inte min egen) och att träffa Sofia, och jag ska försöka ta upp ryskan igen också. 
 
Kram till er! 
 Head Graphene XT Instinct S
2015-01-16, 17:35:06


Här är min nya kärlek som jag fick hem i går! Visst är det vackert?! 
 Семь лет
2015-01-11, 21:47:00


I går fyllde min blogg sju år. Tänk att jag bara var 22 år när jag började blogga, och nu är jag snart 30! Jag kan inte förstå vart alla dessa år har tagit vägen! Samtidigt känns det som att det har hänt ganska mycket när man ser tillbaks. Jag börjar kanske få lite ålderskris. Eller, det känns mest lite läskigt och sorgligt att tänka på att 20-årsåldern aldrig kommer tillbaka. Mest önskar jag att jag hade börjat med fiol och tennis när jag var liten, då hade jag varit grym nu. Och jag önskar verkligen att jag var det. 
 
Veckan som gått har varit fin. Jag har träffat Emilia, Sofia och Inga och Åsa. Jag har börjat köra lite träningspass hemma igen, och två tennispass har det blivit. Det har även blivit mycket tennis på TV då det har varit Brisbane international. Tävlingen avslutades nu i helgen och mina favoriter vann, Maria Sharapova och Roger Federer. 
 
Nu är det snart dags att sova och påbörja en ny vecka. Det blir tufft att jobba fem dagar i streck nu när man blivit van vid röda dagar. Men jag ser i alla fall fram emot leverans av paket, tennislektioner och umgänge! 
 
Det får bli en bild på sötnosen Selma i dag! 
 
 New Year's Eve
2015-01-01, 21:49:00


Den 1 januari 2015. Ett helt nytt år väntar och jag hoppas att det kommer bli ett bra år.
 
Nyårsafton firades med trerätters hemma hos mig med Denis, Åsa och Igor. Trevligt! 
 
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0