STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Mysig helg
2009-06-30, 08:49:22


I helgen var Tim och jag iväg och firade vår 4-årsdag (27 juni). Åkte ut till ett ställe vid havet i Blekinge och fikade. Sen var vi på restaurang i Ronneby. Jag fick The Sims 3 av Tim och han fick en bok om Japan och en scrapbook med bilder på oss. Det var verkligen en underbar dag!

Sen på söndagen åkte vi till Millegarne och badade i havet. Lite blåsigt men det var kul ändå.

Nu ska jag se om jag kan få in en helvild katt i buren! Tänkte hälsa på familjen lite. :)

Semester!
2009-06-26, 12:29:51


Sista jobbdagen innan semestern är avklarad! (Kan knappt fatta det!)

Dock började denna dag inte så bra, det blev stress stress stress! Tim väckte mig för att säga hej då när han skulle gå vid 06:20. Jag skulle börja jobba 06:45, alltså 25 minuter senare! Hittade mobilen under kudden, måste ha råkat stänga av snoozen. Så då fick jag fart upp! (Men jag var faktiskt på jobbet precis 06:45 men hann ju inte med frukost eller någonting.)

Men nu kommer det i alla fall bli lite mer sovmorgnar och uppesittarkvällar i några veckor! ;)

Har lite att fixa med nu. I morgon ska Tim och jag fira vår 4-årsdag lite. Sen bär det ju snart av till Arvika med! :)Glömsk... suck!
2009-06-16, 20:45:35


Varit i Sjöbo hos familjen i helgen. Det var mysigt. Fick flexledigt hela dagen i går med så det blev tre dagars ledighet, härligt! Elin och jag var ute och sprang, shoppade i byn och fotograferade! Firade även hennes 20-årsdag! :)

Men glömde strömsladden till datorn där så nu kan jag inte ha igång den. Suck! Hoppas jag kan få den snart. Bara 9 procent kvar på batteriet så jag får väl stänga av den igen. Bye! ;)
Terminator Salvation
2009-06-07, 00:01:24


Precis varit på bio med Tim och Pernilla. Tim ville se Terminator Salvation. Har sett de två första Terminator-filmerna innan och de är väl någorlunda i alla fall. Men denna var ingen höjdare! Miljön var bara helt grå och så var det slagsmål, skjuta och explosioner varannan sekund hela filmen igenom. Inte alls min smak, action/sci-fi är ju inga favoritgenrer heller. Men Tim verkade gilla den och Pernilla tyckte nog den var rätt okej med. Jag var glad när den var slut! :P
Bored
2009-06-01, 09:48:37


Har tänkt blogga rätt länge nu men som vanligt har det inte blivit av. Så mycket annat man vill hinna med att göra! Nu sitter jag på jobbet i receptionen. Väldigt lugnt just nu så jag har faktiskt ingenting att göra för tillfället. Därför passar jag på att skriva.

Helgen var jättemysig! Var hemma hos familjen och vi var iväg på IKEA och lite andra affärer. Hälsade på morfar också. Blev en hel del fika och god mat. Tidigt i söndags sa vi hej då till Elin som skulle åka iväg till Rhodos en vecka. Lyxigt! Man hade ju inte tackat nej till att åka dit själv, men nästa år kommer det bli stort med Japanresa! Längtar till vi ska åka dit! Tror det blir tre veckor på hösten. Önskar att det var denna hösten. ;)

Är extremt trött på jobbet nu. Man får väl börja räkna ner till semestern. 25 dagar kvar. Jag vill göra något, resa, flytta, byta jobb.

Ska gå och fika nu. Sen kanske här är något att göra.
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0