STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Kallinge Weekend
2008-07-14, 06:01:17


I helgen var Tim och jag i Kallinge. Gick på marknaden i Ronneby på lördagen. Köpte några spel till Dreamcast och vars ett par solglasögon. I går satt jag ute i solen lite och sen kom Tims syster med familj dit. Emma var lika söt som vanligt, satt först i mitt knä en stund och sen lekte vi med dockhuset och blåste såpbubblor. Tim och jag åkte ut till Millegarne på eftermiddagen och badade i havet. Fint där. Var inte så farligt kallt i vattnet heller, blåste en del bara. Men det var härligt! :)Flying Daggers
2008-07-08, 08:17:18


I söndagskväll såg vi på en underbar film - Flying Daggers (Shi mian mai fu)! Ett kinesiskt kärleksdrama från 2004. Handlar mest om Xiao Mei (Zhang Ziyi), Jin (Takeshi Kaneshiro) och Leo (Andy Lau). Den är så vacker, underbar natur och underbar musik! En film som jag starkt rekommenderar!
Ledighet?!
2008-07-02, 14:17:19


I går när man vaknade kändes det som att man hade jobbat hela natten. Från jag somnade tills jag vaknade hade jag bara de rosa lapparna, där man skriver i vilken klinik patienten ska till med mera, i huvudet. Semester? Känns faktiskt som att det hade behövts nu. Jag vill vara ledig och åka någonstans med älsklingen. Men det får väl bli nästa år.
I går kom Annika hit som annars bor i London. Vi har känt varandra sedan vi var 3-4 år gamla. Vi gjorde våfflor, spelade TV-spel och var på shoppingrunda här i stan. (Köpte bara 6 plagg på H&M :P) Det var trevligt i alla fall.
Känner inte alls för att jobba i dag, men det känns väl bättre när man kommer dit. Börjar om 45 minuter. Hoppas det går snabbt till klockan är 22:00. :)
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0