STARTSIDAN       ALLMÄNT       FOTO       KONSERTER       RECENSIONER       POESI       RESOR       RECEPT
Quotation
2013-10-31, 21:16:45


Om du är deprimerad lever du i det förflutna, om du är orolig lever du i framtiden, 
om du lever i frid lever du i nuet. 
 
Lao Zi
 
 About today
2013-10-30, 22:20:20


tonight 
you just close your eyes
and I just watch you
slip away

how close am I 
to losing you?
 
 
Awesomeness!
2013-10-23, 23:21:00


Äntligen är min nya MacBook Pro beställd! De kom upp på Apples hemsida i går kväll och en av dem beräknas vara vid min dörr på tisdag den 29 oktober. (För er som undrar - jo, jag beställde en ny dator i våras också, men avbeställde igen eftersom jag hellre ville vänta på de nya.) Det ska bli så underbart att kunna jobba vid datorn utan att sitta och vänta mesta delen av tiden. Längtar!
 
Har också bokat hotell i kväll. Snart ska ju Emilia och jag på konsert med The National, bästa bandet någonsin! Kommer bli helt awesome! 
 Спокойной ночи
2013-10-20, 23:43:35


Snart dags att påbörja en ny vecka igen. Lite skrämmande hur snabbt tiden går. Denna veckan har jag träffat Sofia, äntligen! Var alldeles för länge sedan sist. Jag har också varit ute och ätit med jobbet på Österslövs bykrog. Trevligt som vanligt med mina kollegor! 
 
I fredags blev det tennis, tror att det är lite beroendeframkallande! Det gick nog aningen bättre än sist, åtminstone enligt min "privata tränare". Dock trampade jag fel strax innan vi skulle gå därifrån och det knäckte till i foten. Svullnade upp en del, så jag får nog pausa ett litet tag innan det blir en nästa gång, tråkigt. Efter träningen blev det sushi, gott! 
 
I går var jag på 1-årskalas hos Pernilla och Theo. Det bjöds på en väldigt god fläskfilégryta och sedan jordgubbstårta på det. Och Theo var lika go och glad som vanligt!  Tack för att jag fick vara med och fira!
 
På kvällen kom D hit och vi kollade på Pulp Fiction. I dag har det mest blivit bildpyssel och sedan avslutning med film igen, Unfaithful. Nu får det bli sömn, godnatt! 
 Destruction makes the world burn brighter
2013-10-19, 14:27:09

Tjugoåtta
2013-10-13, 17:21:00


Ännu en vecka har gått, en fin vecka. 
 
I tisdags fyllde jag år. Blev firad på jobbet med sång, present och choklad - blev lite rörd! Vad skulle jag gjort utan er, mina underbara arbetskamrater?! Love you! ♥ 
 
På kvällen kom familjen och D hit och fikade och firade mig. Hade inte kunnat önska mig en bättre födelsedag. 
 
 
 
Har också träffat Emilia, fint som vanligt! ♥ 
 
Annars har jag känt mig lite energilös de senaste veckorna. Kanske har all energi riktats åt ett håll. Livet känns underbart ibland, men aldrig problemfritt. Försöker att hålla fötterna på marken även om det inte riktigt är min grej. 
 
A true love story never ends.
 
I går blev det tennispremiär för mig! Det ser kanske inte så himla svårt ut, men det är det! Det var i alla fall sjukt kul! Och jag hade den bästa och finaste tränaren! ♥ Har nog aldrig varit med om ett träningspass där motionen bara kändes som ett plus. 
 
 Finingarna
2013-10-07, 23:10:22


Tystnad tagning
2013-10-06, 22:39:17


Helgen är slut och den har varit väldigt lyckad förutom att jag känt mig lite sådär.
 
I går kom min syster hit, vi tog en sväng på stan och lagade sedan god mat. På kvällen blev det filmkväll (The Social Network och Closer) med Denis. Åt vaniljkesella mixad med frysta hallon, riktigt gott och nyttigt dessutom! 
 
I dag var jag i parken och hade fotosession med Pernilla och Theo, alltid kul och vädret var ju helt underbart i dag! Närmare kväll blev det en spontan tripp till Åhus. Det var så tyst och fridfullt där, tystnad är underskattat.
 Slipped
2013-10-05, 11:30:00


I'm having trouble inside my skin
I try to keep my skeletons in
I'll be a friend and a fuck-up
and everything
 
but I'll never be
anything you ever want me to be
   Totalt:
   Denna månad:
   Denna vecka:
   I dag:RSS 2.0